2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kızlar inşallah olur ikinizinde S Sessiz_sedasiz dua edicem sizler için
İki gündür kasiklarimda hafif agri oluyordu yumurtlama günüm olduğunu anladim testte çift çizgi cikti canim dünü degerlendirdim inş. Bugunude degerlendirebilirim bugün hafif klasik agrim devam ediyor inş gelecek aya bizde güzel haberleri aliriz

Benim de kasıklarım 2 gündür çok ağrıyor hiç bu kadar hissetmemiştim yunurtladığımı resmen kasıklarım pıt pıt atıyor benim yumurtalar coştu geçen ay ayrı vakitlerde iki kere yumurtlamıştım bu ay galiba hepsi aynı güne denk geldi :)

kızlar..rüyamda..bembeyaz..tenii.kızıl..saçlı..bir.kız.çogu..gördüm..hamile..kalmadan..öncede..gene..obebek..rüyama..girmişti..ama.busefer..elimden..kayıp..gidiyordu..taşırken..onu..uyanıyor.kapıdan..çıkarken..yarı..kapıdan..sıkışıyordu...bende..tam..kapıy.açacakken..uyandım..ama.çok..korktum..

Hayra yormak lazım canım sakın kötü düşünme korkuların varsa bilinç altının oyunu olabilir iyi düşün bebeğin seninle kalsın inşaAllah hayırlısı olsun

Hayra yormak lazım canım sakın kötü düşünme korkuların varsa bilinç altının oyunu olabilir iyi düşün bebeğin seninle kalsın inşaAllah hayırlısı olsun
inşallah..canım.ya..bi..ara..daha..orüyayı..gördümm.kardeşimin..eşi..bebegini..kaybetti..şuan..p.tesi..randevum..allahım..yardım..etsin

Gecen ay bende iki defa yumurtladim ayri zamanlarda canim :) klasik AĞRIDI iyiye işaret inş tutarda hamile kaliriz

Ya toplamda 4444 tane kim ne alırsa artik

Canım benimde hamiş olmadan önce yumurtalıklarım falan acayip ağrımıştı. Normalde adet sancısı çekmem ama ozaman fenaydı. İnşallah olucak bebişlerr

inşallah..canım.ya..bi..ara..daha..orüyayı..gördümm.kardeşimin..eşi..bebegini..kaybetti..şuan..p.tesi..randevum..allahım..yardım..etsin
Canım kesinlikle bilinç altının yapmış olduğu bi oyun bence bu. Korkma bişey olmıcak. Rahat ol bence düşünmemeye çalış.

Canım benimde hamiş olmadan önce yumurtalıklarım falan acayip ağrımıştı. Normalde adet sancısı çekmem ama ozaman fenaydı. İnşallah olucak bebişlerr
Ayy inşaAllah canım benim de çok ağrım var adet sancısı gibi karnımı içime çekince acıyor da bi acayip yumurtluyorum bu ay yürürken bile zorlanıyorum iki gündür böyle

Ayy inşaAllah canım benim de çok ağrım var adet sancısı gibi karnımı içime çekince acıyor da bi acayip yumurtluyorum bu ay yürürken bile zorlanıyorum iki gündür böyle
Öyle öyle bi garip olmuştum bende. Sanki birden adet olucam gibi hissetmiştim ben. Ayyy çok heycanlı hadi hayırlısı

sevgılı arkadaslarm regl oldum. bana hayırlı ugurlu olsun.bu saatten sonra ıstedıgım gıbı hareket edebılırm bır oh cekıorum:))ıns bebiş bekleyenlerden hayırlı haberler alırız

canım..yarından..sonra..ben..giremiyecem.3-4..gün..bana..kaç.tane..vermekççistersin..bugun..senin..için.ziyarette..gidip..duada..okudum
Canım benim çok ama çok sağol Allah razı olsun. Umarım bebisinin kalp atışlarını sapasağlam bir şekilde duyarsın canım. .kactane almak istersen dağıtmaya uğraşıyoruz işte. Tek ümit dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…