- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.621
İki gündür kasiklarimda hafif agri oluyordu yumurtlama günüm olduğunu anladim testte çift çizgi cikti canim dünü degerlendirdim inş. Bugunude degerlendirebilirim bugün hafif klasik agrim devam ediyor inş gelecek aya bizde güzel haberleri aliriz
Hayır olsun inşaAllah canım anlamını bilmiyorum ama güzel bir rüya :)Kizlar bugün rüyamda salonuma güvercin girmişti anlamini bilen var mi?
Benim de kasıklarım 2 gündür çok ağrıyor hiç bu kadar hissetmemiştim yunurtladığımı resmen kasıklarım pıt pıt atıyor benim yumurtalar coştuİki gündür kasiklarimda hafif agri oluyordu yumurtlama günüm olduğunu anladim testte çift çizgi cikti canim dünü degerlendirdim inş. Bugunude degerlendirebilirim bugün hafif klasik agrim devam ediyor inş gelecek aya bizde güzel haberleri aliriz
Hayra yormak lazım canım sakın kötü düşünme korkuların varsa bilinç altının oyunu olabilir iyi düşün bebeğin seninle kalsın inşaAllah hayırlısı olsunkızlar..rüyamda..bembeyaz..tenii.kızıl..saçlı..bir.kız.çogu..gördüm..hamile..kalmadan..öncede..gene..obebek..rüyama..girmişti..ama.busefer..elimden..kayıp..gidiyordu..taşırken..onu..uyanıyor.kapıdan..çıkarken..yarı..kapıdan..sıkışıyordu...bende..tam..kapıy.açacakken..uyandım..ama.çok..korktum..
inşallah..canım.ya..bi..ara..daha..orüyayı..gördümm.kardeşimin..eşi..bebegini..kaybetti..şuan..p.tesi..randevum..allahım..yardım..etsinHayra yormak lazım canım sakın kötü düşünme korkuların varsa bilinç altının oyunu olabilir iyi düşün bebeğin seninle kalsın inşaAllah hayırlısı olsun
Benim de kasıklarım 2 gündür çok ağrıyor hiç bu kadar hissetmemiştim yunurtladığımı resmen kasıklarım pıt pıt atıyor benim yumurtalar coştugeçen ay ayrı vakitlerde iki kere yumurtlamıştım bu ay galiba hepsi aynı güne denk geldi :)
Bütün gece uyumadım sabaha karşı çok az uyudum bilmiom nasıl oldgugumunapıosun nasılsın daha ıyımısın
Ya toplamda 4444 tane kim ne alırsa artikMerhaba Dr banada verdi pregestan100 mg ve prolutan 500 mg iğne. Rahimde doğum sancısı gibi sancı oluyodu arada. İçerde kanama var dedi. 10 gündür kullanıyorum. Dinlen falan dememişti ama ben iş yerinden izin aldım dinlendim güzelcene şimdi çok şükür kalmadı sancım falan. Yazdıklarını okudum bence başka bir dr a görün. İster kullan istersen kullanma diye bir tabir mi varmış. Kafana göre yapsan zaten ona gitmezsin sormazsın demi. Salatu tefriici kaçar tane dağıtıyorsun ?
Canım benimde hamiş olmadan önce yumurtalıklarım falan acayip ağrımıştı. Normalde adet sancısı çekmem ama ozaman fenaydı. İnşallah olucak bebişlerrİki gündür kasiklarimda hafif agri oluyordu yumurtlama günüm olduğunu anladim testte çift çizgi cikti canim dünü degerlendirdim inş. Bugunude degerlendirebilirim bugün hafif klasik agrim devam ediyor inş gelecek aya bizde güzel haberleri aliriz
Canım kesinlikle bilinç altının yapmış olduğu bi oyun bence bu. Korkma bişey olmıcak. Rahat ol bence düşünmemeye çalış.inşallah..canım.ya..bi..ara..daha..orüyayı..gördümm.kardeşimin..eşi..bebegini..kaybetti..şuan..p.tesi..randevum..allahım..yardım..etsin
Ayy inşaAllah canım benim de çok ağrım var adet sancısı gibi karnımı içime çekince acıyor da bi acayip yumurtluyorum bu ay yürürken bile zorlanıyorum iki gündür böyleCanım benimde hamiş olmadan önce yumurtalıklarım falan acayip ağrımıştı. Normalde adet sancısı çekmem ama ozaman fenaydı. İnşallah olucak bebişlerr
Öyle öyle bi garip olmuştum bende. Sanki birden adet olucam gibi hissetmiştim ben. Ayyy çok heycanlı hadi hayırlısıAyy inşaAllah canım benim de çok ağrım var adet sancısı gibi karnımı içime çekince acıyor da bi acayip yumurtluyorum bu ay yürürken bile zorlanıyorum iki gündür böyle
inşş.canımCanım kesinlikle bilinç altının yapmış olduğu bi oyun bence bu. Korkma bişey olmıcak. Rahat ol bence düşünmemeye çalış.
canım..yarından..sonra..ben..giremiyecem.3-4..gün..bana..kaç.tane..vermekççistersin..bugun..senin..için.ziyarette..gidip..duada..okudumYa toplamda 4444 tane kim ne alırsa artik
Canım benim çok ama çok sağol Allah razı olsun. Umarım bebisinin kalp atışlarını sapasağlam bir şekilde duyarsın canım. .kactane almak istersen dağıtmaya uğraşıyoruz işte. Tek ümit duacanım..yarından..sonra..ben..giremiyecem.3-4..gün..bana..kaç.tane..vermekççistersin..bugun..senin..için.ziyarette..gidip..duada..okudum
Dualarım seninle canimbanada..duaedin..lütfen..p.tesi..kalp..atışı..için.gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?