2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

kizlar esim dun sehir disindan geldi bir kere iliskiye girdim ama sanki peceteye pembemsi nokta kadar iki uc defe gordum suanda sanki akintim farkli ama pembe yada kan degil doktorum iliski yasak degildi demisti p.tesi kontrolum ama sizce onemli biseymi hemen baska doktora gorunimmi yoksa normalmi

Kizlar adetinin 13. Günü ovu testin çift cizgiydi ve şeffaf akintim vardi dun silik cikti. Bugün yine şeffaf akintim var test yaptim silik cikti sadece 13 unu değerlendirme bildim yatili misafirin var ne yapmam gerekiyor

Eklentiler

• 1461427100398-515074040.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 53
Yok canım ama girme pazartesine kadro bana öyle dedi dr.

He birde xanim hamileyken normalmiş bu gibi lekelenmeler.aMa sen yinede bir dra. Danış bakalım. He bir de sakin ol. Korkmahiçbirsey olmaas Allahın izniyle .

sevgılı arkadaslarm regl oldum. bana hayırlı ugurlu olsun.bu saatten sonra ıstedıgım gıbı hareket edebılırm bır oh cekıorum:))ıns bebiş bekleyenlerden hayırlı haberler alırız
cnm sıkma canını mayıs ayında çalışmalara devam edicekmisin eğer edersen mayıs topiği açılmış senide bekleriz
bu arada rahat hareket etmeyi bende özledim

Ayy inşaAllah canım benim de çok ağrım var adet sancısı gibi karnımı içime çekince acıyor da bi acayip yumurtluyorum bu ay yürürken bile zorlanıyorum iki gündür böyle
cnm bende 35 yaşındayım senin yazdıklarını daha önce okumuştum geri döndüğünede çok sevindim İNŞALLAH en kısa zamanda hamileyimmm dediğin günüde görücez ben inanıyorum

cnm sıkma canını mayıs ayında çalışmalara devam edicekmisin eğer edersen mayıs topiği açılmış senide bekleriz
bu arada rahat hareket etmeyi bende özledim
Istıyorum valla mayıs kız ayıymış 3 veya 4 unde yapmam lazım ıstersek.senın nasıl belırltıler sevınclı haber alırız ınsallah regl olmayanlatdan

Istıyorum valla mayıs kız ayıymış 3 veya 4 unde yapmam lazım ıstersek.senın nasıl belırltıler sevınclı haber alırız ınsallah regl olmayanlatdan
cnm benim bat 2 mayıs dün gece ilk kez alt karnımda batmalar başladı ve sol bacağım ağrıyor bugun sabah itibariylede
açık sarı bir akıntı başladı hayırlısı artık bu ay olmazsa çalışmalara devam edicem ilk gebeliğimde hiç belirti yaşamadım ama bakalım busefer nasıl olucak bende merakla bekliyorum

Hadı ınsallah olur canım tutunur bebişin

He birde xanim hamileyken normalmiş bu gibi lekelenmeler.aMa sen yinede bir dra. Danış bakalım. He bir de sakin ol. Korkmahiçbirsey olmaas Allahın izniyle .
sen nasi oldun canim dun dayanamadim acile gittim agtidan rahmim arkaya donmus dedi ituzden cok acir dedi p.tesiyi bekliyom iste kendi doktorunu

kızlar bnim kırmızılar gelıyor umutlarım suya dusuyor yalnız hıc ilk pembe gelmemıstı idrar testi yok cıkıyor aama nıye pembe oldu anlaamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…