- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.641
eminl yatip kalkip sana duaediyom hi ckorkmaDualarım seninle canim
İnş.canim bugün yine beyaz şeffaf akintiyi gördüm iki aydir boyle iki defa geliyor o akintiCanım benimde hamiş olmadan önce yumurtalıklarım falan acayip ağrımıştı. Normalde adet sancısı çekmem ama ozaman fenaydı. İnşallah olucak bebişlerr
Yok canım ama girme pazartesine kadro bana öyle dedi dr.kizlar esim dun sehir disindan geldi bir kere iliskiye girdim ama sanki peceteye pembemsi nokta kadar iki uc defe gordum suanda sanki akintim farkli ama pembe yada kan degil doktorum iliski yasak degildi demisti p.tesi kontrolum ama sizce onemli biseymi hemen baska doktora gorunimmi yoksa normalmi
Çok sağol arkadaşım Allah razı olsun.eminl yatip kalkip sana duaediyom hi ckorkma
He birde xanim hamileyken normalmiş bu gibi lekelenmeler.aMa sen yinede bir dra. Danış bakalım. He bir de sakin ol. Korkmahiçbirsey olmaas Allahın izniyle .kizlar esim dun sehir disindan geldi bir kere iliskiye girdim ama sanki peceteye pembemsi nokta kadar iki uc defe gordum suanda sanki akintim farkli ama pembe yada kan degil doktorum iliski yasak degildi demisti p.tesi kontrolum ama sizce onemli biseymi hemen baska doktora gorunimmi yoksa normalmi
cnm sıkma canınısevgılı arkadaslarm regl oldum. bana hayırlı ugurlu olsun.bu saatten sonra ıstedıgım gıbı hareket edebılırm bır oh cekıorum:))ıns bebiş bekleyenlerden hayırlı haberler alırız
cnm bende 35 yaşındayım senin yazdıklarını daha önce okumuştum geri döndüğünede çok sevindim İNŞALLAH en kısa zamanda hamileyimmm dediğin günüde görücez ben inanıyorumAyy inşaAllah canım benim de çok ağrım var adet sancısı gibi karnımı içime çekince acıyor da bi acayip yumurtluyorum bu ay yürürken bile zorlanıyorum iki gündür böyle
Istıyorum valla mayıs kız ayıymış 3 veya 4 unde yapmam lazım ıstersek.senın nasıl belırltıler sevınclı haber alırız ınsallah regl olmayanlatdancnm sıkma canınımayıs ayında çalışmalara devam edicekmisin eğer edersen mayıs topiği açılmış senide bekleriz
bu arada rahat hareket etmeyi bende özledim
cnm benim bat 2 mayıs dün gece ilk kez alt karnımda batmalar başladı ve sol bacağım ağrıyor bugun sabah itibariyledeIstıyorum valla mayıs kız ayıymış 3 veya 4 unde yapmam lazım ıstersek.senın nasıl belırltıler sevınclı haber alırız ınsallah regl olmayanlatdan
Hadı ınsallah olur canım tutunur bebişincnm benim bat 2 mayıs dün gece ilk kez alt karnımda batmalar başladı ve sol bacağım ağrıyor bugun sabah itibariylede
açık sarı bir akıntı başladı hayırlısı artık bu ay olmazsa çalışmalara devam edicem ilk gebeliğimde hiç belirti yaşamadım ama bakalım busefer nasıl olucak bende merakla bekliyorum
sen nasi oldun canim dun dayanamadim acile gittim agtidan rahmim arkaya donmus dedi ituzden cok acir dedi p.tesiyi bekliyom iste kendi doktorunuHe birde xanim hamileyken normalmiş bu gibi lekelenmeler.aMa sen yinede bir dra. Danış bakalım. He bir de sakin ol. Korkmahiçbirsey olmaas Allahın izniyle .
Canım 100 tane okuyabilirim ben. Bitince haber veririm sana.Ya toplamda 4444 tane kim ne alırsa artik
Ayy inşaAllah canım benim de çok ağrım var adet sancısı gibi karnımı içime çekince acıyor da bi acayip yumurtluyorum bu ay yürürken bile zorlanıyorum iki gündür böyle
Yok canım ben daha 3 gün önce yumurtladım çokkk var regly olmama :)Merhaba sizin ne oldu merak ettim? regl oldunuz mu?
Yok canım ben daha 3 gün önce yumurtladım çokkk var regly olmama :)
100 tane okudum. Allah' ım dileğini kabul etsin inşallahYa toplamda 4444 tane kim ne alırsa artik
inşallah :)Hayırlısıyla inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?