2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Ayy canım Allah razı olsun hepimizin kontrole gidecegim inşallah bebeğim buyur yoksa kürtaja alacaklar bu hafta((((((moralim sifir
Canım öyle yapma ben de iki tane kaybettim şimdi 7 yaşında oğlum var herşey Rabbimden ne hayır ne şer bilemeyiz Rabbimden gelene razı olmalı ve hayırlısını istemeliyiz hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah

Ayy canım ya Allah bağışlasın evladını size inşallah. Ya insan üzülüyor be canım işte.

Uzun zamandır yoktum kızlar ama arada girip okudum yazdıklarınızı. Bugün son kontrole gittim. Herşey yolunda çok şükür. Dış gebelikle ilgili hiç bir engel kalmadı. Şuan regl oluyorum.bitince çalışmalara devam:) kimse umutsuzluğa kapılmasın. Her şer de vardır bir hayır. Yaşadıklarımdan öğrendiğim bu. Bebişim olsaydı şimdi 3aylık olacaktı.ama hayırlısı böyleymiş. İyi düşünün iyi olsun.

Selam kızlar tahmini 4 veya 5 haftalık hamileyim okuyanlar tanır sanırım daha doktora gidemedim bugün kahverengi küçük bir akıntı geldi çok moralim bozuk ilk dusugumde öyle başlamıştı sizde böyle olan var mı yardımcı olun

Gerçi embriyo rahime yerleşmiş te olabilir.arkadaşım

Doktorun tatile gideceği tuttu sanırım bu haftada gidemeyeceğim şuanda kesildi dün biraz evi supurdum ondan mı acaba ne dersiniz
Tatlım benim doğuma kadar ara ara olmuştu.riskli bi hamilelik geçirdim ama oğlum şuan 7 yaşında. Seninki devam etmemişse yerleşme kanamasıdır.bırak evi süpürme dinlenmelisin.çok kafana takılıyorsa başka bi Dr a git.sonra yine kendi Dr una gidersin.

Doktorun tatile gideceği tuttu sanırım bu haftada gidemeyeceğim şuanda kesildi dün biraz evi supurdum ondan mı acaba ne dersiniz
Canım olabilir ama başka bi doktora git doktorun tatildeyse yerine bakan vardır mutlaka. Yoksada başka hastaneye git. En azından için içini kemirmez kafan rahatlar. Bırak işi gücü. Yat dinlen

Oan sanki yikildim resmen dedim yine olmicak don basa suan da yok insallah devm etmez yarinyeniden teste gidecegim burda en yeni testle aliyorlar insallah birsey olmaz

Canım olabilir ama başka bi doktora git doktorun tatildeyse yerine bakan vardır mutlaka. Yoksada başka hastaneye git. En azından için içini kemirmez kafan rahatlar. Bırak işi gücü. Yat dinlen
Evet zaten yatiyorum o andan beri daha elimi surmem yarin arayacagim ve soylicem belki cagirir gelmis olmas olmali bu hafta

Kizlar regli oldum bu ay cik umut ediyordum bu hamisleri kiskaniyorum artik tabi hamile olanlari hepsini saglikla bebislerini almayi nasip etsin ben 5 ay oncesi bebis kaybettim suan devam etseydi 6. Ayinda olcaktik hayirlisi tabi dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…