- 20 Mart 2016
- 358
- 98
- 13
- 32
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.661
Tamam canım çok sağol. Eğer çarşambaya kadar okuma imkanın varsa son çarşamba dedik niyetlerimizi edip çünkü kontrolum varCanım 100 tane okuyabilirim ben. Bitince haber veririm sana.
Okumuş zaten tatlım :)Tamam canım çok sağol. Eğer çarşambaya kadar okuma imkanın varsa son çarşamba dedik niyetlerimizi edip çünkü kontrolum var((
Ayy canım Allah razı olsun hepimizin kontrole gidecegim inşallah bebeğim buyur yoksa kürtaja alacaklar bu hafta100 tane okudum. Allah' ım dileğini kabul etsin inşallah
He tmm canım bakamadım şimdi gördüm.Okumuş zaten tatlım :)
Hepimizin yardımcısı olsun Allahim yazcaktim canimAyy canım Allah razı olsun hepimizin kontrole gidecegim inşallah bebeğim buyur yoksa kürtaja alacaklar bu hafta((((((moralim sifir
Canım öyle yapma ben de iki tane kaybettim şimdi 7 yaşında oğlum var herşey Rabbimden ne hayır ne şer bilemeyiz Rabbimden gelene razı olmalı ve hayırlısını istemeliyiz hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllahAyy canım Allah razı olsun hepimizin kontrole gidecegim inşallah bebeğim buyur yoksa kürtaja alacaklar bu hafta((((((moralim sifir
Ayy canım ya Allah bağışlasın evladını size inşallah. Ya insan üzülüyor be canım işte.Canım öyle yapma ben de iki tane kaybettim şimdi 7 yaşında oğlum var herşey Rabbimden ne hayır ne şer bilemeyiz Rabbimden gelene razı olmalı ve hayırlısını istemeliyiz hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah
Benimde vardı ara ara halende olmakta dra gitmekte fayda var canimmSelam kızlar tahmini 4 veya 5 haftalık hamileyim okuyanlar tanır sanırım daha doktora gidemedim bugün kahverengi küçük bir akıntı geldi çok moralim bozuk ilk dusugumde öyle başlamıştı sizde böyle olan var mı yardımcı olun
Gerçi embriyo rahime yerleşmiş te olabilir.arkadaşımSelam kızlar tahmini 4 veya 5 haftalık hamileyim okuyanlar tanır sanırım daha doktora gidemedim bugün kahverengi küçük bir akıntı geldi çok moralim bozuk ilk dusugumde öyle başlamıştı sizde böyle olan var mı yardımcı olun
Tatlım benim doğuma kadar ara ara olmuştu.riskli bi hamilelik geçirdim ama oğlum şuan 7 yaşında. Seninki devam etmemişse yerleşme kanamasıdır.bırak evi süpürme dinlenmelisin.çok kafana takılıyorsa başka bi Dr a git.sonra yine kendi Dr una gidersin.Doktorun tatile gideceği tuttu sanırım bu haftada gidemeyeceğim şuanda kesildi dün biraz evi supurdum ondan mı acaba ne dersiniz
Canım Allah korktuğuna ugratmaz inşallah.Ayy canım Allah razı olsun hepimizin kontrole gidecegim inşallah bebeğim buyur yoksa kürtaja alacaklar bu hafta((((((moralim sifir
Canım olabilir ama başka bi doktora git doktorun tatildeyse yerine bakan vardır mutlaka. Yoksada başka hastaneye git. En azından için içini kemirmez kafan rahatlar. Bırak işi gücü. Yat dinlenDoktorun tatile gideceği tuttu sanırım bu haftada gidemeyeceğim şuanda kesildi dün biraz evi supurdum ondan mı acaba ne dersiniz
Oan sanki yikildim resmen dedim yine olmicak don basa suan da yok insallah devm etmez yarinyeniden teste gidecegim burda en yeni testle aliyorlar insallah birsey olmazTatlım benim doğuma kadar ara ara olmuştu.riskli bi hamilelik geçirdim ama oğlum şuan 7 yaşında. Seninki devam etmemişse yerleşme kanamasıdır.bırak evi süpürme dinlenmelisin.çok kafana takılıyorsa başka bi Dr a git.sonra yine kendi Dr una gidersin.
Evet zaten yatiyorum o andan beri daha elimi surmem yarin arayacagim ve soylicem belki cagirir gelmis olmas olmali bu haftaCanım olabilir ama başka bi doktora git doktorun tatildeyse yerine bakan vardır mutlaka. Yoksada başka hastaneye git. En azından için içini kemirmez kafan rahatlar. Bırak işi gücü. Yat dinlen
AminnnnnnCanım Allah korktuğuna ugratmaz inşallah.
alm..cnm..neyaptın..inş..hayırlı..haberler..vardırAyy canım Allah razı olsun hepimizin kontrole gidecegim inşallah bebeğim buyur yoksa kürtaja alacaklar bu hafta((((((moralim sifir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?