2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kizlar buraya silik ikinci cozgili testimi atmistim ,sonra biraz kirmizi akintim olmustu sonra da adet oldum ama felaket bir agri 3 4 gun surdu ve hic yasamadigim bir adet donemi yasadim yogun ve agrili.belki de kimsayaldi bilemiyorum.Herneyse umitler mayisa kaldi bu arada haftaya doktora gidicem esimde sperm sayisi az cikmisti birkere test yapgimizda belki de tup bebek olucak artik 1 sene dolu dolu gecti 28 yasina girdim.herseyin hayirlisi ama biraz yorgun ve canim skkin bu konuda rabbim dualarimizi kabul etsin bizi evlat yokluguyla sinamasin.

amin..canım

Sen nasılsın peki çalışmalar devam ediyor mu yoksa dinlenmedemisiniz
Ben sozde dinleniyorum lakin esime kalinca beni dinlemiyo bu ay bnm dedim olcak bu ay tutunacak oraya dyo bnde takildim ona tutmasa mandalla tutturacam oraya dedim asayada kavanoz dusmicek dedim guldu bi kahkaha atti bu ay gerek kalmiak dedi bnd eonu dnliyom malum dusuk oldu dye dnlnesim vardi kist falan derken yorulmus gbiyim ama esimi dinlicem bu kez :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…