2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

hayırlısı tatlım evet arada koca sözü dinlemek lazım

profılındekı bebek nası tatlı bişi ya maşallah

Bana yardımcı olun ne olur telkin edin beni Allah rızası için bebek belkide kendini gostermio da olabilir.o yüzden alttan bakmak lazım.
Balim bnm korkma alttan bakacaksa baksin gorumcemin kese grunmuyodu alttan baktilarda grduler keseyi gerco dusuk ypti grumcem snradan ama alttan bakinc bisi olmuyo dr tcrubeli o konuda hassas davraniyolar rahat ol sen cok gecmis olsun en azindan sunu dusun belki sagliksiz dogucakti belki ilerde daha cok uzulecektin rabbim sana bjnu verdiyse bi kez daha verir sabret olirmu dualarim seninle bizimle :*

Çok sagolunn canimmm çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. İnşaalahmacun sanada nasip olsun

Bana yardımcı olun ne olur telkin edin beni Allah rızası için bebek belkide kendini gostermio da olabilir.o yüzden alttan bakmak lazım.
Baktır canım sen elinden geleni yap sonra tevekkül et alanda verende Rabbim herşey sınav güçlü sabırlı olmalısın canım dualarım seninle hayırlısı neyse o olsun inşaAllah

Ya kızlar dün ki ultrasonla rimi hatta geçmişten bugüne cektirdoklerimin hepsini dün tam 5 Dr. Gördü. Hepsi ayrı birşey diyor.birisi boş gebelik diğeri bozulmuş gebelik diğeri bekle diğeriyse alcaz falan dedi biriside direk temizleyelim çıksın aradan dedi .çok garip ya valla insan sinir oluyor

canım..ilk..bebeginmi..iskenderundaysan..benim..doktorumu..önerimm..sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…