- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.701
hayırlısı tatlım evet arada koca sözü dinlemek lazımBen sozde dinleniyorum lakin esime kalinca beni dinlemiyo bu ay bnm dedim olcak bu ay tutunacak oraya dyo bnde takildim ona tutmasa mandalla tutturacam oraya dedim asayada kavanoz dusmicek dedim guldu bi kahkaha atti bu ay gerek kalmiak dedi bnd eonu dnliyom malum dusuk oldu dye dnlnesim vardi kist falan derken yorulmus gbiyim ama esimi dinlicem bu kez :/
profılındekı bebek nası tatlı bişi ya maşallahBen sozde dinleniyorum lakin esime kalinca beni dinlemiyo bu ay bnm dedim olcak bu ay tutunacak oraya dyo bnde takildim ona tutmasa mandalla tutturacam oraya dedim asayada kavanoz dusmicek dedim guldu bi kahkaha atti bu ay gerek kalmiak dedi bnd eonu dnliyom malum dusuk oldu dye dnlnesim vardi kist falan derken yorulmus gbiyim ama esimi dinlicem bu kez :/
He ya herkes bana benzetti bende kiyamadim koydum profile tombis gene yaaa ayni bnm kucukluhummusprofılındekı bebek nası tatlı bişi ya maşallah
Eee yani balim benimmm yoksa dizine yatirip pataklar neme lazim totoya yazikhayırlısı tatlım evet arada koca sözü dinlemek lazım
Laboquick kullanıyorum çok memnunum gg den alabilirsinKizlar ovulasyon testlerinden hangisi ii kullanan varmi
Teşekkür ederimLaboquick kullanıyorum çok memnunum gg den alabilirsin
Balim bnm korkma alttan bakacaksa baksin gorumcemin kese grunmuyodu alttan baktilarda grduler keseyi gerco dusuk ypti grumcem snradan ama alttan bakinc bisi olmuyo dr tcrubeli o konuda hassas davraniyolar rahat ol sen cok gecmis olsun en azindan sunu dusun belki sagliksiz dogucakti belki ilerde daha cok uzulecektin rabbim sana bjnu verdiyse bi kez daha verir sabret olirmu dualarim seninle bizimle :*Bana yardımcı olun ne olur telkin edin beni Allah rızası için bebek belkide kendini gostermio da olabilir.o yüzden alttan bakmak lazım.
Çok sagolunn canimmm çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. İnşaalahmacun sanada nasip olsunBalim bnm korkma alttan bakacaksa baksin gorumcemin kese grunmuyodu alttan baktilarda grduler keseyi gerco dusuk ypti grumcem snradan ama alttan bakinc bisi olmuyo dr tcrubeli o konuda hassas davraniyolar rahat ol sen cok gecmis olsun en azindan sunu dusun belki sagliksiz dogucakti belki ilerde daha cok uzulecektin rabbim sana bjnu verdiyse bi kez daha verir sabret olirmu dualarim seninle bizimle :*
baktır..canım.inş..alttan.bakınca..kürtaja..gerek..yok..der..dr..dualarım..seninleBana yardımcı olun ne olur telkin edin beni Allah rızası için bebek belkide kendini gostermio da olabilir.o yüzden alttan bakmak lazım.
Baktır canım sen elinden geleni yap sonra tevekkül et alanda verende Rabbim herşey sınav güçlü sabırlı olmalısın canım dualarım seninle hayırlısı neyse o olsun inşaAllahBana yardımcı olun ne olur telkin edin beni Allah rızası için bebek belkide kendini gostermio da olabilir.o yüzden alttan bakmak lazım.
Amin blim bnm sadece azcik dha sabir :)Çok sagolunn canimmm çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. İnşaalahmacun sanada nasip olsun
Öyle bir ihtimal var mibaktır..canım.inş..alttan.bakınca..kürtaja..gerek..yok..der..dr..dualarım..seninle
neden..olmasınn..canım..inş..oyle..olur..dualrımız..sana..ışık..olurÖyle bir ihtimal var mi
Ya inşallah amin bende kanamalar da oluyor arada ... hala kahverengi bazen pembe ama önemli değil dedi onlarneden..olmasınn..canım..inş..oyle..olur..dualrımız..sana..ışık..olur
canım..ilk..bebeginmi..iskenderundaysan..benim..doktorumu..önerimm..sanaYa kızlar dün ki ultrasonla rimi hatta geçmişten bugüne cektirdoklerimin hepsini dün tam 5 Dr. Gördü. Hepsi ayrı birşey diyor.birisi boş gebelik diğeri bozulmuş gebelik diğeri bekle diğeriyse alcaz falan dedi biriside direk temizleyelim çıksın aradan dedi .çok garip ya valla insan sinir oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?