2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

slm..kızlar..özürdileyerekbişey..soracam..ben.nezle..oldum..şuan..atlattim..sayılır..yalnız..2..gündür..inanılmaz..sarıakıntım..var..peceteye..sildigimde..tükürdüğümdede..balgam..gibi.çıkıyor..bebege..bi..zararı..olurmu..doktor..randevuma..1.ayvardaha..şimdikten..teş.

hamile kaldınız terkettiniz topiği zaten vefasız kızlar :)) bende merak ediyorum ya seni arada görüyorum ama @aswen i göremiyorum bi kaç arkadaş daha vardı onlarda yok
Valla canım ben burdayım aswen yok , hamiş kaldıkta noldu dertler bitmiyo kendimden çok artık bebişimi düşünüorum, ay bişimi oldu, ayy karnım ağrıdı ya bişey olduysa diye. Zaten evhamlıydım bin beter oldum senin regl günün nezamandı canım? Çalışma falan yaptınızmı bu ay ?

tahmin edebiliyorum canım benim regly günüm karıştı geçen ay geciktim hesaplıyamıyorum yumurtlamanın üzerine 14 gün koyarsam 5 i oluyor ama pek umudum yok canım değerlendiremedik yumurtlama dönemini çatladıktan sonra ilişki oldu regly ağrılarımda başladı geçen ay ki gibi kahverengi lekemde oldu dün regly bekliyorum ben bebiş olduğunu sanmıyorum hayırlısı artık

Ayy canım hayırlısı olsun artık. Belki beklemediğin anda gelir bebişin nasip artık olmadı önümüzdeki aya çalışmalara hız verirsiniz . Seninde güzel haberini okuruz burdan inşallah

Canımmm sanki var gibi ama yarın sabah ilk idrarla tekrar dene bakalım ayy kendimnki gibi heycan yaptım valla hadi hayırlısı
İnş vardır canim 5 mayis adet tarihim bekleyeyim diyorum canli olarak daha belirgin çizgi fotoda az görünüyor hatta test yanlis olabilir diye iki tane yaptim ayni cikti korkuyorum hasta olurum diye beklemekte fayda var umutlanmak istemiyorum karmakarisik duygular içindeyim eşime söylemedim sonra hasta olur negatif olur felan diye içim içimi yiyo

Ayyy bu duygular çok güzel tadını çıkar. Bence var gibi ama daha çok yeni galiba kan testi yaptır dicem ama daha yeniyse ikidebir yükselip yükselmediğini kontrol edeceksin boşuna moral bozukluğu oluyo. Madem 5inde sabah ilk idrarınla tekrar yap ve kan ver o gün. Ayyy hadi hayırlısı inşallah

Valla şimdiden korku kapladi içimi hasta olursam bu kadar heyecen boşa olacak testin yanlislik payi olabilir mi? ilkinde belki yanlistir dedim ikinciyi yaptim ama daha iyi gördüm inş.doğrudur inş.uzulmem klasik agrim var hafif bel agrim var bugün adet olacak gibi korkuyorum iki uç günüde bir atlatirsam rahatlayacagim eğer varsa çok küçüktür yumurtlama 21 nisandi sadece bir kez degerlendirebildim dua et canm bu mübarek günde inş.güzel haberleri alirim bende

İnşallah canım vardır seninde bebişin ama testlerin yanılma payı olmuyo silik bile görünüyosa vardır. Emin ol bu kafaya takılacak en son şey biliyomusun. Eğer hamişsen sağlıklımı, iyimi, kalbi atıyomu, büyüyomu, hep bunları kafaya takıyosun ve daha çok büyüyo problemler. İnşallah sağlıklı bi şekilde hamişlik geçirirsin canım inşallah bebişin seninler

İnş.canim benim güzel dileklerin için TESK.ediyorum haklisin önce oluyormu olmuyormu stres sonra iyimi kalbi atyormu yasiyormu diye ayri bir stres inş benimledir inş.yanltmiyordur

Yok canım yanıltmıyo bence diğer açmış olduğun konuyu okudum nerdeyse her yoruma foto paylaşmışsın var canım varr merak etme benimde ilk yaptığım test bundan biraz daha belirgindi, 2 saat sonra tekrar yaptım daha belirgindi. Eşimden saklı saklı yapmıştım banyo dolabına koymuştum gidip gidip bakıyodum ertesi sabah ilk idrarla yaptım bu kez meleğim kendini iyice göstermişti. Ama sen kanı adet gününde ver hcg değerin dahada yükselmiş olur, iki güne bir kan vermekle uğraşmazsın

Eklentiler

• image.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 48
  • image.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 60
Seninki baya belirgin canim benimki boyle değil çok hafif bir çizgi bugün iyice kafayi yedim bol bol foto attim kotu birşey duymaktan korktm hep bir teselli aradim içimi rahatlatmak istedim belki günüm geçmediğinden boyle belli belirsizdir dedim yada test acaba beni yaniltiyormu dedim. Ddigin gibi yapacagim bekleyeceğimiz inş.adet olmam ve ozaman kan verecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…