- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.741
Haklısın canım insan ilk görünce emin olamıyo acabamı falan diyosun?ben emin olamayıp kan vermeden önce tekrar test yaptım o test bozuktu galiba hiç bi çizgi falan çıkmadı nasıl moralim bozulmuştu, kan verdim akşam üstü doktorun yanına girdiğimde dudakların çıkıcak kelimelere odaklandım nasıl heycanlandım var yaa. Tebrikler dediğinde gözlerimin nasıl dolduğunu anlatamam hemen buraya yazmıştım sonra eşimi aramıştım. Bak yine gözlerim dolduSeninki baya belirgin canim benimki boyle değil çok hafif bir çizgi bugün iyice kafayi yedim bol bol foto attim kotu birşey duymaktan korktm hep bir teselli aradim içimi rahatlatmak istedim belki günüm geçmediğinden boyle belli belirsizdir dedim yada test acaba beni yaniltiyormu dedim. Ddigin gibi yapacagim bekleyeceğimiz inş.adet olmam ve ozaman kan verecegim
İnş.canim benim seninkinide saglikli bir şekilde kucagina almayi nasip etsin rabbimHaklısın canım insan ilk görünce emin olamıyo acabamı falan diyosun?ben emin olamayıp kan vermeden önce tekrar test yaptım o test bozuktu galiba hiç bi çizgi falan çıkmadı nasıl moralim bozulmuştu, kan verdim akşam üstü doktorun yanına girdiğimde dudakların çıkıcak kelimelere odaklandım nasıl heycanlandım var yaa. Tebrikler dediğinde gözlerimin nasıl dolduğunu anlatamam hemen buraya yazmıştım sonra eşimi aramıştım. Bak yine gözlerim dolduçok güzel bi duygu Rabbim bunların hepsini ayın 5.inde yaşatsın inşallah sana
Doktora gittinmi canim belki yapilacak birşey vardır çok üzüldümKızlar haber vermek istedim size de düşük yapıyorum(((
Canım çok üzüldüm ama sabırlı ol güçlü olki ikinci bebişin sağlıkla tutunsun sana Rabbim en kısa zamanda verir inşallah.Kızlar haber vermek istedim size de düşük yapıyorum(((
Yapmadim tatlim yapamiyorum puffffS Sessiz_sedasiz günaydın canımm, yaptınmı ilk idrarla testini??
Anlıyorum korkunu canım ama dayanamayıp gün içinde yapıcaksın zaten meraktanYapmadim tatlim yapamiyorum puffffkorkuyorum yarini bekleyeyim belki de bebek yoktur test yanlistr hic belirtince yok canim kafam çok karisik
Kızlar haber vermek istedim size de düşük yapıyorum(((
Bana yok gibi geliyor canim çizgi çok belirgin değil belki yok olur en iyisi yarini beklemekAnlıyorum korkunu canım ama dayanamayıp gün içinde yapıcaksın zaten meraktanbende senin gibi yapmıcam diodum sonra bi bakmışım elimde test ozaman yarın sabah ilk idrarla yaparsın, testler genelde doğru sonucu veriyo ama insan acabamı demekten kurtulamıyo, yarını beklicez desene.
Valla canım benim bildiğim ve okuduğum gördüğüm kadarıyla çok silik bile çıksa vardır, kendi kendine stres yapıosun şu an. Olumlu düşünki olumlu olsun. Ben hep olduğunu hissetmiştim belki hatırlıyosan adetim 4 gün geçtiği halde test yaptığımda negatifti ama ben yinede var diyodumBana yok gibi geliyor canim çizgi çok belirgin değil belki yok olur en iyisi yarini beklemek
Canim benim yaa inş.dediğin gibidir sen hep hissettim ama çok iyi hatirliyorum ve çok şükür seninle bebegin inş.benimkide bir mucize gibi olur bazi yorumlar okudum çift çizgiyi gördük ama hamile deilmisiz felan diye oyuzden kafam karisti negatifi gorursem çok kotu olurum belki de bundan korktuğundan yapamiyorum dun arkadasima attim foto benimki de böyleydi dedi inanmak istiyorum olduğuna. Yerini atlatamadan test yapmayacağım ama hasta olursam yikilirim herhalValla canım benim bildiğim ve okuduğum gördüğüm kadarıyla çok silik bile çıksa vardır, kendi kendine stres yapıosun şu an. Olumlu düşünki olumlu olsun. Ben hep olduğunu hissetmiştim belki hatırlıyosan adetim 4 gün geçtiği halde test yaptığımda negatifti ama ben yinede var diyodumTam 9.günde gördüm ben silik çizgiyi. Senin adetine 2 gün kala çıkmış, nekadar silikte olsa baya belli oluyo sonuçta. Hayırlısıyla vardır canım inşallah. Valla ben senden daha çok heycan yapmış durumdayımm
Valla canım bende internette okumuştum farklı testlerden aldım hepsi aynı değildi. Birinde baya belirgindi diğerinde çok az belirgindi. İlk attığım foto başka markanın sonra 10dk sonra yaptım başka markaydı o çok çok silik çıkmıştı mesela. 2 saat sonra başka markayla yaptım o da ilkinden biraz daha belirgindi. Ertesi gün yaptığım o ikinci foto zaten. İnternette her okuduğunu takma kafana. Sen emin olmak için yarın sabah yaparsın. Çıkmazsa da üzülme bence çünkü ilk denemeleriniz daha yol çok uzun. Ama ben inanıyorum var bebişin. HissediyorumdaCanim benim yaa inş.dediğin gibidir sen hep hissettim ama çok iyi hatirliyorum ve çok şükür seninle bebegin inş.benimkide bir mucize gibi olur bazi yorumlar okudum çift çizgiyi gördük ama hamile deilmisiz felan diye oyuzden kafam karisti negatifi gorursem çok kotu olurum belki de bundan korktuğundan yapamiyorum dun arkadasima attim foto benimki de böyleydi dedi inanmak istiyorum olduğuna. Yerini atlatamadan test yapmayacağım ama hasta olursam yikilirim herhal
İnş.canim benim inş. Varsir senle konuşmak beni rahatlatiyor sürpriz bir şekilde gelir inş.Valla canım bende internette okumuştum farklı testlerden aldım hepsi aynı değildi. Birinde baya belirgindi diğerinde çok az belirgindi. İlk attığım foto başka markanın sonra 10dk sonra yaptım başka markaydı o çok çok silik çıkmıştı mesela. 2 saat sonra başka markayla yaptım o da ilkinden biraz daha belirgindi. Ertesi gün yaptığım o ikinci foto zaten. İnternette her okuduğunu takma kafana. Sen emin olmak için yarın sabah yaparsın. Çıkmazsa da üzülme bence çünkü ilk denemeleriniz daha yol çok uzun. Ama ben inanıyorum var bebişin. Hissediyorumda
İnşallah canım benim ama tavsiye benden sana: herzaman pozitif ollİnş.canim benim inş. Varsir senle konuşmak beni rahatlatiyor sürpriz bir şekilde gelir inş.
iyi düşün iyi olsun tatlım ne güzel gördün ikinci çizgiyi silikte olsa benim yine olmadı bu ay gelecek kırmızılar sanırım bugün çok ağrım varİnş.canim benim inş. Varsir senle konuşmak beni rahatlatiyor sürpriz bir şekilde gelir inş.
İnş. Gelecek aya canm stres yapma lütfen doğru zamanki bekliyordur benzese belki yok henüz bilmiyorum biliyorsun silik çizgiyi BN görüyorum ama sanki yalan gibi geliyor hastalanacagim gibi kafama çok taktim iki gündür en iyisi beklemek en yakin zamanda inş.hepimiz güzel haberleri aliriziyi düşün iyi olsun tatlım ne güzel gördün ikinci çizgiyi silikte olsa benim yine olmadı bu ay gelecek kırmızılar sanırım bugün çok ağrım var
amin canım inşallah yok bu ay hiç stres yapmadım hala da yapmıyorum olur sa olur olmazsa bekleriz yapcak bişi yok bi oğlum var Rabbim ona hayırlı ömürler versin inşallahİnş. Gelecek aya canm stres yapma lütfen doğru zamanki bekliyordur benzese belki yok henüz bilmiyorum biliyorsun silik çizgiyi BN görüyorum ama sanki yalan gibi geliyor hastalanacagim gibi kafama çok taktim iki gündür en iyisi beklemek en yakin zamanda inş.hepimiz güzel haberleri aliriz
En iyisini yapiyorsun bu ay istersen soğan kurunu bir deneamin canım inşallah yok bu ay hiç stres yapmadım hala da yapmıyorum olur sa olur olmazsa bekleriz yapcak bişi yok bi oğlum var Rabbim ona hayırlı ömürler versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?