2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Çok yeni düşünüyor musunuz canim ozamn en güzeli beklemek doğru zamanda gelecektir ovu testi kullaniyormusun peki?

Çok yeni düşünüyor musunuz canim ozamn en güzeli beklemek doğru zamanda gelecektir ovu testi kullaniyormusun peki?

evet canım kullanıyorum ilk düşündüğümden beri ama pek değerlendiremedik eşime baskı yapmak istemiyorum yumurtladım diye nisan da yumurtlama günümde uyuyakaldı yorgunluktan

evet canım kullanıyorum ilk düşündüğümden beri ama pek değerlendiremedik eşime baskı yapmak istemiyorum yumurtladım diye nisan da yumurtlama günümde uyuyakaldı yorgunluktan
Seni çok iyi anliyorum bende seninle ayni durumdayim daha önce konuşmuştur bende baski yapamiyorum o zamanda denk getirmek zor oluyor hayirlisi artik ne diyeyim tatlim

süpersin yaa biz yaşlandık artık olmuyo öyle yemiyo artık
Valla canım ne biliyim normalde bizde haftada 2 bilemedin 3 kez birlikte oluyoduk. Ama bebeğe karar verdik ya yumurtlama günlerini baktım dedim olacakk 23-25 inde normaldi de 27sinde isyanlardaydıı artık bayaa komik bi durumduu

Kızlar günaydın 3 gündür devam eden sağ kasık ağrım vardı çok önemsemedim sadece ayakta yürürken oluyodu. Bugün iki kasığımda ağrıyo oturamıyorum bende acile geldim korkuyorum çok. Kanamam falan bişeyim yok ama neden böyle ağrım var anlamadım. Rahmin büyümesi bukadar ağrıya sebep olabilirmiki?

Rahim ve karın bölgende ki bağlar geriliyor. Bebek büyüdükçe olur normal bi durum.inşallah senin de önemsiz bi durumdur.yaz bize de .

Dr a gitmekle iyi yapmışsın canım. İnşallah önemli birşey yoktur

çok geçmiş olsun canım rahim büyümesindendir moralini bozma dr. gitmekle iyi yapmıssın için rahatlar dinlenmelisin belki biraz sen calışıyordun sanırım. güzel haberlerini bekliyorum.

bilmiyorum ki canım ilk hamileliğimde hiç ağrım sızım olmadı deneyimim yok ama etraftan duyduğum kadarıyla çok ağrısı olan oluyormuş inşallah iyidir bebişin haber ver bize de

Kızlar ne biliyim 2 gündür anneme falan söylüyodum şimdi benek büyüyo yaa onun için ağrı yapıyodur rahim büyüdüğünden dedi ama bugün iki tarafta ağrı olunca endişelendim. Geçen kan ve idrar tahlilimde lökosit 3-4 çıkmıştı ama doktor idrar yolunda enfeksiyon falan demedi de ilaçta vermedi onunla ilgili. Bide kese etrafında kanama vardı. Ayy ne biliyim hepsi aklıma geliyo korkuyorum kanama falan olmasında başka bişi istemiyorum diğerlerini çekerim dua edin kızlar. İdrar örneği alındı ve kan tahlili yapıldı yarım saat sonra çıkçak sonuçlar. Ultrasonla bakar inşallah

ultrasonda iste baksın bebeğin durumuna bişi yoktur ama yinede gör bebişini için rahat eder sen ısrar et ultrasonda

İnşallah önemli bir şey yoktur. Güzel haberler verirsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…