- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.761
daha 2. ayımız bu ay tatlım üstelik kistim yok yumurtalıklarım iyi çalışıyor kürle dengemi kaçırmak istemiyorum sağol canım düşündüğün için bizim yapmamız gereken tek şey iyi çalışıp beklemekEn iyisini yapiyorsun bu ay istersen soğan kurunu bir dene
Çok yeni düşünüyor musunuz canim ozamn en güzeli beklemek doğru zamanda gelecektir ovu testi kullaniyormusun peki?daha 2. ayımız bu ay tatlım üstelik kistim yok yumurtalıklarım iyi çalışıyor kürle dengemi kaçırmak istemiyorum sağol canım düşündüğün için bizim yapmamız gereken tek şey iyi çalışıp beklemek
Çok yeni düşünüyor musunuz canim ozamn en güzeli beklemek doğru zamanda gelecektir ovu testi kullaniyormusun peki?
Seni çok iyi anliyorum bende seninle ayni durumdayim daha önce konuşmuştur bende baski yapamiyorum o zamanda denk getirmek zor oluyor hayirlisi artik ne diyeyim tatlimevet canım kullanıyorum ilk düşündüğümden beri ama pek değerlendiremedik eşime baskı yapmak istemiyorum yumurtladım diye nisan da yumurtlama günümde uyuyakaldı yorgunluktan
süpersinben denk getirmiştim yumurtlama günlerimi zorlada olsaaa denk getirdim. Eşimin ifadesi 'tecavüze uğradım resmen' demiştiii
Valla canım ne biliyim normalde bizde haftada 2 bilemedin 3 kez birlikte oluyoduk. Ama bebeğe karar verdik ya yumurtlama günlerini baktım dedim olacakksüpersinyaa biz yaşlandık artık olmuyo öyle yemiyo artık
Bende 1 gün kala yapmıştım. Böyle çıkmıştı. Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.Kizlarr adetine iki gün var test yaptim bakarmisiniz???
Rahim ve karın bölgende ki bağlar geriliyor. Bebek büyüdükçe olur normal bi durum.inşallah senin de önemsiz bi durumdur.yaz bize de .Kızlar günaydın 3 gündür devam eden sağ kasık ağrım vardı çok önemsemedim sadece ayakta yürürken oluyodu. Bugün iki kasığımda ağrıyo oturamıyorum bende acile geldim korkuyorum çok. Kanamam falan bişeyim yok ama neden böyle ağrım var anlamadım. Rahmin büyümesi bukadar ağrıya sebep olabilirmiki?
Dr a gitmekle iyi yapmışsın canım. İnşallah önemli birşey yokturKızlar günaydın 3 gündür devam eden sağ kasık ağrım vardı çok önemsemedim sadece ayakta yürürken oluyodu. Bugün iki kasığımda ağrıyo oturamıyorum bende acile geldim korkuyorum çok. Kanamam falan bişeyim yok ama neden böyle ağrım var anlamadım. Rahmin büyümesi bukadar ağrıya sebep olabilirmiki?
Kızlar günaydın 3 gündür devam eden sağ kasık ağrım vardı çok önemsemedim sadece ayakta yürürken oluyodu. Bugün iki kasığımda ağrıyo oturamıyorum bende acile geldim korkuyorum çok. Kanamam falan bişeyim yok ama neden böyle ağrım var anlamadım. Rahmin büyümesi bukadar ağrıya sebep olabilirmiki?
bilmiyorum ki canım ilk hamileliğimde hiç ağrım sızım olmadı deneyimim yok ama etraftan duyduğum kadarıyla çok ağrısı olan oluyormuş inşallah iyidir bebişin haber ver bize deKızlar günaydın 3 gündür devam eden sağ kasık ağrım vardı çok önemsemedim sadece ayakta yürürken oluyodu. Bugün iki kasığımda ağrıyo oturamıyorum bende acile geldim korkuyorum çok. Kanamam falan bişeyim yok ama neden böyle ağrım var anlamadım. Rahmin büyümesi bukadar ağrıya sebep olabilirmiki?
ultrasonda iste baksın bebeğin durumuna bişi yoktur ama yinede gör bebişini için rahat eder sen ısrar et ultrasondaKızlar ne biliyim 2 gündür anneme falan söylüyodum şimdi benek büyüyo yaa onun için ağrı yapıyodur rahim büyüdüğünden dedi ama bugün iki tarafta ağrı olunca endişelendim. Geçen kan ve idrar tahlilimde lökosit 3-4 çıkmıştı ama doktor idrar yolunda enfeksiyon falan demedi de ilaçta vermedi onunla ilgili. Bide kese etrafında kanama vardı. Ayy ne biliyim hepsi aklıma geliyo korkuyorum kanama falan olmasında başka bişi istemiyorum diğerlerini çekerim dua edin kızlar. İdrar örneği alındı ve kan tahlili yapıldı yarım saat sonra çıkçak sonuçlar. Ultrasonla bakar inşallah
Tamam canım bi sonuçlarım çıksın söylicem bakalım.ultrasonda iste baksın bebeğin durumuna bişi yoktur ama yinede gör bebişini için rahat eder sen ısrar et ultrasonda
Tamam canım bi sonuçlarım çıksın söylicem bakalım.
Sağol canım bekliyorum bakalım daha.Hayırlı sonuclar inşAllah Rabbim yardımcınız olsun. İçini ferah tutmaya bak.
İnşallah önemli bir şey yoktur. Güzel haberler verirsin bizlereKızlar ne biliyim 2 gündür anneme falan söylüyodum şimdi benek büyüyo yaa onun için ağrı yapıyodur rahim büyüdüğünden dedi ama bugün iki tarafta ağrı olunca endişelendim. Geçen kan ve idrar tahlilimde lökosit 3-4 çıkmıştı ama doktor idrar yolunda enfeksiyon falan demedi de ilaçta vermedi onunla ilgili. Bide kese etrafında kanama vardı. Ayy ne biliyim hepsi aklıma geliyo korkuyorum kanama falan olmasında başka bişi istemiyorum diğerlerini çekerim dua edin kızlar. İdrar örneği alındı ve kan tahlili yapıldı yarım saat sonra çıkçak sonuçlar. Ultrasonla bakar inşallah
Canim bugün test yaptim negatif ikinci çizgi yokla var arazi zor belli oluyorBende 1 gün kala yapmıştım. Böyle çıkmıştı. Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?