- 24 Mart 2016
- 329
- 137
- 103
- 40
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.781
Bence en güzeli kan ver bekletme derim. Benide zor belli oluyordu. Ertesi günü kan verdim çıktı. 2 çizgi azda olsa çıkarsa hamişsindir diye biliyorum.Canim bugün test yaptim negatif ikinci çizgi yokla var arazi zor belli oluyor
Bel agrim klasik agrim vat olacakmisim gibi geliyor yaninda bir yer yok canim kan vermek için bekleyeyim başka birşey gelmiyor elimdenBence en güzeli kan ver bekletme derim. Benide zor belli oluyordu. Ertesi günü kan verdim çıktı. 2 çizgi azda olsa çıkarsa hamişsindir diye biliyorum.
Sen bilirsin canım. İnşallah en hayırlı şekilde sonuçlanır.Bel agrim klasik agrim vat olacakmisim gibi geliyor yaninda bir yer yok canim kan vermek için bekleyeyim başka birşey gelmiyor elimden
Ne zamana kadar okunacak canım?Mrb kızlar bn 500 tane yasin dağıtıyorum okumak isteyen olursa bir tane alır mı allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah okuyan olursa okudum yazsın not alıyım sayılı oldugu icin allah razı olsun hepinizden
İlk testim boyleydi canimBence en güzeli kan ver bekletme derim. Benide zor belli oluyordu. Ertesi günü kan verdim çıktı. 2 çizgi azda olsa çıkarsa hamişsindir diye biliyorum.
Berat Kandili gecesine kadar cnmNe zamana kadar okunacak canım?
ben..yarın..bir..tane..okrumMrb kızlar bn 500 tane yasin dağıtıyorum okumak isteyen olursa bir tane alır mı allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah okuyan olursa okudum yazsın not alıyım sayılı oldugu icin allah razı olsun hepinizden
Bu gün 1 tane okuyorum ben ozaman.Sadece kişi başı bitane
Bununla geçmiş olsun. Allah' ım şifa versinKızlar acilden çıktım 1 saat önce falan. Şarjım bitmiş yeni geldim eve. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı o ağrı yapıyomuş. Halbuki p.tesi tüm idrar ve kan tahlillerim yapılmıştı. Doktor iltihapla ilgili bişey demedi. Salı günü ağrılarım başladı. Önceki tahlilimle karşılartırdım bu günki değerlerde lökositte eritrositte yükselme vardı. İlaç yazdı doktor kadın doğumu arayıp. İnşallah bi iki güne geçer. Teşekkür ederim bu arada beni rahatlattığınız için.
Sağol canım inşallah başka sorunum olmaz inşallah bukadarla kalırız inşallah.Bununla geçmiş olsun. Allah' ım şifa versin
Sagol kardesimBu gün 1 tane okuyorum ben ozaman.
Merhaba canım kanama hala devam ediyor ama bebeğin durumu çok sükur iyi kan dışarı çıkmadığı sürece korkulacak bir durum yok 3.aya yaklaştık dedi surekli dinleniyorum ve ilaç kullanıyorm 10.haftanın içindeyiz çok şükürBende bakıyorum göremiyorum.Lady Strawberry içerde kanamam var diyordu en son ne oldu merak ediyorum acıkcası
Canım kaç gundur net sorunum var o yüzden giremiyordm şimdi gordum yazdıklarını :)) terk etmedim takip ediyorum ama müdahale etmiyorumhamile kaldınız terkettiniz topiği zaten vefasız kızlar :)) bende merak ediyorum ya seni arada görüyorum amaLady Strawberry i göremiyorum bi kaç arkadaş daha vardı onlarda yok
Dediğim gibi canım internet problemim vardı düzelmesi için baya uğraştım ... İyiyim Allah'a sükur ama tabii kanama devam ediyor, surekli uzaniyorum dinleniyorum ilaç kullanıyorum ama bebis çok iyi Allah'a sükur. Sen nasılsın iyi misin bebis nasılLady Strawberry canım nasılsın? Nasıl gidiyo gebeliğin merak ettim seni? Nezamandır görünmüyosun,
Kızlar acilden çıktım 1 saat önce falan. Şarjım bitmiş yeni geldim eve. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı o ağrı yapıyomuş. Halbuki p.tesi tüm idrar ve kan tahlillerim yapılmıştı. Doktor iltihapla ilgili bişey demedi. Salı günü ağrılarım başladı. Önceki tahlilimle karşılartırdım bu günki değerlerde lökositte eritrositte yükselme vardı. İlaç yazdı doktor kadın doğumu arayıp. İnşallah bi iki güne geçer. Teşekkür ederim bu arada beni rahatlattığınız için.
Hmm çok sevindim canım bende çok merak ettim seni naptın die . Allaha şükür iyiydi bebişim benimde kesenin orda kanama devam ediyodu geçen p.tesi günü. 3 gündür de kasık ağrım vardı bugün iki tarafıda ağrıdı acile gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum bakalım bu gece içmem için bi ilaç kullanıcam inşallah geçicekDediğim gibi canım internet problemim vardı düzelmesi için baya uğraştım ... İyiyim Allah'a sükur ama tabii kanama devam ediyor, surekli uzaniyorum dinleniyorum ilaç kullanıyorum ama bebis çok iyi Allah'a sükur. Sen nasılsın iyi misin bebis nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?