2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Mrb kızlar bn 500 tane yasin dağıtıyorum okumak isteyen olursa bir tane alır mı allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah okuyan olursa okudum yazsın not alıyım sayılı oldugu icin allah razı olsun hepinizden

Kızlar acilden çıktım 1 saat önce falan. Şarjım bitmiş yeni geldim eve. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı o ağrı yapıyomuş. Halbuki p.tesi tüm idrar ve kan tahlillerim yapılmıştı. Doktor iltihapla ilgili bişey demedi. Salı günü ağrılarım başladı. Önceki tahlilimle karşılartırdım bu günki değerlerde lökositte eritrositte yükselme vardı. İlaç yazdı doktor kadın doğumu arayıp. İnşallah bi iki güne geçer. Teşekkür ederim bu arada beni rahatlattığınız için.

Bununla geçmiş olsun. Allah' ım şifa versin

Bende bakıyorum göremiyorum. Lady Strawberry içerde kanamam var diyordu en son ne oldu merak ediyorum acıkcası
Merhaba canım kanama hala devam ediyor ama bebeğin durumu çok sükur iyi kan dışarı çıkmadığı sürece korkulacak bir durum yok 3.aya yaklaştık dedi surekli dinleniyorum ve ilaç kullanıyorm 10.haftanın içindeyiz çok şükür

hamile kaldınız terkettiniz topiği zaten vefasız kızlar :)) bende merak ediyorum ya seni arada görüyorum ama Lady Strawberry i göremiyorum bi kaç arkadaş daha vardı onlarda yok
Canım kaç gundur net sorunum var o yüzden giremiyordm şimdi gordum yazdıklarını :)) terk etmedim takip ediyorum ama müdahale etmiyorum nasılsın canım iyi misin

Lady Strawberry canım nasılsın? Nasıl gidiyo gebeliğin merak ettim seni? Nezamandır görünmüyosun,
Dediğim gibi canım internet problemim vardı düzelmesi için baya uğraştım ... İyiyim Allah'a sükur ama tabii kanama devam ediyor, surekli uzaniyorum dinleniyorum ilaç kullanıyorum ama bebis çok iyi Allah'a sükur. Sen nasılsın iyi misin bebis nasıl

geçmiş olsun gözun aydın Allah beterinden korusun inşAllah biran önce geçer.

Hmm çok sevindim canım bende çok merak ettim seni naptın die . Allaha şükür iyiydi bebişim benimde kesenin orda kanama devam ediyodu geçen p.tesi günü. 3 gündür de kasık ağrım vardı bugün iki tarafıda ağrıdı acile gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum bakalım bu gece içmem için bi ilaç kullanıcam inşallah geçicek dışarı çıkan bi kanama olmadığı sürece benişler iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…