- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.801
İnşallah canım sağollgeçmiş olsun gözun aydın Allah beterinden korusun inşAllah biran önce geçer.
Merhaba canım. İnşallah biran önce geçer hepimizinki. Benimde devam ediyormuş. 2 iğne verdiğ tekrardan. 3. ayı bitir birdaha bakalım dedi. Neden oldu geçen soramadım dedim doktora bayanlarda halk arasında üstüne görme diyorlar ya ordaki dışarı çıkmayan kanamadan olabilir dedi. Sen sormuşmuydun sebebini 3 ayda ne geçmez üsütüne görme kanamasıymış diye düşünüyorum. Ayın 17 sinde 2 li tarama için ilk doğum yaptığım dr a gideceğim. Bide ona soracam bakalım ne diyecek.Merhaba canım kanama hala devam ediyor ama bebeğin durumu çok sükur iyi kan dışarı çıkmadığı sürece korkulacak bir durum yok 3.aya yaklaştık dedi surekli dinleniyorum ve ilaç kullanıyorm 10.haftanın içindeyiz çok şükür
Canım valla o ustune görme olayı farklı çünkü annem bana hamileyken 3 ay regl olmuş her ay başı. 4.ay adeti gelmeyince şüphelenip doktora gitmiş ve bana hamile olduğunu öğrenmiş. Bu ustune görme deniliyor. Bizim kanama apayri bisey sebbi sebebi belli değil sadece teorileri var. Bebek yerleşiyor ondan kanama vardır,ilk gebelik ondan kanama vardır vs vs gibi bir ton teorileri varMerhaba canım. İnşallah biran önce geçer hepimizinki. Benimde devam ediyormuş. 2 iğne verdiğ tekrardan. 3. ayı bitir birdaha bakalım dedi. Neden oldu geçen soramadım dedim doktora bayanlarda halk arasında üstüne görme diyorlar ya ordaki dışarı çıkmayan kanamadan olabilir dedi. Sen sormuşmuydun sebebini 3 ayda ne geçmez üsütüne görme kanamasıymış diye düşünüyorum. Ayın 17 sinde 2 li tarama için ilk doğum yaptığım dr a gideceğim. Bide ona soracam bakalım ne diyecek.
Canım benimde dışarı çıkan bir kanamam yok çok sükur. Bu yüzden de korkularım az da olsa hafifliyor .. Benim bunaltilar 5.haftadan beridir devam ediyor özellikle 8.haftaya kdr çok kotuydum şimdi biraz daha iyiyim bulantı ilacı da kullandım..bebeğim 10+8 11e az kaldı :)))Hmm çok sevindim canım bende çok merak ettim seni naptın die . Allaha şükür iyiydi bebişim benimde kesenin orda kanama devam ediyodu geçen p.tesi günü. 3 gündür de kasık ağrım vardı bugün iki tarafıda ağrıdı acile gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum bakalım bu gece içmem için bi ilaç kullanıcam inşallah geçicekdışarı çıkan bi kanama olmadığı sürece benişler iyidir inşallah
:) pek inandırıcı gelmedi banada birde sana sorayım dedim :)Canım valla o ustune görme olayı farklı çünkü annem bana hamileyken 3 ay regl olmuş her ay başı. 4.ay adeti gelmeyince şüphelenip doktora gitmiş ve bana hamile olduğunu öğrenmiş. Bu ustune görme deniliyor. Bizim kanama apayri bisey sebbi sebebi belli değil sadece teorileri var. Bebek yerleşiyor ondan kanama vardır,ilk gebelik ondan kanama vardır vs vs gibi bir ton teorileri var
Bende okurum bi tane bu gece azda kilicamSagol bitanem
Kız 10+6 dan sonraki gün 11 inci haftaya girer. Sen 11.haftandasın şuan. Hatta 11+1 günlüksün. Benim haftada bir kere istifra edecek kadar mide bulantım oluyo sonraki günler kendime gelmeye çalışıyorum. En kısa zamanda bu kanama olayından kurtuluruz inşallahCanım benimde dışarı çıkan bir kanamam yok çok sükur. Bu yüzden de korkularım az da olsa hafifliyor .. Benim bunaltilar 5.haftadan beridir devam ediyor özellikle 8.haftaya kdr çok kotuydum şimdi biraz daha iyiyim bulantı ilacı da kullandım..bebeğim 10+8 11e az kaldı :)))
Evet canım 11.haftada gidiyorum ben net yazayım dedim :)) ay canım o bulantilar inşallah tez zamanda bitecek çok az kaldı biraz daha sabır edelim,senin bulantilar yine iyiymis ben çok kotuydum yemek yiyemedm kilo verdim serumluk kdar oldum btane bulantı ilacı verdi kendime geldim yemek yemeye başladım bulantilar var ama öyle her gün değil. Kilo aldın mı canım ? Ben 2 kilo almisim sadeceKız 10+6 dan sonraki gün 11 inci haftaya girer. Sen 11.haftandasın şuan. Hatta 11+1 günlüksün. Benim haftada bir kere istifra edecek kadar mide bulantım oluyo sonraki günler kendime gelmeye çalışıyorum. En kısa zamanda bu kanama olayından kurtuluruz inşallah
Canım doktor telefondamı söyledi rahminin dönmüş olduğunu?? Ben 3-4 gündür kasık ağrısı çekiyorum idrar yolu enfeksiyonundan. İhmal etme bence başka doktora git.kızlar..meraba..8+5.hamileyim..dünden..beri..sol..kasıgımda..batma..gibi..sızı.oluyor..sarı..akıntımda..var..doktorumu..aradım..normal..dedi..saglık..ocagındakıde.idraryollarını..üşütmüş..olabılırsın..doktora..git..dedi..biara..daha..adrım.cok..oldu..doktor..rahmın..arkaya..dönmus.ondan..dedi..ne..yapım..sizce.agrı..gidip..geliyor..dun..başladı
Rahmin arkaya nasıl dönüyor dönme dolap mi bu ??? Akıntı kokulu degilse normal akıntı o ve kasık ağrısı da aynı şekilde bebek buyudugu için olan sızılardir. Ama akıntı kotu kokulu ise bence doktora git bi tahlil yapsınlarkızlar..meraba..8+5.hamileyim..dünden..beri..sol..kasıgımda..batma..gibi..sızı.oluyor..sarı..akıntımda..var..doktorumu..aradım..normal..dedi..saglık..ocagındakıde.idraryollarını..üşütmüş..olabılırsın..doktora..git..dedi..biara..daha..adrım.cok..oldu..doktor..rahmın..arkaya..dönmus.ondan..dedi..ne..yapım..sizce.agrı..gidip..geliyor..dun..başladı
YOK..ULTRASYONDA..BAKMIŞTI...AMA..ACİL..DOKTORU..kendi..doktorum..değil..akıntıya..kendii.doktorum.normal..dedi..kanama..olmadıgı..sürece..korkma..dedi.ama..yanii.Canım doktor telefondamı söyledi rahminin dönmüş olduğunu?? Ben 3-4 gündür kasık ağrısı çekiyorum idrar yolu enfeksiyonundan. İhmal etme bence başka doktora git.
Canım bulantı bazen sabah bazen de akşamları oluyo ama istifra ettiğimde tüm gün sürüyo. Bende fazla yemek yiyemiyorum ama 1,5 kilo almışım, bu yememe göre kilo vermem lazım normalde ama bu sabah tartıldım 61,4 kiloydum. 63 olmuşum bugün. Ama sanırım o 1,5 kiloyu sadece göğüslerimden aldımEvet canım 11.haftada gidiyorum ben net yazayım dedim :)) ay canım o bulantilar inşallah tez zamanda bitecek çok az kaldı biraz daha sabır edelim,senin bulantilar yine iyiymis ben çok kotuydum yemek yiyemedm kilo verdim serumluk kdar oldum btane bulantı ilacı verdi kendime geldim yemek yemeye başladım bulantilar var ama öyle her gün değil. Kilo aldın mı canım ? Ben 2 kilo almisim sadece
ayyy...benii..güldürdünn..allahta..bu..cuma..senii..güldürsün..bizde..fabrika..çıkışımız.öyleymiş..doktor..dedi..ablamınkide..dönüktü..sezryan..yapacaklardıı.sonanda..normale..gelmiş..rahmi.benim..çocugum..oyüzdenn..çok..geç..tuttu..ay..halen..gülüyorumRahmin arkaya nasıl dönüyor dönme dolap mi bu ??? Akıntı kokulu degilse normal akıntı o ve kasık ağrısı da aynı şekilde bebek buyudugu için olan sızılardir. Ama akıntı kotu kokulu ise bence doktora git bi tahlil yapsınlar
Canım o kilolar normal sadece kilo olarak alsak keşke :)) çoğu odem olabiliyor onun için de tuzu fazla tuketmemeye bak bir de bol su iç.gogusler evet maalesef davul gibi oldu bir de benim goguslerim çok büyük daha da büyüdü :/ bir de çıplak tartil evde tartı varsa en doğru sonuç :)))Canım bulantı bazen sabah bazen de akşamları oluyo ama istifra ettiğimde tüm gün sürüyo. Bende fazla yemek yiyemiyorum ama 1,5 kilo almışım, bu yememe göre kilo vermem lazım normalde ama bu sabah tartıldım 61,4 kiloydum. 63 olmuşum bugün. Ama sanırım o 1,5 kiloyu sadece göğüslerimden aldım
Canım, rahmin normaldi de bir anda döndü diye düşündüm :)))) sen yinede bir tahlil yaptır eğer kokulu akıntı varsaayyy...benii..güldürdünn..allahta..bu..cuma..senii..güldürsün..bizde..fabrika..çıkışımız.öyleymiş..doktor..dedi..ablamınkide..dönüktü..sezryan..yapacaklardıı.sonanda..normale..gelmiş..rahmi.benim..çocugum..oyüzdenn..çok..geç..tuttu..ay..halen..gülüyorum
:)) sen ne durumdasin moralin nasıl ???benim rahmimde tersti ama doğumda dönüyor dönmesede döndürüyorlar ben o yüzden millet bacak diker havaya ben popomu kaldırıyordum
Lady Strawberry iyi olduğuna çok sevindim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?