- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Canim 2 sene oldu benm o yzden konduramiyrm hamile olduvumu ya yoksa gdip kan testi yaptrrsam dyrm ondan gdemiyrmşurdan birinin gebelik haberini alınca herhalde bayılcam kiminin günü geçmiş kiminin belrti bile yok kimi regli belirtisi.. ben kendimden umudu kesmiş gibiyim regl belirtisi var. benim 2 gün geçse soluğu hastanede alırdım test sırasına geçerdim
canımmmm umutsuzlanma bende akıntı bile yok sen baya belirti yasıyorsun baksana yarına bişey kalmadı hayırlı hbrlerni bekliyoruz tatlımbende öyle hissediyorum az kaldı reglime,akıntı ve göğüslerde ağrı var.. bir de sabah yatakta rahim üstüne dokundum baya bir sert geldi bana karnımın altı onu da anlamadım :/.. yarın tekrar doktor randevum var ama bennnn hiiiiiç beklemiyorm gebeliği :/
Kiz delirme ne demek hamile kalamicam gibi geliyor.hepimiz kalcaz Allahin izniyle canim benim.arada banada geliyor öyle vesvese de diyorum bu da benim sinavim ne yapayim.aynen canımmm benim resmen adet belirtilerim basladı ya ben sanki hiç hamile kalamıcam gibi hissediyorum ama burdan birileri güzel hbr versin
Var evde 1 tane.aldim mi fazla aliyorum zaten.ayy az da değil 6 gün var.hahahah canımm baska eczanden al ben öyle yapıyorum hep aynı yerden almıyorum ama şimdi alma tabi bekleyelim günümüz gecsin
Benim 3 gundur mide bulantimda var var tabi dedigm gbi acaba ondanmidr dye sorguluyrm kmseyedr bsi diyemiyrm yarina az kaldi aynen kac saatte cikar acaba sonuc doktor o gbi burda ol dedi ogleden snraya randevu vrdi 1.30 a ay zaman nasl gecer ya kani verdkten snra adet olrsamcanımmmm umutsuzlanma bende akıntı bile yok sen baya belirti yasıyorsun baksana yarına bişey kalmadı hayırlı hbrlerni bekliyoruz tatlım
bende daha önceden gebelik düşünüp kendimi dinlemediğim için regle yakın akıntım olurmuydu olmaz mıydı bilmiyorum ... ama beyaz yapışkan olmayan ağrısız sızısız kokusuz hatta rhatasız etmeyen bir akıntı yaşıyorum.. bir de ayıp olcak biraz ama saabhları baya ıslak uyanıyorumcanımmmm umutsuzlanma bende akıntı bile yok sen baya belirti yasıyorsun baksana yarına bişey kalmadı hayırlı hbrlerni bekliyoruz tatlım
Kiz delirme ne demek hamile kalamicam gibi geliyor.hepimiz kalcaz Allahin izniyle canim benim.arada banada geliyor öyle vesvese de diyorum bu da benim sinavim ne yapayim.
Var evde 1 tane.aldim mi fazla aliyorum zaten.ayy az da değil 6 gün var.
Canim o akinti için yumurtlama akintisi diyorlar degerlendir mutlaka emibende daha önceden gebelik düşünüp kendimi dinlemediğim için regle yakın akıntım olurmuydu olmaz mıydı bilmiyorum ... ama beyaz yapışkan olmayan ağrısız sızısız kokusuz hatta rhatasız etmeyen bir akıntı yaşıyorum.. bir de ayıp olcak biraz ama saabhları baya ıslak uyanıyorum
Ayy arkadasim gel sen bana sor.gözüm şasi olacak bakarken.bide o kadar inceleyince var gibi geliyor.sonra gene içimdeki ses sapittin iyice diyormerrr canımm adet belirtilerim basladı valla umutsuzluga kapılıyorum bu gebelik testleri bana özel tek çizgi uretilmiş diye düşünüyorum
yok canım yumurtlama günüm geçti benim reglime de 9 gün kaldı ...doktor kontrolü altında olduğum için bu kadar emin konuşuyorum şu an .. gerçi 10 gün kalmasına rağmen ben regl gününe kdr değerlendirmeyi düşünüyorum ama şimdi bu belirtiler nedir neyin nesidir hiç bir fikrim yok .. yumurtlama günlerimde şeffaf akıntılarım olmuştu sonra kesildi 5 gün sonra tekrar etti vs vs amaaan kafam allak bullak olduCanim o akinti için yumurtlama akintisi diyorlar degerlendir mutlaka emi
vardır bi hayır.. doktor ne dedi peki ? yumurta takibine alalım seni falan demedi mi?
Himmm tabi doktor dediyse o ayri.gerçekten dediği tarihte oldu deme o şeffaf akinti? Bencede değerlendirmeye devam et,hem belki kaçan daha rahat birleşme yaşarsinyok canım yumurtlama günüm geçti benim reglime de 9 gün kaldı ...doktor kontrolü altında olduğum için bu kadar emin konuşuyorum şu an .. gerçi 10 gün kalmasına rağmen ben regl gününe kdr değerlendirmeyi düşünüyorum ama şimdi bu belirtiler nedir neyin nesidir hiç bir fikrim yok .. yumurtlama günlerimde şeffaf akıntılarım olmuştu sonra kesildi 5 gün sonra tekrar etti vs vs amaaan kafam allak bullak oldu
evet canım bugün yarın çatlama yapar demişti 5 tane yumurta gelişti ben bir de klomen kullandım o yüzden sık sık kontrol altında tuttu. iğne de yapmadı çoğul gebelik olur diye, yap dedim benle inatlaştı yapmadı sanki bakacak olan oHimmm tabi doktor dediyse o ayri.gerçekten dediği tarihte oldu deme o şeffaf akinti? Bencede değerlendirmeye devam et,hem belki kaçan daha rahat birleşme yaşarsin
şu klomen illetine bende bulaştım ama mecbur kaldım maalesef.. bana iğne falan yapmadı doktoruma güveniyorum o ayrı ama sinir ediyr beni git gel git gel... bir de alttan muayene ediyor canım acıyor çatılar dar diyor bilmiyorum gerçi .. normal doğum diyorum onla da inatlaşıyor kistin var rahim dar ölmek mi istiyorsn ağrı sızıdan diyor sonra başka konuya atlıyor ... ama ilgili bir doktor sağ olsun ... benim bildiğim ilk ay çatlatma iğnesi yapmıyorlar ama hayırlısı olsun kullan bakalım ilaçları :/6 günlük bir ilaç verdi sabah aksam içecem adet olunca gel dedi , klomen verip çatlatma iğnesiyle aşılama yapacaktır öyle tahmin ediyorum , tahmin ediyorum çünkü dr çok fazla konuşan bir adar dedğildir az öz konuşur .
şu klomen illetine bende bulaştım ama mecbur kaldım maalesef.. bana iğne falan yapmadı doktoruma güveniyorum o ayrı ama sinir ediyr beni git gel git gel... bir de alttan muayene ediyor canım acıyor çatılar dar diyor bilmiyorum gerçi .. normal doğum diyorum onla da inatlaşıyor kistin var rahim dar ölmek mi istiyorsn ağrı sızıdan diyor sonra başka konuya atlıyor ... ama ilgili bir doktor sağ olsun ... benim bildiğim ilk ay çatlatma iğnesi yapmıyorlar ama hayırlısı olsun kullan bakalım ilaçları :/
inşaallah bu sefer tutar da sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğiniilk aşılama ekim ayında yapıldı ve tuttu sonra kalbi durdu bebeğin alındı ,şimdi yaparsa ikincisi olacak
kısmet bakalım hayırlısı diyoruz
biz 2 yıldır istiyoruz ve sürekli doktorlara gittim kimse bana sende pko var şunu kullan demedi.Canım bende bir kaç aydır korunmuyorum acaba bende baktırsam mı yumurtlama günümde
Ayy arkadasim gel sen bana sor.gözüm şasi olacak bakarken.bide o kadar inceleyince var gibi geliyor.sonra gene içimdeki ses sapittin iyice diyor
1. Kural stres yapmamak ben öyle anladim herkesin dediğinden.biraz amaaaan demek lazim da o da bat yaklaştıkça zor vesselam
inşaallah bu sefer tutar da sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?