2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Geçen haftalarda biraz tuzu fazla kaçırdım farkındayım da artık öle tuzlu yemiyorum, çaya falan şeker kullanmıyorum ama tatlı şeyler canım çekiyo hala çilek reçeli yiyorum ve bol meyve. Yazık kocişim meyve almaya bıktı evde var canım tartı çıplak tartılmış halim o benim normaldi göğüsler 85 cuplu takıyodum şimdi 90 kuplu dar geliyo sanki. Heralde 1 aya kalmaz 100 takçam doğumdan sonra inşallah gider kilolar

Aynen canım moralini yüksek tutmaya bak. En azından bir tane evladın var hiç olmayanlar da var Rabbim önce onlara sonra tekrardan bebis isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Bende çok fazla meyve tuketiyorum artık manavda pazarda meyve kalmadı ala ala :)))) bende tuzlu tüketemiyorum hemen midem bulanıyor tatlıyı seviyorum :))) eksi de çok yiyorum :) o kiloları da hiiiic takmiyorum emzirme döneminde bogaza sahip çıkarsak baya kilo veriyor insan onun dışında da sporla vs ile verilir sonuçta gebelik kiloları bunlar geçer gider :)))

Öyle canım yaa verilir kilolarda boğazı tutmak önemli. İnşallah sağlıklı doğsunlarda. Ayyy ikimizinde canı tatlı çekiyo bakalım cinsiyetleri ne olcek? Bu arada ikili test için doktorun nezaman çağırdı?

Ayy canım mart ayında senden güzel haberleri bekledik çok ama nasip değilmiş . Allahım oğluna uzun ömürler versin inşallah ikincide tez zamanda olur.

Ben o testlerin hiçbirini yaptırmak istemediğimi doktoruma söyledim ve anlayışla kabul etti .. Sonuçta bebekte bir problem varsa anne karnında tedavisi mümkün değil ki normalde de mümkün degil. O testler anne aldırmak ister diye dusunulerek yapılıyor. Bende aldırmak istemedigim gelene razı olduğum için de yaptırmak istemedim doktoruma da aynı şekilde izah ettim o zaman sadece renkli ultrasona girersin net şekilde bakarız bunu kabul et barı dedi bende sadece renkliyi kabul ettim. Ben kız diye hissediyorum ama artık ne gelirse :)) bi arkadaşım var o benden 1 ay önce gidiyor geçen hafta gordum totosu yayılmış erkek anası dedim dün gorustm erkeği olacakmış :))) bana da hep kız anası diyorlar ama nasıp artık. Ne gelirse raziyim :)) senin içinden ne geçiyor?

M Mutsuzum10581 .canım..nasılsın..neyaptın
Canım ii diyelim ii olalım. Nasıl olayın adeta öldüm öldüm anlatamam düşukala yaptı. İki parca et düşürdüm. ..çok ama çok zor Rabbim sizlere yaşatmasın. .. Ama şimdide ağrılarım oluyor hala ..ağrı kesicilerle ayaktayım alttan baktiramiyorum.vajinismusum var benim .canım acıyor çok. Bilemiyorum ya dua edin bana o kadar acı çekip içeride parça kalıp kurtaj olmaktan korkuyorum cidden çok duaya ihtiyaç var

anastzi ilede kürtaj olunabiliyor devlet hastanelerinde yapmıyolar bildiğim kadarı ile özel hastanede anastezi olup hiç bişey anşamzsın

Benim daha öğrendiğim günden beri erkek diye geçiyo içimden ama kız olsunda istiyorum. Hayırlısı bakalım. Dediğin gibi test olsada olmasa da Allahtan gelen kabulum benimde zaten testler %100 sonuç veren test değil. Ben yaptırıcam testi zaten ikili test iyi güzel çıkıyosa üçlü testi yapmıyolarmış. Hayırlısı bakalım. Eli, ayağı, yüzü düzgün aklı yerinde olsun insan daha neisterki. Ama rabbim nasıl verirse versin o senin evladın. Rabbim tüm bebek ve çocukları korusun.

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm :/ Rabbim bir daha yaşatmasın, Rabbim seninle olsun

Bende rüyalarda hep erkek bebek goruyorum ama tersi çıkar diye de kız diyorum :))) dün akşam da erkek bebek dogurmusum beraber dusa girmisiz kucağmda onu yıkıyorum :))) eşim hariç herkes kız diyor bizimki "aslan oğlum" deyip geriniyor nasipte ne varsa o gelir başa hayırlısıni versin Rabbim

Canım Allah yardımcın olsun. Birdaha göstermesin Rabbim böyle birşey.

Amin canım aminn inşallah Allahım kimseye yaşatmasın ya çok zor
Bundan sonra moralini yüksek tutmaya bak şu an en çok ihtiyacin olan şey moral.. Allahım bir daha yaşatmasın canım zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Kendini uzmemeye bak,seni mutlu edecek şeylere yönel

Bundan sonra moralini yüksek tutmaya bak şu an en çok ihtiyacin olan şey moral.. Allahım bir daha yaşatmasın canım zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Kendini uzmemeye bak,seni mutlu edecek şeylere yönel
Canım benim vajinismusum var doktorlar yok desede korkuyorum alttan baktirmaya altta parça falan kalabilir mis dünya acile gittim rahim duvarım hala kalın nolur beni telkin edin çok korkuyorum ya özelliklede ölürüm diye. Birde alttan baktirmaya korkuyorum yardım edin nolur

Canım hiç korkma öncellikle ölürüm falan da deme lutfen yok öyle bisey! Rahim öyle mucizevi bisey ki kendi kendini temizler . rahim duvarı kalın gorunmesi hcg hormonu hala olduğundan ve yeni dusuk yaptığından dolayidir hemen anında o duvar incelmez ! Hiç korkutma kendini lutfen ... Vajinismus çok problemli bir rahatsizlikmis okumuştum bi çok yerde tamamen psikolojik bir rahatsızlık sende biliyorsun, ama bak alttan muayene sart diyorsa doktorlar kendini telkin etmeye bak ya da çok sevdiğin bir arkadaşın ile git doktora tutsun elini seni telkin etsin bunu doktora da söyle o da yardimci olur esek değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…