2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

korkma..nlur..sana..bol..bol..duaediyorum..üzme...kendini

keşke..aynı..şehirde..olsaydık..ben..gelirdimm.seninle..yeminle..gelirdim..benim..yengemede..ayısı..oldu..ama.bak..şuan..hamile..bizede..çocuk..imkansız..dediler..inş..saglıkla.alırım..kucagıma..hiç..bişey..için..üzülme..canım

Canım çok sağol. . . Allah razı olsun. İnşallah alırsın eline sağlıkla bebeğini. . . . ben de ne yapacağımı bilemiyorum uyutup baksalar keşke korkuyorum alttan baktirmaya atamıyorum beynimden bir türlü

hiç..korkma..uzan..hayallaer..kur..sanki..evinde..uzanmışşın..gibi..doktoru..görme..bile..ben..hep.öyle.yapıyodumm

Kokulu degilse normal olan akıntı her gebelikte olur o akıntı ama kokulu ve ağrılı olursa enfeksiyon diye söylüyor doktorlar
ben..anneme..dedimm.eve..ultrasyon..aleti.alalım..yoksa..ben..kafayı..sıyırırım..bu.doktorda..1..ay..sonrasına..randevu..verdi..sadece..sol..tarafımda..kasıgımda..karıncalaşma..sanki..bişey.yürüyor

Slm kizlar simdi acilden geldim ama benim soktorum yoktu baska doktor bakti idrar yollarim enfekaiyon kapmis fitil ve ilac verdi size iki sorum olacak bunlari alip kullanimmi doktorumami danisim once yada direk doktorumu bitakimmi baska soktora baslayo.

Bak dedim ben sana canım. Kullan tabiki ilaçlarını niye ağrı çekiceksinki. Bu arada idrar yolu enfeksiyonunda önlem alınmazsa böbreklere ilerleyebiliyomuş ve böbrek iltihaplanmasına kadar gidiyomuş. Tabi sen bilirsin yine de. Geçmiş olsun tekrar

Kızlar herkese umut olsun die yazıyorum ben pko hastasıyım ve ne düzenli adetim nede yumurtlamam oldu yaklaşık 6 ay klomen kullandım ve 6. Ay aşılama yaptırdım tabiki hiç birinde gebelik olışmadı doktorun verdiği tüm tavsiyelere uymama ragmen bende tedaviye son verdim 8. Ayda para tamamlayıp tüp bebege karar verdik tüp bebek için gün aldım doktor bazı kan testi vs verdi ve o testlerde beta hgc de vardı cünkü 2 ay adet olmamıştım sonra bir baktım test pozitif tabi inanamadım ümidinizi asla kaybetmeyin eger tedavi sizi cok sıktı ise bi mola verip kafa dinleyin suan 2.5 aylık hamileyim kesinlikle ümitsizliğe kapılmayın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Cankm kullanacam ama benim domtoruma akintim var desigimde nesen normal dedi ya sizler olmasaydiniz bilemeyecektim simsi yanina gidimmk gitmeyimmi kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…