- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.841
kokulu..degill..yada..ben..koku..almıyom..ay..kafayı..yedimCanım, rahmin normaldi de bir anda döndü diye düşündüm :)))) sen yinede bir tahlil yaptır eğer kokulu akıntı varsa
korkma..nlur..sana..bol..bol..duaediyorum..üzme...kendiniCanım ii diyelim ii olalım. Nasıl olayın adeta öldüm öldüm anlatamam düşukala yaptı. İki parca et düşürdüm. ..çok ama çok zor Rabbim sizlere yaşatmasın. .. Ama şimdide ağrılarım oluyor hala ..ağrı kesicilerle ayaktayım alttan baktiramiyorum.vajinismusum var benim .canım acıyor çok. Bilemiyorum ya dua edin bana o kadar acı çekip içeride parça kalıp kurtaj olmaktan korkuyorum cidden çok duaya ihtiyaç var
benim rahmimde tersti ama doğumda dönüyor dönmesede döndürüyorlar ben o yüzden millet bacak diker havaya ben popomu kaldırıyordum
Lady Strawberry iyi olduğuna çok sevindim canım :)
keşke..aynı..şehirde..olsaydık..ben..gelirdimm.seninle..yeminle..gelirdim..benim..yengemede..ayısı..oldu..ama.bak..şuan..hamile..bizede..çocuk..imkansız..dediler..inş..saglıkla.alırım..kucagıma..hiç..bişey..için..üzülme..canımCanım ii diyelim ii olalım. Nasıl olayın adeta öldüm öldüm anlatamam düşukala yaptı. İki parca et düşürdüm. ..çok ama çok zor Rabbim sizlere yaşatmasın. .. Ama şimdide ağrılarım oluyor hala ..ağrı kesicilerle ayaktayım alttan baktiramiyorum.vajinismusum var benim .canım acıyor çok. Bilemiyorum ya dua edin bana o kadar acı çekip içeride parça kalıp kurtaj olmaktan korkuyorum cidden çok duaya ihtiyaç var
Canım çok sağol. . . Allah razı olsun. İnşallah alırsın eline sağlıkla bebeğini. . . .keşke..aynı..şehirde..olsaydık..ben..gelirdimm.seninle..yeminle..gelirdim..benim..yengemede..ayısı..oldu..ama.bak..şuan..hamile..bizede..çocuk..imkansız..dediler..inş..saglıkla.alırım..kucagıma..hiç..bişey..için..üzülme..canım
hiç..korkma..uzan..hayallaer..kur..sanki..evinde..uzanmışşın..gibi..doktoru..görme..bile..ben..hep.öyle.yapıyodummCanım çok sağol. . . Allah razı olsun. İnşallah alırsın eline sağlıkla bebeğini. . . .ben de ne yapacağımı bilemiyorum uyutup baksalar keşke korkuyorum alttan baktirmaya atamıyorum beynimden bir türlü
Kokulu degilse normal olan akıntı her gebelikte olur o akıntı ama kokulu ve ağrılı olursa enfeksiyon diye söylüyor doktorlarkokulu..degill..yada..ben..koku..almıyom..ay..kafayı..yedim
ben..anneme..dedimm.eve..ultrasyon..aleti.alalım..yoksa..ben..kafayı..sıyırırımKokulu degilse normal olan akıntı her gebelikte olur o akıntı ama kokulu ve ağrılı olursa enfeksiyon diye söylüyor doktorlar
Canım benimde akıntım vardı ama kokmuyodu mesela, enfeksiyon çıktı. Dikkatli olmak gerekiyo ağrılı durumlarda.Kokulu degilse normal olan akıntı her gebelikte olur o akıntı ama kokulu ve ağrılı olursa enfeksiyon diye söylüyor doktorlar
Amaannnn ne duygusal oldum yaaa, Anneler günü için reklam çıktıkça gözlerim doluyo ağlıyorum
Allah seni iyi etsin emiAmaannnn ne duygusal oldum yaaa, Anneler günü için reklam çıktıkça gözlerim doluyo ağlıyorum
Canim bwn yasini okudum ablamada dedim oda okuyacakSagol bitanem
Bak dedim ben sana canım. Kullan tabiki ilaçlarını niye ağrı çekiceksinki. Bu arada idrar yolu enfeksiyonunda önlem alınmazsa böbreklere ilerleyebiliyomuş ve böbrek iltihaplanmasına kadar gidiyomuş. Tabi sen bilirsin yine de. Geçmiş olsun tekrarSlm kizlar simdi acilden geldim ama benim soktorum yoktu baska doktor bakti idrar yollarim enfekaiyon kapmis fitil ve ilac verdi size iki sorum olacak bunlari alip kullanimmi doktorumami danisim once yada direk doktorumu bitakimmi baska soktora baslayo.
Cankm kullanacam ama benim domtoruma akintim var desigimde nesen normal dedi ya sizler olmasaydiniz bilemeyecektim simsi yanina gidimmk gitmeyimmi kararsizimBak dedim ben sana canım. Kullan tabiki ilaçlarını niye ağrı çekiceksinki. Bu arada idrar yolu enfeksiyonunda önlem alınmazsa böbreklere ilerleyebiliyomuş ve böbrek iltihaplanmasına kadar gidiyomuş. Tabi sen bilirsin yine de. Geçmiş olsun tekrar
Senin doktorun ezbere konuşmuş bence canım. Kullan bence. Doktor tetkik yapmış çünkü.Cankm kullanacam ama benim domtoruma akintim var desigimde nesen normal dedi ya sizler olmasaydiniz bilemeyecektim simsi yanina gidimmk gitmeyimmi kararsizim
Çok geçmiş olsun umarım yeni müjdeni alırsın. Kaç haftalıkken oldu canım?Dün adeta ağrıdan bayılmak üzereydimmm.ve kanama beraberinde geldi ve yoğunlaşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?