- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.861
Ahhhhh ahhhhhhhhhhhh keske bnm bata 5 kaldiKızlar herkese umut olsun die yazıyorum ben pko hastasıyım ve ne düzenli adetim nede yumurtlamam oldu yaklaşık 6 ay klomen kullandım ve 6. Ay aşılama yaptırdım tabiki hiç birinde gebelik olışmadı doktorun verdiği tüm tavsiyelere uymama ragmen bende tedaviye son verdim 8. Ayda para tamamlayıp tüp bebege karar verdik tüp bebek için gün aldım doktor bazı kan testi vs verdi ve o testlerde beta hgc de vardı cünkü 2 ay adet olmamıştım sonra bir baktım test pozitif tabi inanamadım ümidinizi asla kaybetmeyin eger tedavi sizi cok sıktı ise bi mola verip kafa dinleyin suan 2.5 aylık hamileyim kesinlikle ümitsizliğe kapılmayın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sagol canimm aminnn.normalde 10 hafta faln di ama yine da kalmış yavrumÇok geçmiş olsun umarım yeni müjdeni alırsın. Kaç haftalıkken oldu canım?
Balim bndr kalmis parca koste cevirmisti ilk dusugumude oyle ogrenmistim parca kalmasi iyi olmuyo ne yazikko kiste ceviriyo baska dra da grun ve kirtaj derse olmalisin bnce ben ilk dusukten beri kiste cevirdiginden beri basim belada kaldi kistle dusukten snra kiste cvrince tekrarliyomus keendini kistHaber bekleyen arkadaşlarim bugün doktora gittim ...medipol sefa köye durumumu anlattım alttan bakmadı. .sonra ben dedimki alttan bakabilirsiniz. Eğer gerekiyorsa oda gerek yok rahim duvarın kalın bebek düşmüş ama hala kalıntılar var dedi.ama aşağıdan falan bakmadı. Küretaj yapalım dedi 2 3 dk lik işlem dedi.ne yapmalıyım daha bakmadan bu kanıya vari bir ikinciside bugün kanamam biraz fazla agrilarim da, var ilaçta pek fayda etmiyor gibi sankii uff annemde olma diyor. Zaten bebek düşmüş. . Sadece parça kalma ihtimali varmış. ..
Ya bende vajinismusum ya hani baktiramiyorum. Alttan yaBalim bndr kalmis parca koste cevirmisti ilk dusugumude oyle ogrenmistim parca kalmasi iyi olmuyo ne yazikko kiste ceviriyo baska dra da grun ve kirtaj derse olmalisin bnce ben ilk dusukten beri kiste cevirdiginden beri basim belada kaldi kistle dusukten snra kiste cvrince tekrarliyomus keendini kistbence dr degistir gene git ve ne diyosa yap sagligin daha onemli ve illaki olur cocugun skma canini cok gecmis olsun balim bnm
Himm anladim canm bnm ama tehlikeli oluuobparca kalmasi ondan dedim bnmki 5cm ye ulasti cok cektim sende cekme diye dedimYa bende vajinismusum ya hani baktiramiyorum. Alttan ya
Bu domtorlari varya biride duzgu. Ilgilenmezmi kendileri alismis diye herzaman insanlarin cnni onemsemiyorlar yaptir canim korkma lutfenHaber bekleyen arkadaşlarim bugün doktora gittim ...medipol sefa köye durumumu anlattım alttan bakmadı. .sonra ben dedimki alttan bakabilirsiniz. Eğer gerekiyorsa oda gerek yok rahim duvarın kalın bebek düşmüş ama hala kalıntılar var dedi.ama aşağıdan falan bakmadı. Küretaj yapalım dedi 2 3 dk lik işlem dedi.ne yapmalıyım daha bakmadan bu kanıya vari bir ikinciside bugün kanamam biraz fazla agrilarim da, var ilaçta pek fayda etmiyor gibi sankii uff annemde olma diyor. Zaten bebek düşmüş. . Sadece parça kalma ihtimali varmış. ..
laDaha önceden dusuk yasayanlarrr var mıdır acaba
Merhaba canım, benim kanama 2 hafta önce kontrole gittigimde devam ediyordu ama ben hiç ağrı sızı yasamadim bir de iğne de hiç kullanmadm sadece hap ve istirahat o kadar. Ağrı degil de arada sancı oluyor rahimde,onu da doktora sorduğumda rahim genişliyor ondandir,vajinadan kan çıkmadığı surece çok endişe etme demişti bana Allaha şükür hiç dışarı kan çıkmadı benden bu arada bendeki kanama kese dışıKızlar kesede kanaması olan arkadaşlar vardı. En son hala devam ediyor demişlerdii.@aswen ile 1 kişi daha vardı. Bendede var. En son gittiğimde devam ediyor demişti doktor. Hapımı kullanıyorum iğnelerimide kullanıyorum. Ama bu gün daha bi çok ağrım var. İlk ilaç kullanmaya başlamadan önceki gibi. Sizin ağrılarınız da bu şekilde mi yoksa geçtimi. Hiç olmuyodu ama bu gün daha bi sancılı oluyo
canım..sana..doktorr.ne..ilaç..verdi..bana..vagahex..enfexia..verdi..içtimmi..kusuyomKızlar acilden çıktım 1 saat önce falan. Şarjım bitmiş yeni geldim eve. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı o ağrı yapıyomuş. Halbuki p.tesi tüm idrar ve kan tahlillerim yapılmıştı. Doktor iltihapla ilgili bişey demedi. Salı günü ağrılarım başladı. Önceki tahlilimle karşılartırdım bu günki değerlerde lökositte eritrositte yükselme vardı. İlaç yazdı doktor kadın doğumu arayıp. İnşallah bi iki güne geçer. Teşekkür ederim bu arada beni rahatlattığınız için.
Merhaba canım, benim kanama 2 hafta önce kontrole gittigimde devam ediyordu ama ben hiç ağrı sızı yasamadim bir de iğne de hiç kullanmadm sadece hap ve istirahat o kadar. Ağrı degil de arada sancı oluyor rahimde,onu da doktora sorduğumda rahim genişliyor ondandir,vajinadan kan çıkmadığı surece çok endişe etme demişti bana Allaha şükür hiç dışarı kan çıkmadı benden bu arada bendeki kanama kese dışı
Bol bol dinlenmen gerekiyor biliyorsun dimi ?? Ben kese içi ve dışı kanama olup da bebeğe bisey olduğunu çok az kişiden duydum o yüzden benim içim çok rahat ama kendime çok dikkat ediyorum dinleniyorum uzaniyorum surekli ve ağır iş yapmıyorum. İlaç beni çok toparladı kendime getirdi beni ben kilo bile vermiştim çünkü ama şimdi çok iyiyim bir de inanmak çok önemli. Benimde 2 haftadır doktor yüzü gordugum yok 2 gün sonra gidicem inşallah bebeğim yaşıyordur diyorum surekli .. Küçük de olduğu için hareketleri hissedilmiyor insani daha da endişeye sokuyor ama iyi dusun iyi olsun diyorum her zaman ve surekli iyi dusunuyorum. Sanırım senin doktorun özelde ? Arayıp sormadin mi bu ağrıların sebebi nedir diye ??Benimki farklı seninkinden demekki. Bende sanki birisi rahmime bıcak saplıyo gibi gibi oluyordu. Bu güne kadar rahattım ama bu gün çok oldu. Son 1 iğnem kaldı. Hapımda 7 falan sanırım. Dr 3 ayı tamamlayalım bi dedi. İlk doğum yaptığım dr um devlette şimdi ondan randevu aldım ayın 17 sine birde ona görüncem bakalım. Şimdiye kadar ağrım kalmamaıştı bu gün yine ilk günlerdeki gibi sık sık olmaya başladı. Tırstım birden.
Canım iyi düşünmeye çalışıyorum. Ama yinede şeytan vesvese veriyor. İlk gebeliğimde 9 ay çalıştım son 2 ay raporlu olmama rağmen. Bu kadar kolay geçmişti ilk gebelik. Bundada böyle olunca tüm olumsuzlukları düşünüyor insan. Üstüne bide ağrı olunca.İlk doktorumu bıraktım bu çift rahimmi var diye soran doktorumu. Bu ayrı bir hastane. Doktor iyi gibi görünüyor. Güler yüzlü falan. Sordum sormasına demiştim ya bu kanamalar üstüne görme den kaynaklanıyor geneli dedi diye. Sende nedeni belli olmuyomuş üstüne görme çok farklı demiştin sanırım önceki konuşmalarımızda. Bu aklıma takıldı tabiki. Bunu birde eski devlete geçen doktoruma sorcam bakalım ne diyecek. Doktora bağlıyorlar fakat kimde açmıyor. Doktor çok yoğun. Sanırım oyuzden. Elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum. Bakalım rabbim neylerse güzel eyler.Bol bol dinlenmen gerekiyor biliyorsun dimi ?? Ben kese içi ve dışı kanama olup da bebeğe bisey olduğunu çok az kişiden duydum o yüzden benim içim çok rahat ama kendime çok dikkat ediyorum dinleniyorum uzaniyorum surekli ve ağır iş yapmıyorum. İlaç beni çok toparladı kendime getirdi beni ben kilo bile vermiştim çünkü ama şimdi çok iyiyim bir de inanmak çok önemli. Benimde 2 haftadır doktor yüzü gordugum yok 2 gün sonra gidicem inşallah bebeğim yaşıyordur diyorum surekli .. Küçük de olduğu için hareketleri hissedilmiyor insani daha da endişeye sokuyor ama iyi dusun iyi olsun diyorum her zaman ve surekli iyi dusunuyorum. Sanırım senin doktorun özelde ? Arayıp sormadin mi bu ağrıların sebebi nedir diye ??
Her gebelik ayni olmuyormus maalesef annem 3 cocukta cok rahat iken bnde hayati zehir olmus nerdeyse kadinin.O telefon acmama konusu yoğunluk ile değil de umursamama ile alakalı emin olabilirsin bende normal odayı arıyorum açmıyor cepten arıyorum hemen açıyor bir de Dr. Yüzüne vuruyorum bu olayı ama benim doktorum çok merhametli bir doktor o yüzden memnunum.. Sende dışarı kan çıkma var mı ?Canım iyi düşünmeye çalışıyorum. Ama yinede şeytan vesvese veriyor. İlk gebeliğimde 9 ay çalıştım son 2 ay raporlu olmama rağmen. Bu kadar kolay geçmişti ilk gebelik. Bundada böyle olunca tüm olumsuzlukları düşünüyor insan. Üstüne bide ağrı olunca.İlk doktorumu bıraktım bu çift rahimmi var diye soran doktorumu. Bu ayrı bir hastane. Doktor iyi gibi görünüyor. Güler yüzlü falan. Sordum sormasına demiştim ya bu kanamalar üstüne görme den kaynaklanıyor geneli dedi diye. Sende nedeni belli olmuyomuş üstüne görme çok farklı demiştin sanırım önceki konuşmalarımızda. Bu aklıma takıldı tabiki. Bunu birde eski devlete geçen doktoruma sorcam bakalım ne diyecek. Doktora bağlıyorlar fakat kimde açmıyor. Doktor çok yoğun. Sanırım oyuzden. Elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum. Bakalım rabbim neylerse güzel eyler.
İnşallah kanaman falan geçmiştir. Yaşıyodur Allah' ın izniyle. Kalbini bozma canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?