2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Haklısın canım. Özel telefonu yok bende malesef ki. Yok canım çok şükür kanda dışarı çıkma. Olursa iyice karamsarlaşırım kesin Allah göstermesin kimseye. Ya 2 gün sonra gideceğim dr a demiştinya 3 aydan sonra bu kanama geçmezse bi tehlike arz edermi diye sorarmısın. Benim randevum taa 17 sinde çünkü.

Haklısın canım. Özel telefonu yok bende malesef ki. Yok canım çok şükür kanda dışarı çıkma. Olursa iyice karamsarlaşırım kesin Allah göstermesin kimseye.
Amin canım inşallah dışarı çıkmaz o kan o çok tehlikeli diyor doktorlar.. Bende sadece adet döngüsü zamanı kahvrengi akıntı oldu baya hemde o gün de zaten doktor randevum vardı doktora söyledim ondan korkma adet döngüsü akıntısı olur bazen demişti. Sancıların sürekli mi yoksa arada böyle saplanma gibi mi ?

Arada bir oluyor. Sürekli olsa zaten duramam. Bazen 10 dk da bir bazen yarım saatte bir. Değişiyor. Saplanma şeklinde oluyor.

Anladım canım o durum bende çok yorulduğum zaman oluyor dinleniyorum geçiyor .. Sanırım sen dinlenmiyorsun ?!
Canım çalıştığım için öyle uzanıp yatamıyorum. Ama ayakta da kalmıyorum. Sürekli oturuyorum. İlk zamanlar 1 hafta izin aldım. YAtmıştım. Sürekli izin almakta olmuyor. Maddi nedenlerden dolayı çalışmasanda olmuyor. Olumsuzluklar diz boyu malesef ki.

Anladım canım sende haklisin ama senin şu an uzanıp dinlenmen gerekiyor bacaklarını uzatman gerekiyor .. Neyse Rabbim büyük koruyacak olduktan sonra muhakkak korur tedbirlerine biraz dikkat et ki seni uzecek sonuçlar çıkmasın karşına Rabbim yardımcımız olsun

Amin canım. Cümlemizin

Canım benimde kese içinde var ama rahmime değil benim sağ kasığıma ağrı giriyo. Onun dışında yorulduğum zaman vajinanın hemen iç kısmı sancı gibi bi ağrım oluyo saniyelik okadar. Onun dışında Allaha şükür kanama kahve leke vs. Bişeyim olmadı. Ama çok ağrın oluyosa randevusuz gidip bi baktır derim ben. Geçen hafta idrar yolu enfwksiyonu olmuştum ilaç kullandım kasıklarımdaki ağrı geçti sadece sağ tarafım hafif hafif acıyo. Yarın idrar tahlili yaptırıp enfeksiyon devam ediyomu baktırıcam. Rahat ol Rabbim onları koruyodur sende dikkat ettiğin sürece hiç bişey olmaz.

Anladım canım. Saol. Rabbim hepimize şifa versin. Yazılarını takip ediyorum canım inşallah geçmiştir enfeksiyon. Ya söylemesi ayıp ama büyük tuvaletin geldiğindede oluyormu sancı. Wc ye girip çıktıktan sonra düzeldim çünkü biraz olsun

Ilk dusugumu anlamadim koste cevirmis parca kalinca icerdr ikincisinide bu gectim ay yaptim kendiliginden dusmus rahim duvari ince olunca tutunamamis yavrum yerlesme lekesi oluyo ya hani kanamasi bnde zar da gelmisti pembe akibtiyla beraber megersem tutunamamis yavrum hayirlisi ya er yada gec tutunacak bakalim bu ay nolcak

Evet canım büyük tuvaletini yapınca hafifliyo sanırım bağırsaklarda baskı yapıyo. Ben kan ilacı kullandığımdan kabız oluyorum ama yapınca çok rahatlıyo insan.

Ayy canım benim kıyamam ya bende düşük yaptim baya bi kanamam falan oldu dedim ya ...6 haftalikti benimkisi.neyse..içerde parça varmi dir. Diye merak ediyorum ancak alttan baktirmaya korkum var biraz ya.hala daha gitmedin. Dusuk yapalım 5 gün geçti 6 olcak hatt

Bence bi git vajinusmus ne bilmiyom ama canind aha kiymetli bn hala ugrasiyorum cektigim sancilar cabasi

ben..gene..şidi..doktordan..geldim..idrar..kültürü..aldı..2günsonra..çıkacak..ofofobide..diger..doktor..yanlış..ilaç.vermiş
Ayy canım Allah korusun biz sana iç ilacı falan dedik ama yanlış ilacı içmediğin iyi olmuş. O doktor nasıl olurda yanlış ilacı verir yaa bebeğinin hayatı söz konusu bide. Allahım yarabbim ;( benim abimde doktor asistanı olunca herşeyi sorup öle yapıyorum eşide geçende doğum yapınca bınlara baya aşikar. O iç derse daha bi güvenli içiyorum.

malesef..ilacı..içtim..canım.4..tanehastaneyi..birbirne..kattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…