- 24 Mart 2016
- 329
- 137
- 103
- 40
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.881
Haklısın canım. Özel telefonu yok bende malesef ki. Yok canım çok şükür kanda dışarı çıkma. Olursa iyice karamsarlaşırım kesinHer gebelik ayni olmuyormus maalesef annem 3 cocukta cok rahat iken bnde hayati zehir olmus nerdeyse kadinin.O telefon acmama konusu yoğunluk ile değil de umursamama ile alakalı emin olabilirsin bende normal odayı arıyorum açmıyor cepten arıyorum hemen açıyor bir de Dr. Yüzüne vuruyorum bu olayı ama benim doktorum çok merhametli bir doktor o yüzden memnunum.. Sende dışarı kan çıkma var mı ?
Amin canım inşallah dışarı çıkmaz o kan o çok tehlikeli diyor doktorlar.. Bende sadece adet döngüsü zamanı kahvrengi akıntı oldu baya hemde o gün de zaten doktor randevum vardı doktora söyledim ondan korkma adet döngüsü akıntısı olur bazen demişti. Sancıların sürekli mi yoksa arada böyle saplanma gibi mi ?Haklısın canım. Özel telefonu yok bende malesef ki. Yok canım çok şükür kanda dışarı çıkma. Olursa iyice karamsarlaşırım kesinAllah göstermesin kimseye.
Arada bir oluyor. Sürekli olsa zaten duramam. Bazen 10 dk da bir bazen yarım saatte bir. Değişiyor. Saplanma şeklinde oluyor.Amin canım inşallah dışarı çıkmaz o kan o çok tehlikeli diyor doktorlar.. Bende sadece adet döngüsü zamanı kahvrengi akıntı oldu baya hemde o gün de zaten doktor randevum vardı doktora söyledim ondan korkma adet döngüsü akıntısı olur bazen demişti. Sancıların sürekli mi yoksa arada böyle saplanma gibi mi ?
Anladım canım o durum bende çok yorulduğum zaman oluyor dinleniyorum geçiyor .. Sanırım sen dinlenmiyorsun ?!Arada bir oluyor. Sürekli olsa zaten duramam. Bazen 10 dk da bir bazen yarım saatte bir. Değişiyor. Saplanma şeklinde oluyor.
Canım çalıştığım için öyle uzanıp yatamıyorum. Ama ayakta da kalmıyorum. Sürekli oturuyorum. İlk zamanlar 1 hafta izin aldım. YAtmıştım. Sürekli izin almakta olmuyor. Maddi nedenlerden dolayı çalışmasanda olmuyor. Olumsuzluklar diz boyu malesef ki.Anladım canım o durum bende çok yorulduğum zaman oluyor dinleniyorum geçiyor .. Sanırım sen dinlenmiyorsun ?!
Anladım canım sende haklisin ama senin şu an uzanıp dinlenmen gerekiyor bacaklarını uzatman gerekiyor .. Neyse Rabbim büyük koruyacak olduktan sonra muhakkak korur tedbirlerine biraz dikkat et ki seni uzecek sonuçlar çıkmasın karşına Rabbim yardımcımız olsunCanım çalıştığım için öyle uzanıp yatamıyorum. Ama ayakta da kalmıyorum. Sürekli oturuyorum. İlk zamanlar 1 hafta izin aldım. YAtmıştım. Sürekli izin almakta olmuyor. Maddi nedenlerden dolayı çalışmasanda olmuyor. Olumsuzluklar diz boyu malesef ki.
Amin canım. CümlemizinAnladım canım sende haklisin ama senin şu an uzanıp dinlenmen gerekiyor bacaklarını uzatman gerekiyor .. Neyse Rabbim büyük koruyacak olduktan sonra muhakkak korur tedbirlerine biraz dikkat et ki seni uzecek sonuçlar çıkmasın karşına Rabbim yardımcımız olsun
Canım benimde kese içinde var ama rahmime değil benim sağ kasığıma ağrı giriyo. Onun dışında yorulduğum zaman vajinanın hemen iç kısmı sancı gibi bi ağrım oluyo saniyelik okadar. Onun dışında Allaha şükür kanama kahve leke vs. Bişeyim olmadı. Ama çok ağrın oluyosa randevusuz gidip bi baktır derim ben. Geçen hafta idrar yolu enfwksiyonu olmuştum ilaç kullandım kasıklarımdaki ağrı geçti sadece sağ tarafım hafif hafif acıyo. Yarın idrar tahlili yaptırıp enfeksiyon devam ediyomu baktırıcam. Rahat ol Rabbim onları koruyodur sende dikkat ettiğin sürece hiç bişey olmaz.Kızlar kesede kanaması olan arkadaşlar vardı. En son hala devam ediyor demişlerdii.@aswen ile 1 kişi daha vardı. Bendede var. En son gittiğimde devam ediyor demişti doktor. Hapımı kullanıyorum iğnelerimide kullanıyorum. Ama bu gün daha bi çok ağrım var. İlk ilaç kullanmaya başlamadan önceki gibi. Sizin ağrılarınız da bu şekilde mi yoksa geçtimi. Hiç olmuyodu ama bu gün daha bi sancılı oluyo
Canım bana doktor urocare diye bir kullanımlık ilaç verdi ve ağrı kesmesi içinde parol verdi.canım..sana..doktorr.ne..ilaç..verdi..bana..vagahex..enfexia..verdi..içtimmi..kusuyom
Anladım canım. Saol. Rabbim hepimize şifa versin. Yazılarını takip ediyorum canım inşallah geçmiştir enfeksiyon. Ya söylemesi ayıp ama büyük tuvaletin geldiğindede oluyormu sancı. Wc ye girip çıktıktan sonra düzeldim çünkü biraz olsunCanım benimde kese içinde var ama rahmime değil benim sağ kasığıma ağrı giriyo. Onun dışında yorulduğum zaman vajinanın hemen iç kısmı sancı gibi bi ağrım oluyo saniyelik okadar. Onun dışında Allaha şükür kanama kahve leke vs. Bişeyim olmadı. Ama çok ağrın oluyosa randevusuz gidip bi baktır derim ben. Geçen hafta idrar yolu enfwksiyonu olmuştum ilaç kullandım kasıklarımdaki ağrı geçti sadece sağ tarafım hafif hafif acıyo. Yarın idrar tahlili yaptırıp enfeksiyon devam ediyomu baktırıcam. Rahat ol Rabbim onları koruyodur sende dikkat ettiğin sürece hiç bişey olmaz.
Kendi kendine mi yaptın peki caimBen varim mese
la
Evet canım büyük tuvaletini yapınca hafifliyo sanırım bağırsaklarda baskı yapıyo. Ben kan ilacı kullandığımdan kabız oluyorum ama yapınca çok rahatlıyo insan.Anladım canım. Saol. Rabbim hepimize şifa versin. Yazılarını takip ediyorum canım inşallah geçmiştir enfeksiyon. Ya söylemesi ayıp ama büyük tuvaletin geldiğindede oluyormu sancı. Wc ye girip çıktıktan sonra düzeldim çünkü biraz olsun
Saol canım cevap için.Evet canım büyük tuvaletini yapınca hafifliyo sanırım bağırsaklarda baskı yapıyo. Ben kan ilacı kullandığımdan kabız oluyorum ama yapınca çok rahatlıyo insan.
Ayy canım benim kıyamam ya bende düşük yaptim baya bi kanamam falan oldu dedim ya ...6 haftalikti benimkisi.neyse..içerde parça varmi dir. Diye merak ediyorum ancak alttan baktirmaya korkum var biraz ya.hala daha gitmedin. Dusuk yapalım 5 gün geçti 6 olcak hattIlk dusugumu anlamadim koste cevirmis parca kalinca icerdr ikincisinide bu gectim ay yaptim kendiliginden dusmus rahim duvari ince olunca tutunamamis yavrum yerlesme lekesi oluyo ya hani kanamasi bnde zar da gelmisti pembe akibtiyla beraber megersem tutunamamis yavrum hayirlisi ya er yada gec tutunacak bakalim bu ay nolcak
Bence bi git vajinusmus ne bilmiyom ama canind aha kiymetli bn hala ugrasiyorum cektigim sancilar cabasiAyy canım benim kıyamam ya bende düşük yaptim baya bi kanamam falan oldu dedim ya ...6 haftalikti benimkisi.neyse..içerde parça varmi dir. Diye merak ediyorum ancak alttan baktirmaya korkum var biraz ya.hala daha gitmedin. Dusuk yapalım 5 gün geçti 6 olcak hatt
ben..gene..şidi..doktordan..geldim..idrar..kültürü..aldı..2günsonra..çıkacak..ofofoCanım bana doktor urocare diye bir kullanımlık ilaç verdi ve ağrı kesmesi içinde parol verdi.
Ayy canım Allah korusun biz sana iç ilacı falan dedik ama yanlış ilacı içmediğin iyi olmuş. O doktor nasıl olurda yanlış ilacı verir yaa bebeğinin hayatı söz konusu bide. Allahım yarabbim ;( benim abimde doktor asistanı olunca herşeyi sorup öle yapıyorum eşide geçende doğum yapınca bınlara baya aşikar. O iç derse daha bi güvenli içiyorum.ben..gene..şidi..doktordan..geldim..idrar..kültürü..aldı..2günsonra..çıkacak..ofofobide..diger..doktor..yanlış..ilaç.vermiş
malesef..ilacı..içtim..canım.4..taneAyy canım Allah korusun biz sana iç ilacı falan dedik ama yanlış ilacı içmediğin iyi olmuş. O doktor nasıl olurda yanlış ilacı verir yaa bebeğinin hayatı söz konusu bide. Allahım yarabbim ;( benim abimde doktor asistanı olunca herşeyi sorup öle yapıyorum eşide geçende doğum yapınca bınlara baya aşikar. O iç derse daha bi güvenli içiyorum.
Ayy canım iyi yapmışsın ortalığı birbirine katmakla. Ama böyle bi hata yapılması çok sorumsuzca bi hareket. İnşallah benişine bi zararı olmamıştır. İnsan kendi doktorundan başkasına güvenemiyo nedense.malesef..ilacı..içtim..canım.4..tanehastaneyi..birbirne..kattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?