- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.901
Ayy canım iyi yapmışsın ortalığı birbirine katmakla. Ama böyle bi hata yapılması çok sorumsuzca bi hareket. İnşallah benişine bi zararı olmamıştır. İnsan kendi doktorundan başkasına güvenemiyo nedense.
Ayy canım iyi yapmışsın ortalığı birbirine katmakla. Ama böyle bi hata yapılması çok sorumsuzca bi hareket. İnşallah benişine bi zararı olmamıştır. İnsan kendi doktorundan başkasına güvenemiyo nedense.
İnşallah güzel haberlerinide yazarsın.Kızlar Merhaba bende burayi sürekli takip ediyorum ama 2 haftadir falan girmiyorum bende hamile olmayi bekleyenlerdenim adetim 2 gun gecti bende burayı okurken butun belirtileri psikolojik yasadim ama daha 2 haftam vardi bulanti bas agrisi kasik batmasi ama bi temizlik yaptik giremedim aklim baska yerdydi bi gercek belirti olarak kasik agrisi kaldi simdide göğüs ucu hafif acıyor inşallah hamileyimdirr dualarinizi bekliyorum daha önce 1 hafta once yani test yaptm negatifti bakalım ne olacak
Senin belirtilerin neydi canımİnşallah güzel haberlerinide yazarsın.
Canım klasık regl belirtileri ile aynıydı. Kasıklarda ağrı vardı. Sık sık israr çıkıyordum. Oğlumdada böyle olmuştu. İlk gebeliğimde yüzümü sivilceler basmıştı. Bundada 2 kere falan dudağım uçukladı. Uçuk gebelik belirtisi değil ama olanlar da varmış sitelerden okuduğum kadarı ile.Senin belirtilerin neydi canım
Valla canim bugun adet 3 gun gecikti ddigin gibi yuzumde sivilceler cikmaya başladı bugun adet agrisi gibi bisey hissettim yoktu inşallah olmaz bu ay kendmi farklı hissediyorum yada bana öyle geliyorCanım klasık regl belirtileri ile aynıydı. Kasıklarda ağrı vardı. Sık sık israr çıkıyordum. Oğlumdada böyle olmuştu. İlk gebeliğimde yüzümü sivilceler basmıştı. Bundada 2 kere falan dudağım uçukladı. Uçuk gebelik belirtisi değil ama olanlar da varmış sitelerden okuduğum kadarı ile.
Canım bence bekleme bi test yap. 3 gün geçikmiş sonuçta. İnşallah hamişsindir.Valla canim bugun adet 3 gun gecikti ddigin gibi yuzumde sivilceler cikmaya başladı bugun adet agrisi gibi bisey hissettim yoktu inşallah olmaz bu ay kendmi farklı hissediyorum yada bana öyle geliyor
canım...neden..hayatını..sağlığını..hiç..önemsemiyorsun..atlattıkların..kolay..değil..bunu..aşabilmen..ve..zarar..görmemen..için..iyi..bi.doktordan..yardım..alman.şart..korkuyorsun..ama..ilerde..daha..köyü..şeylere..yol.acabilir..canım..benim..yengemde..oldu..hemen..doktor..halletti..şimdi.ikinciye..hamileArkadaşlar size acil birşey sorcam ne olur yardım. Benim dusuk yapalım 1 hafta oldu beta hcg 61 şuanda. Kanama ağrı kesildi idrar yollarinda Sanirim enfeksiyon çıktı beliminağrısından duramıyorum yanıyorum hiç iyi değilim acile gitti birileri yazdı benim gibi olan varmı nolur yardım dusukten sonradoktora gidemedim
Ayyy süperr gözün aydın. Çok şükür. Darısı aynı durumda olanlara inşallah. Haftaya salı tamamlıyorum 3 ayımı Allah kısmet ederse. Aynı günde randevum var doktorla. İnşallah banada seninki gibi güzel haberler verir doktorum.Kızlar merhaba.. Durumu benim gibi olanlara moral vermeye geldim :) dün bebisi gormeye ve kanama durmuş mu durmamış mi onu öğrenmeye gittim,kanama durmuş çok şükür sadece iş garanti olsun diye 10gun daha ilacımı kullanıcam. Bebisi de gördüm kıpır kıpır hiç durmuyor yerinde elleri kolları surekli hareket halinde :) yani kanama 3.aya doğru bitiyor gerçekten ve dışarıya kan gelmediği sürece de korkulacak hicbisey yokmus bunu teyit ettim :) Rabbim,öncelikle dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin,hamiş olanlara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Inşaallah canım, ben bu sureci biraz da dusunmeyerek atlattım aslında ve ilaçların sifasi ile haftaya da oylesine stressiz bir skilde bakmak icin cagirdi bakali hayırlısı. Bundan sonra cinsiyet meraki sardi beni :))Ayyy süperr gözün aydın. Çok şükür. Darısı aynı durumda olanlara inşallah. Haftaya salı tamamlıyorum 3 ayımı Allah kısmet ederse. Aynı günde randevum var doktorla. İnşallah banada seninki gibi güzel haberler verir doktorum.
Ay keşke bende düşünmeden atlatabilsem. Benim iş yeri çok sakin. Ders çalışıyorum yarım gün sonrasındada kendimi dinliyorum :) İnşallah bir sonraki gittiğinde cinsiyetini öğrenirsin.Inşaallah canım, ben bu sureci biraz da dusunmeyerek atlattım aslında ve ilaçların sifasi ile haftaya da oylesine stressiz bir skilde bakmak icin cagirdi bakali hayırlısı. Bundan sonra cinsiyet meraki sardi beni :))
Sen çalıştığın icin surec uzayabilir ama olsun bence geçecek bu kanamalar. Bir sonraki gidişe maalesef erken cinsiyet için :)) 16.haftada cinsiyet icin bisey diyecekmis. Ben biraz garantici olduğum için emin olmadan konuşmuyor :))Ay keşke bende düşünmeden atlatabilsem. Benim iş yeri çok sakin. Ders çalışıyorum yarım gün sonrasındada kendimi dinliyorum :) İnşallah bir sonraki gittiğinde cinsiyetini öğrenirsin.
annem...derkii.çok..oynuyorsa..erkektirInşaallah canım, ben bu sureci biraz da dusunmeyerek atlattım aslında ve ilaçların sifasi ile haftaya da oylesine stressiz bir skilde bakmak icin cagirdi bakali hayırlısı. Bundan sonra cinsiyet meraki sardi beni :))
Bizim arkadasin bebeği de cok hareketliydi ama kızı oldu :) bende kiz istiyorum ama rabbim ne dilerse ona razıyım sağlıklı olması her anne adayının en büyük duası :) bakalim 1 ay sonra ogrenicez kız mı erkek mi :))annem...derkii.çok..oynuyorsa..erkektir
Ben oğlumda 3 aylıkken öğrenmiştim cinsiyetini. Önümüzdeki haftada doğum yaptıran doktoruma gidecem yine 2 li tarama için. Sanırım cinsiyetini söylemek yine ona kısmet olacak gibi görünüyor. 3 aylıkken kesin değil demişti çok kesin olmuyo tabiki dediğin gibi. İnşallah geçer. Dün son iğnemi vuruldum bu günde son hapımı içeçem. Bakalım salıya kadar neler olacak. Dün sızıdan gece uyandım çünkü. Hayırlısı bakalım.Sen çalıştığın icin surec uzayabilir ama olsun bence geçecek bu kanamalar. Bir sonraki gidişe maalesef erken cinsiyet için :)) 16.haftada cinsiyet icin bisey diyecekmis. Ben biraz garantici olduğum için emin olmadan konuşmuyor :))
Canım benim oğlumda hareket sıfırdı. Anca tatlı yiyecem öyle harekete geçti. Birde sılayı dinlerken çok oynuyodu karnımda:) Gerçi karnımda hiç çektirmedi bana şimdi çektiriyo kuzum 2 dk durmuyor :)annem...derkii.çok..oynuyorsa..erkektir
Inşaallah bende erken ogrenirm cok merak ediyoruz çünkü :) bence seninde kanaman duzelecekBen oğlumda 3 aylıkken öğrenmiştim cinsiyetini. Önümüzdeki haftada doğum yaptıran doktoruma gidecem yine 2 li tarama için. Sanırım cinsiyetini söylemek yine ona kısmet olacak gibi görünüyor. 3 aylıkken kesin değil demişti çok kesin olmuyo tabiki dediğin gibi. İnşallah geçer. Dün son iğnemi vuruldum bu günde son hapımı içeçem. Bakalım salıya kadar neler olacak. Dün sızıdan gece uyandım çünkü. Hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?