- 24 Mart 2016
- 329
- 137
- 103
- 40
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.921
Ayy ağzın bal yesin. İnşallah canım inşallahInşaallah bende erken ogrenirm cok merak ediyoruz çünkü :) bence seninde kanaman duzelecek
tam kaç haftalıksın canımKızlar merhaba.. Durumu benim gibi olanlara moral vermeye geldim :) dün bebisi gormeye ve kanama durmuş mu durmamış mi onu öğrenmeye gittim,kanama durmuş çok şükür sadece iş garanti olsun diye 10gun daha ilacımı kullanıcam. Bebisi de gördüm kıpır kıpır hiç durmuyor yerinde elleri kolları surekli hareket halinde :) yani kanama 3.aya doğru bitiyor gerçekten ve dışarıya kan gelmediği sürece de korkulacak hicbisey yokmus bunu teyit ettim :) Rabbim,öncelikle dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin,hamiş olanlara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Sen kendini hic sevmiyorsun ve kendi kendine bencillik ediyorsun! O kdr dil doktum sana git doktora diye ama nafile olmuş . Neden kendini bu kdr değersiz görüyorsun anlamiyorum ! Esine de haksızlık yapiyorsun kendine deArkadaşlar size acil birşey sorcam ne olur yardım. Benim dusuk yapalım 1 hafta oldu beta hcg 61 şuanda. Kanama ağrı kesildi idrar yollarinda Sanirim enfeksiyon çıktı beliminağrısından duramıyorum yanıyorum hiç iyi değilim acile gitti birileri yazdı benim gibi olan varmı nolur yardım dusukten sonradoktora gidemedim
12 haftaya girdim canımtam kaç haftalıksın canım
ozman..annem..yanlış..biliyor..seni..annme..söyleyecemBizim arkadasin bebeği de cok hareketliydi ama kızı oldu :) bende kiz istiyorum ama rabbim ne dilerse ona razıyım sağlıklı olması her anne adayının en büyük duası :) bakalim 1 ay sonra ogrenicez kız mı erkek mi :))
:)) anneler herşeyin en güzelini bilirozman..annem..yanlış..biliyor..seni..annme..söyleyecem
Gittim canın gittim :)Sen kendini hic sevmiyorsun ve kendi kendine bencillik ediyorsun! O kdr dil doktum sana git doktora diye ama nafile olmuş . Neden kendini bu kdr değersiz görüyorsun anlamiyorum ! Esine de haksızlık yapiyorsun kendine de
Atlamışım çok şükür bebeğe dair birşey kalmamış dün gittim enfeksiyon falan çıktı kanda bakteri vs antibiyotik tedavisi görmeye başladım.Gittim canın gittim :)
Cok geçmiş olsun canım inşaAllah kısa zamanda tamamen iyileşirsin. İyi oldu gitmene çok sevindim tedbir herşeyden önemli çünkü. Rabbim bir daha yaşatmasınAtlamışım çok şükür bebeğe dair birşey kalmamış dün gittim enfeksiyon falan çıktı kanda bakteri vs antibiyotik tedavisi görmeye başladım.
Evet canım haklisin çok sağol. .İnşallah canım benim inşallah. ..Cok geçmiş olsun canım inşaAllah kısa zamanda tamamen iyileşirsin. İyi oldu gitmene çok sevindim tedbir herşeyden önemli çünkü. Rabbim bir daha yaşatmasın
[QUOTE="aswen, post: 45571118, elaxxxx ... Bende de olumsuz oldu doktor bisey goremedi kist olmuş vs.. İlk gün taktim kafama bugün kalktim derin detay temizlik yaptım evde oh mis evim dedim keyfini surdum :)))
Günaydın canım .. Evet ben o aralar hamileymisim ama haberim yokmuş :)) adetim 2-3 gün geçtikten sonra hamile olduğumu öğrendim ben. Yalnız şunu söylemek istiyorum benim sagda çikolata kisti vardı solda da yumurtalık rahime yapışıkti ben yapışık olan yumurtaliktan hamile kaldım Allah'a şükür. Sağda da çikolata kistinin yanında folikul kist olmuştu.bende hayatım boyunca hiç adet gecikmesi yasamadim, erken gelir ama geç gelme gibi bir durum olmadı ki kist gecikme yaparms ama olmadı çok şükür. Bi belirti falan yasadn mi diye sorarsan, test yapmadan önce karnımda seyirmeler oldu hatta burda da yazmıştım, akintim sarı,katı ve sıvı şekilde değişti ki hiç olmazdı. Adetten 2 gun önce mutlaka kahvrengi lekenlemem olurdu o da olmadı. Bir arada da dusa girmiştim çıkışta gogus uclarim çok fena bir şekilde sizlamisti ağrılı şekilde sızı vardı. Hatırladıklarım bunlar canım..
Canim bugun 6 gun gecti yaa bence kesin hamileym test yapacam gogslerim hassaslasti ucu falan ağrıyor adet oldum gibi geliyor bakıyorum yok cok heyecanliym inşallah vardirCanım bence bekleme bi test yap. 3 gün geçikmiş sonuçta. İnşallah hamişsindir.
Canim bugun 6 gun gecti yaa bence kesin hamileym test yapacam gogslerim hassaslasti ucu falan ağrıyor adet oldum gibi geliyor bakıyorum yok cok heyecanliym inşallah vardir
Geçmiş olsun Rabbim tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin. Peki kist için ilaç kullandınız mı yada soğan kürünü denediniz mi?Çilekli sakiz cevabın icin cok teşekkür ederim canım
Benimde hic gecikmem olmazzdi diye bi umut dedim adetim gectikten 6. Ve 11. Günü kan tahlili yaptim 6. günü
0.100 çıktı 11.gun 1.20 çıktı 15.gunu dr gittim testi tekrarlamadik ultrasyonda dr kist oldugunu söyledi adet söktürücü verdi acaba geç döllenme olmus olabilirmi dr ondan görememis olabilirmi kan testi bundan dolayı çıkmamişolma ihtimali varmıdır
Benim gibi bir durum yasayan yokmu arkadaslar ben bir bebegim olmasını 16 yildır bekliyorum onun icin soktürucude kullanmak istemiyorum ama kisttende korkuyorum patlarsa diye kafam çok karışik lütfen bilgisi llan varsa yardim etsin kusura bakmayın uzun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?