2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

tam kaç haftalıksın canım

Sen kendini hic sevmiyorsun ve kendi kendine bencillik ediyorsun! O kdr dil doktum sana git doktora diye ama nafile olmuş . Neden kendini bu kdr değersiz görüyorsun anlamiyorum ! Esine de haksızlık yapiyorsun kendine de

ozman..annem..yanlış..biliyor..seni..annme..söyleyecem

Atlamışım çok şükür bebeğe dair birşey kalmamış dün gittim enfeksiyon falan çıktı kanda bakteri vs antibiyotik tedavisi görmeye başladım.
Cok geçmiş olsun canım inşaAllah kısa zamanda tamamen iyileşirsin. İyi oldu gitmene çok sevindim tedbir herşeyden önemli çünkü. Rabbim bir daha yaşatmasın

Arkadaşlar yumurtlama döngüsü adetin 15 inci gününe denk gelmeyen kişiler hamile kalmak için yanlış zamanı degerlendirdikleri için gebe kalmakta zorlanıyor olabilirler. Bunun için yumurtanızın ne zaman olgunlaştığıyla ilgili sizi doğru yönlendirerek ovülasyon testlerini kullanmanız şiddetle tavsiye ederim. Herkesin hayırlı ve dilediği gibi evlatlara sahip olması duasıyla..

Bu yöntem bircok kişide dogru sonuc verdii.
bebegin7-8 haftalıkkenki usg resimine direkt baktıgınızda;
bebek kesenin soluna yakınsa bebek erkek,
sagına yakınsa kız.
Kızlar forumu gezinirken buldum bu yazıyı. Cinsiyeti belli olanlar usg görüntülerine bakıp doğrumu değilmi söyleyebilir mi. Şu an evde olmadığım için ben bakamıyorum.

[QUOTE="aswen, post: 45571118, elaxxxx ... Bende de olumsuz oldu doktor bisey goremedi kist olmuş vs.. İlk gün taktim kafama bugün kalktim derin detay temizlik yaptım evde oh mis evim dedim keyfini surdum :)))[/QUOTE]
Aswen merhaba bu msj yazdığında hamilemiydin canım eger hamileydiysen hamileliğin teste cıkmadımı dr kist demiş hamile oldugunu adetin kaç gün geçince ve nasıl ögrendin
Ben 37 yaşındayım bir kaç aşılama ve tup bebek tedavim oldu hepsi negatif ilk defa adetim 20 gun gecikti dr banada kist dedi ama daha oncede over kistim olmustu hic bu kadar gecikme yasamadım
Biraz anlatırmısın lütfen

Çilekli sakiz cevabın icin cok teşekkür ederim canım
Benimde hic gecikmem olmazzdi diye bi umut dedim adetim gectikten 6. Ve 11. Günü kan tahlili yaptim 6. günü
0.100 çıktı 11.gun 1.20 çıktı 15.gunu dr gittim testi tekrarlamadik ultrasyonda dr kist oldugunu söyledi adet söktürücü verdi acaba geç döllenme olmus olabilirmi dr ondan görememis olabilirmi kan testi bundan dolayı çıkmamişolma ihtimali varmıdır
Benim gibi bir durum yasayan yokmu arkadaslar ben bir bebegim olmasını 16 yildır bekliyorum onun icin soktürucude kullanmak istemiyorum ama kisttende korkuyorum patlarsa diye kafam çok karışik lütfen bilgisi llan varsa yardim etsin kusura bakmayın uzun oldu

Geçmiş olsun Rabbim tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin. Peki kist için ilaç kullandınız mı yada soğan kürünü denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…