- 13 Haziran 2015
- 22
- 11
- 88
- 47
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.941
Rica ederim canm. Evet akıntı yaptığını duydum kistin belirtileride adet belirtilerine benziyor ama Benmde öyle sulu akıntım oluyor yumurtlama günene denk geldiği için yumurtlamadandır diyorum o normal bişey korkmana gerek yok ama yinede doktoruna danış hakkında hayırlısı olur İnşaAllah.Arjinnn teşekkür ederim canım daha önce kistim yoktu adetim gecince gittim dr kist olduğunu gecikmenin ondan kaynaklandığını söyledi benim birde beyaz sulu kokusuz akıntim var kist akıntı yaparmı acaba
randevunu öne çekme şansın yok mu tatlım ya da telefon açıp sorsan doktora imkan varsa ben doktoruna sormadan ilaç kullanma derim normal de böyle olması lazım bi de bebişin var senin canımkızlar.slm..ben..10+3.günlük..hamileyimm.hatırlayanınız..varsa..idrar..ylu.enfeksiyonu..geçirdim..benim..doktorum..test..yaptıgında..üreme..yok..ilaçlarını..kullanma..dedi..yalnız..bu..aralar..sarı..akıntıı..geliyor..su..gibi..ve..sol..bacak..aram..sankii.bıçak..splanıyor..randevum25..sizce..ilaçlara..tekrar..başyammı.fitile..yada.25.mı.bekleyim
gecen..gittim..10..gün.önce..normal..dedi..üreme..yok.kullanmayı..bırak..dedi..ama..bu..akıntı..hem..korkutuyor..acana..agrıda..normalmi..tüm..gün..çalışıyorum..diyerandevunu öne çekme şansın yok mu tatlım ya da telefon açıp sorsan doktora imkan varsa ben doktoruna sormadan ilaç kullanma derim normal de böyle olması lazım bi de bebişin var senin canım
Bence artae degerin 2 gun sonra tekrar baktir hcg yeAcillllllll kizlar reglime 5 gun var dayanamdim bhcg yaptirdim 4.8 sizce hamilemiyim onceki aylar yaptiriyordum0,1 cikiyo du lutfen cvp yazarmisiniz daha sonra artan oldumu
İnşallah alırsın güzel haberi. Benimde bat yarın. Bugün kan tahlili mi yaptırsam diyorum. Sonra vaz geçiyorum.Kizlar sali gunu bhcg bsktirmistim 4,8 cikmisti reglime 5 gun vardi bugun meraktan gidip yine yaptircam reglime 2 var ins. Artis vardir dua edin sonucu yazarim size DUA EDIN LUTFEN!!!
Oluyo canım benim korkma. Benimde o haftalarda çok oldu. İdrar enfeksiyonu çıktı senin gibi ben tek kullanımlık ilaç içtim devam etti enfeksiyon doktor ilaç kullandın daha fazla doza gerek yok bol su iç geçicek dedi ve gerçekten 12. Haftama girdiğimde geçti. Allaha şükür artık ağrı sancı batma vs yok. Rahmin daha fazla yer açmaya çalışıyomuş sadece buda sana acı olarak dönüyo.kızlar..slm..10+5..hamileyim..ve..çalışıyorum..ara..sıra..rahmime..bıçak..batıyormuş..gibi..olyor..ya.bu..normalmi
allah..razı..olsun..canım..bendede..enfeksiyon..çıktı..ilacı..kullanma..dedi..şimdide..bu..ağrı..olunca..korktumm..çok..sagolOluyo canım benim korkma. Benimde o haftalarda çok oldu. İdrar enfeksiyonu çıktı senin gibi ben tek kullanımlık ilaç içtim devam etti enfeksiyon doktor ilaç kullandın daha fazla doza gerek yok bol su iç geçicek dedi ve gerçekten 12. Haftama girdiğimde geçti. Allaha şükür artık ağrı sancı batma vs yok. Rahmin daha fazla yer açmaya çalışıyomuş sadece buda sana acı olarak dönüyo.
Normal canım banada oluyor öyle şeyler bebek büyüyor rahim büyüyor ondan oluyormuskızlar..slm..10+5..hamileyim..ve..çalışıyorum..ara..sıra..rahmime..bıçak..batıyormuş..gibi..olyor..ya.bu..normalmi
benim..dogumumda..allahın..izniyle..senden..1hafta..sonraNormal canım banada oluyor öyle şeyler bebek büyüyor rahim büyüyor ondan oluyormus
Benimde öyle oluyordu. Kesede kanama çıktı. Dr una gittiğinde mutlaka söyle ve fikrini al bence. 3 ayımı bitirdim hala kanama devam ediyor benim Allahtan o bıcak saplanmalar vs. devam etmiyor.Normal canım banada oluyor öyle şeyler bebek büyüyor rahim büyüyor ondan oluyormus
gecen...gittigimde..sordum..canım..sizlerden..okumuştum..bende..varmı..dedim..yok..demistiBenimde öyle oluyordu. Kesede kanama çıktı. Dr una gittiğinde mutlaka söyle ve fikrini al bence. 3 ayımı bitirdim hala kanama devam ediyor benim Allahtan o bıcak saplanmalar vs. devam etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?