2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Arjinnn teşekkür ederim canım daha önce kistim yoktu adetim gecince gittim dr kist olduğunu gecikmenin ondan kaynaklandığını söyledi benim birde beyaz sulu kokusuz akıntim var kist akıntı yaparmı acaba

Arjinnn teşekkür ederim canım daha önce kistim yoktu adetim gecince gittim dr kist olduğunu gecikmenin ondan kaynaklandığını söyledi benim birde beyaz sulu kokusuz akıntim var kist akıntı yaparmı acaba
Rica ederim canm. Evet akıntı yaptığını duydum kistin belirtileride adet belirtilerine benziyor ama Benmde öyle sulu akıntım oluyor yumurtlama günene denk geldiği için yumurtlamadandır diyorum o normal bişey korkmana gerek yok ama yinede doktoruna danış hakkında hayırlısı olur İnşaAllah.

kızlar.slm..ben..10+3.günlük..hamileyimm.hatırlayanınız..varsa..idrar..ylu.enfeksiyonu..geçirdim..benim..doktorum..test..yaptıgında..üreme..yok..ilaçlarını..kullanma..dedi..yalnız..bu..aralar..sarı..akıntıı..geliyor..su..gibi..ve..sol..bacak..aram..sankii.bıçak..splanıyor..randevum25..sizce..ilaçlara..tekrar..başyammı.fitile..yada.25.mı.bekleyim

randevunu öne çekme şansın yok mu tatlım ya da telefon açıp sorsan doktora imkan varsa ben doktoruna sormadan ilaç kullanma derim normal de böyle olması lazım bi de bebişin var senin canım

randevunu öne çekme şansın yok mu tatlım ya da telefon açıp sorsan doktora imkan varsa ben doktoruna sormadan ilaç kullanma derim normal de böyle olması lazım bi de bebişin var senin canım
gecen..gittim..10..gün.önce..normal..dedi..üreme..yok.kullanmayı..bırak..dedi..ama..bu..akıntı..hem..korkutuyor..acana..agrıda..normalmi..tüm..gün..çalışıyorum..diye

Kizlar sali gunu bhcg bsktirmistim 4,8 cikmisti reglime 5 gun vardi bugun meraktan gidip yine yaptircam reglime 2 var ins. Artis vardir dua edin sonucu yazarim size DUA EDIN LUTFEN!!!
İnşallah alırsın güzel haberi. Benimde bat yarın. Bugün kan tahlili mi yaptırsam diyorum. Sonra vaz geçiyorum.

kızlar..slm..10+5..hamileyim..ve..çalışıyorum..ara..sıra..rahmime..bıçak..batıyormuş..gibi..olyor..ya.bu..normalmi

kızlar..slm..10+5..hamileyim..ve..çalışıyorum..ara..sıra..rahmime..bıçak..batıyormuş..gibi..olyor..ya.bu..normalmi
Oluyo canım benim korkma. Benimde o haftalarda çok oldu. İdrar enfeksiyonu çıktı senin gibi ben tek kullanımlık ilaç içtim devam etti enfeksiyon doktor ilaç kullandın daha fazla doza gerek yok bol su iç geçicek dedi ve gerçekten 12. Haftama girdiğimde geçti. Allaha şükür artık ağrı sancı batma vs yok. Rahmin daha fazla yer açmaya çalışıyomuş sadece buda sana acı olarak dönüyo.

allah..razı..olsun..canım..bendede..enfeksiyon..çıktı..ilacı..kullanma..dedi..şimdide..bu..ağrı..olunca..korktumm..çok..sagol

Benimde öyle oluyordu. Kesede kanama çıktı. Dr una gittiğinde mutlaka söyle ve fikrini al bence. 3 ayımı bitirdim hala kanama devam ediyor benim Allahtan o bıcak saplanmalar vs. devam etmiyor.
gecen...gittigimde..sordum..canım..sizlerden..okumuştum..bende..varmı..dedim..yok..demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…