- 24 Mart 2016
- 329
- 137
- 103
- 40
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.961
Ben içiyorum canım. Bunda sormadım ama ilk gebeliğimde Dr um iç demişti.kızlar..soda..içeniniz..varmı..ben..buaralar..içiyorum..bulantıma..iyi..geliyor..doktoruma..sormayı..unuttumda
Oh çok şükür.gecen...gittigimde..sordum..canım..sizlerden..okumuştum..bende..varmı..dedim..yok..demisti
Dr batmalarına ne dedi canımslm..arkadaşlar..yarın..doktor..randevum..var..hem..ikili..test..yapılacak..hemde..bu..batmaları..soracam..bana..duaedinn.lutfen
sagol..canım..doktorum..bana..buarada..şişko..dedi..çaktırmadanBen içiyorum canım. Bunda sormadım ama ilk gebeliğimde Dr um iç demişti.
normal..dedi..canım..yenı..vajınal..tablet..kan..ilacı..ve..vitamin..verdiDr batmalarına ne dedi canım
Canım nedenini bilmiyorum ama çok duydum normalden 1 hafta önce gelişiyormuş diye. Ama korkulacak bir şey yok diye biliyorum.sagol..canım..doktorum..bana..buarada..şişko..dedi..çaktırmadan.benim.bebegin..testi..10..gün..sonra..çıkacak..ama.bebegim11+5..ultrasyonda..12+3..gözuktü..acaba..nede.
Banada kız olabılır dedi. Ama ilan edecek kadar değil dedi. Eşim hariç herkese söyledim :)kız..olabılır..dedi..belli..degil..kimseye..soyleme..dedi..duymadınız..kızlar
canım merhaba ataşehir fsm ye gideceğini yazmışsın gidiyor musun oraya? gidiyosan hangi doktor her defasında aynı doktor mu geliyor?Hangi semt canım ben ataşehir deki fatih sultan mehmet hastanesine gideceğim oraya çok ovduler
Banada kız olabılır dedi. Ama ilan edecek kadar değil dedi. Eşim hariç herkese söyledim :)
Valla canım ayhan bey iyi dediler ona gittim bana ne su gün gel diyor yada su var mı bu var mı diye soruyor sozde iyi doktor dediler bana ama birşey yapmıyor sadece ikili testi söyledi sonra da üçlü test var desi başka da birşey yapmıyor benim.tuhafima gitti ilgisiz biraz diğer doktorları da biomiyorumcanım merhaba ataşehir fsm ye gideceğini yazmışsın gidiyor musun oraya? gidiyosan hangi doktor her defasında aynı doktor mu geliyor?
tamam canım teşekkürler her muayenede aynı doktor mu oluyor o hastanede?Valla canım ayhan bey iyi dediler ona gittim bana ne su gün gel diyor yada su var mı bu var mı diye soruyor sozde iyi doktor dediler bana ama birşey yapmıyor sadece ikili testi söyledi sonra da üçlü test var desi başka da birşey yapmıyor benim.tuhafima gitti ilgisiz biraz diğer doktorları da biomiyorum
nu arada ikili testte bi problem yoksa gerek görmüyolar üçlüye ilk zamanlar çok fazla gel falan demezler zaten testlerinin zamanına göre randevu al sen sürekli ultrasona girmeye gerek yokkiValla canım ayhan bey iyi dediler ona gittim bana ne su gün gel diyor yada su var mı bu var mı diye soruyor sozde iyi doktor dediler bana ama birşey yapmıyor sadece ikili testi söyledi sonra da üçlü test var desi başka da birşey yapmıyor benim.tuhafima gitti ilgisiz biraz diğer doktorları da biomiyorum
Ya taramanın sağ alt kösesinde 1:10000 gıbı rakam vardı yanlış hatırlamıyorsam. Benimki 1:10000 çıkmıştı Dr normal demişti. Dr bilgisayarına o rakamı yazdırdı yardımcısına. Birde o sonuca bak istersen. Bundan başka da bilmiyorum ben malesef kiDown Sendrom (PAPP-A) 4.17 mIU/mL
Down Sendrom (Serbets Beta HCG) 181 ng/mL
kızlar..sonuçlarım..bu..şekilde..doktorum..amelıyata..girmiş..sterse..girdim..bileniniz..varmı
bende..tek..bunlar..yazılı..canım..dr..ulaştım..çok..şükür..normal..dedi.Ya taramanın sağ alt kösesinde 1:10000 gıbı rakam vardı yanlış hatırlamıyorsam. Benimki 1:10000 çıkmıştı Dr normal demişti. Dr bilgisayarına o rakamı yazdırdı yardımcısına. Birde o sonuca bak istersen. Bundan başka da bilmiyorum ben malesef ki
Hadi gözün aydın. Darısı diğer tetkiklerin başınabende..tek..bunlar..yazılı..canım..dr..ulaştım..çok..şükür..normal..dedi.
Canım benim sonuçlarım böyle dün 5 doktor gördü hepsi çok iyi demişDown Sendrom (PAPP-A) 4.17 mIU/mL
Down Sendrom (Serbets Beta HCG) 181 ng/mL
kızlar..sonuçlarım..bu..şekilde..doktorum..amelıyata..girmiş..sterse..girdim..bileniniz..varmı
Hadi gözün aydın canım. Çok sevindimbende..tek..bunlar..yazılı..canım..dr..ulaştım..çok..şükür..normal..dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?