2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

sagol..canım..doktorum..bana..buarada..şişko..dedi..çaktırmadan.benim.bebegin..testi..10..gün..sonra..çıkacak..ama.bebegim11+5..ultrasyonda..12+3..gözuktü..acaba..nede.
Canım nedenini bilmiyorum ama çok duydum normalden 1 hafta önce gelişiyormuş diye. Ama korkulacak bir şey yok diye biliyorum.

canım merhaba ataşehir fsm ye gideceğini yazmışsın gidiyor musun oraya? gidiyosan hangi doktor her defasında aynı doktor mu geliyor?
Valla canım ayhan bey iyi dediler ona gittim bana ne su gün gel diyor yada su var mı bu var mı diye soruyor sozde iyi doktor dediler bana ama birşey yapmıyor sadece ikili testi söyledi sonra da üçlü test var desi başka da birşey yapmıyor benim.tuhafima gitti ilgisiz biraz diğer doktorları da biomiyorum

tamam canım teşekkürler her muayenede aynı doktor mu oluyor o hastanede?

nu arada ikili testte bi problem yoksa gerek görmüyolar üçlüye ilk zamanlar çok fazla gel falan demezler zaten testlerinin zamanına göre randevu al sen sürekli ultrasona girmeye gerek yokki

Down Sendrom (PAPP-A) 4.17 mIU/mL
Down Sendrom (Serbets Beta HCG) 181 ng/mL
kızlar..sonuçlarım..bu..şekilde..doktorum..amelıyata..girmiş..sterse..girdim..bileniniz..varmı

kızlar..sonuçlarım..bu..şekilde..doktorum..amelıyata..girmiş..sterse..girdim..bileniniz..varmı
Ya taramanın sağ alt kösesinde 1:10000 gıbı rakam vardı yanlış hatırlamıyorsam. Benimki 1:10000 çıkmıştı Dr normal demişti. Dr bilgisayarına o rakamı yazdırdı yardımcısına. Birde o sonuca bak istersen. Bundan başka da bilmiyorum ben malesef ki

bende..tek..bunlar..yazılı..canım..dr..ulaştım..çok..şükür..normal..dedi.

Canım benim sonuçlarım böyle dün 5 doktor gördü hepsi çok iyi demiş
Nuchal translucecy ; 1.00
Pappa A3 ; 1,41
Pappa mom ; 0,66
Free beta hcg mom ;26.1
Free beta mom; 0.56

Kombine risk <1:10000
Biyokimyasal risk 1:6369
Yaş riski 1:792
Trisomy 13/18+NT : <1:10000
Şu alttaki 1:10000 önemli olan onlar nasıl çıkmış??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…