2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

kızlar bişi sorucam gebe olduğunuzu öğrenmeden önce adet sancısı gibi sancınız varmıydı benim yumurtlamadan yaklaşık 5 gün sonra çok sancım oldu adet sancısı gibi sarı akıntının içinde kırmızı bi nokta geldi hatta 3 gün sürdü azalarak geçti şimdi bat a 4 gün var çok sancım başladı yine bir de sarı akıntım başladı bu sabah adet mi olucam hamilemiyim anlamadım sizde oldu mu böyle şeyler

benim kanama değilde ağrı ve kramp çok oldu canım yumurtlamadan aadete kadar kesintisiz,akıntı da oluyor,sende hamile olabilirsin

slm..kızlar..doktor..bana..7li..vajınall..tablet..verdi..som..iki..gündür..okafar..içeri..itip..yatmama..ragmen..sabah..vajınamdan..çıkıyor..sizce..iyileştimmiavaba..bunyemmi..geri..atıyor..5tane..problemsiz..kullandım

kızlarrrrrrrrrrrr...ben..ayın..8zine..burda..çok..ünlü..bi..doktora..randevu..aldım..sizce..gıdımmı..benım..doktorum..batmalarıma..normal..dedi..yada..gidersem..busefer..aklım...karışırmı..çelişkide..kalırmıyımaynı..hatanede..görev..yapıyolar..benii.görürse..gelecek..ayki..randevuda..lafedermi

Ya dün doktora gittim. Kesin öğrenirim cinsiyetini umudu ile %60 erkek dedi. 2 li tarama için gittiğimde kıza benziyor demişti başka bi doktor. Yine öğrenemedim. Umutlar 2 hafta sonraya kaldı. 3 lü tarama için gittiğimde öğrenirim artık.16. haftaya gelmeden tam kesin belli olmadığını biliyorum ama 7 aylığım. Acelicilik doğuştan yani. Çok mereklıyım

Merhaba kızlar ,hamile olanlaea hayırlı hamilelikler,bekleyenlere de hayırlı hızlı gebelikler diliyorum Rabbimden... Tanıyan bilir,bir ara haftalarca kanama yaşadım tedavi gordum vs. 2 hafta once kanamam bitti çok şükür. Dün de cinsiyetini öğrendim erkeğimiz geliyor :) Rabbim dileyen herkese nasip etsin ve sornlu bir gebelik varsa lutfen doktorunuzu dinleyin ve kafaniza çok takmayin (diğer nickim aswen)

oğluşun hayırla gelsin inşallah canım sağlıkla al kucağına sizden güzel haberler gelince çok mutlu oluyorum :)

oğluşun hayırla gelsin inşallah canım sağlıkla al kucağına sizden güzel haberler gelince çok mutlu oluyorum :)
Allah razı olsun canım, RABBİM DİLEYEN HERKESE EVLAT NASİP ETSİN daha karnımda iken sevmeye başladım kim bilir nasıl bir duygudur evlat sevgisi.... merhamet duygusu taşıyan her kadın ANNE OLMALI :)

Canımmm çok tebrik ediyorum. Çok sevindim. Anlatsana biraz. Adetin geçtimi nasıl öğrendin. En baştan sona kadar belirtilerini de yaz :)
Canim benim ya tesekkur ederim ben aslinda adetten 4 gun once kan verdim testte pozitif cikmisti sonra kan verdim tabi negatif cikti 2.92 acayip moralim bozuldu tabi sonra pazartesi gunu yani onceki gun bat gunumdu oylesine bi idrar testi yapayim dedim nasilsa bisi cikmicak diyr bidr ne gorum iki cizgi gayet net bi sekilde cikti sok oldum dunde hemen ozele gittim benm durumum sikintiliydi yani rhim duvari inceligi sikintisi vardi brnde prigestan kulkandim bu ay neyse dra gittim bakti bisi goremedi xaten o an anlamistjm bebek oldunu cunku bebek olmayinca catlamis yumirta dagalimis bi sekilde gorunuuodu usg de kan verdim 158 kusur cikti sonuc vel hasil simdi progestanin 200lunu verdi bana bide fokik asit verdi dr bebegim belirtilere gelince ben adetten once kan vermeden once yani iki kere yari bayginlik gecirdim basim acayip donuyodu sonra iki kerede yataktn kalkar kalmaz istifra ettim onun disinds bide oksururken kasiklara sanci giriyodu o kadar balim hatirladikca yazayim

Aaaa canım bende diyorum bu kız hiç buralarda yok kanaman olduğunu bilmiyodum Allaha şükür geçmiş gitmiş. İnşallah bidaha yaşamazsın. Benimde oğlum olacak inşallah :))) şimdiden isim arayışına girdik :)) inşallah sağ salim doğumlarımız olur bebişlerimizi kucağımıza alırız :)))

bu yıl oğlan çoğu kişinin :) sağlıkla alın kucağınıza inşallah
canım sen kalbini dinlemek için bi alet alacaktın aldınmı memnun kaldınmı işe yarıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…