- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.981
İkinizin adına da çok sevindim kızlar MaşaAllah bebişlere ve güzel annelerine
benim kanama değilde ağrı ve kramp çok oldu canım yumurtlamadan aadete kadar kesintisiz,akıntı da oluyor,sende hamile olabilirsinkızlar bişi sorucam gebe olduğunuzu öğrenmeden önce adet sancısı gibi sancınız varmıydı benim yumurtlamadan yaklaşık 5 gün sonra çok sancım oldu adet sancısı gibi sarı akıntının içinde kırmızı bi nokta geldi hatta 3 gün sürdü azalarak geçti şimdi bat a 4 gün var çok sancım başladı yine bir de sarı akıntım başladı bu sabah adet mi olucam hamilemiyim anlamadım sizde oldu mu böyle şeyler
Yaa pembe lekelerim gelmeye başladı regly oluyorum yine çok ta ümitliydim mayıstan
Canımmm çok tebrik ediyorum. Çok sevindim. Anlatsana biraz. Adetin geçtimi nasıl öğrendin. En baştan sona kadar belirtilerini de yaz :)Kizlar hamileyim sonunda cok sukursizle pylasmk istedim
Aaaaa Ayy nasıl mutlu oldum anlatamam canım benim ya ağlıycam şimdi çok sevindim :)) sağlıkla al kucağına inşaAllah canım hayırlı olsun :)Kizlar hamileyim sonunda cok sukursizle pylasmk istedim
oğluşun hayırla gelsin inşallah canım sağlıkla al kucağına sizden güzel haberler gelince çok mutlu oluyorum :)Merhaba kızlar ,hamile olanlaea hayırlı hamilelikler,bekleyenlere de hayırlı hızlı gebelikler diliyorum Rabbimden... Tanıyan bilir,bir ara haftalarca kanama yaşadım tedavi gordum vs. 2 hafta once kanamam bitti çok şükür. Dün de cinsiyetini öğrendim erkeğimiz geliyor :) Rabbim dileyen herkese nasip etsin ve sornlu bir gebelik varsa lutfen doktorunuzu dinleyin ve kafaniza çok takmayin (diğer nickim aswen)
Cok tesekkur ederim kuzum rabbim hepinize nasip etsinAaaaa Ayy nasıl mutlu oldum anlatamam canım benim ya ağlıycam şimdi çok sevindim :)) sağlıkla al kucağına inşaAllah canım hayırlı olsun :)
Allah razı olsun canım, RABBİM DİLEYEN HERKESE EVLAT NASİP ETSİN daha karnımda iken sevmeye başladım kim bilir nasıl bir duygudur evlat sevgisi.... merhamet duygusu taşıyan her kadın ANNE OLMALI :)oğluşun hayırla gelsin inşallah canım sağlıkla al kucağına sizden güzel haberler gelince çok mutlu oluyorum :)
Seninde hamile haberlerini alacağız İNŞAALLAH BEN İNANIYORUMCanımmm çok tebrik ediyorum. Çok sevindim. Anlatsana biraz. Adetin geçtimi nasıl öğrendin. En baştan sona kadar belirtilerini de yaz :)
Canim benim ya tesekkur ederim ben aslinda adetten 4 gun once kan verdim testte pozitif cikmisti sonra kan verdim tabi negatif cikti 2.92 acayip moralim bozuldu tabi sonra pazartesi gunu yani onceki gun bat gunumdu oylesine bi idrar testi yapayim dedim nasilsa bisi cikmicak diyr bidr ne gorum iki cizgi gayet net bi sekilde cikti sok oldum dunde hemen ozele gittim benm durumum sikintiliydi yani rhim duvari inceligi sikintisi vardi brnde prigestan kulkandim bu ay neyse dra gittim bakti bisi goremedi xaten o an anlamistjm bebek oldunu cunku bebek olmayinca catlamis yumirta dagalimis bi sekilde gorunuuodu usg de kan verdim 158 kusur cikti sonuc vel hasil simdi progestanin 200lunu verdi bana bide fokik asit verdi dr bebegim belirtilere gelince ben adetten once kan vermeden once yani iki kere yari bayginlik gecirdim basim acayip donuyodu sonra iki kerede yataktn kalkar kalmaz istifra ettim onun disinds bide oksururken kasiklara sanci giriyodu o kadar balim hatirladikca yazayimCanımmm çok tebrik ediyorum. Çok sevindim. Anlatsana biraz. Adetin geçtimi nasıl öğrendin. En baştan sona kadar belirtilerini de yaz :)
Aaaa canım bende diyorum bu kız hiç buralarda yokMerhaba kızlar ,hamile olanlaea hayırlı hamilelikler,bekleyenlere de hayırlı hızlı gebelikler diliyorum Rabbimden... Tanıyan bilir,bir ara haftalarca kanama yaşadım tedavi gordum vs. 2 hafta once kanamam bitti çok şükür. Dün de cinsiyetini öğrendim erkeğimiz geliyor :) Rabbim dileyen herkese nasip etsin ve sornlu bir gebelik varsa lutfen doktorunuzu dinleyin ve kafaniza çok takmayin (diğer nickim aswen)
bu yıl oğlan çoğu kişinin :) sağlıkla alın kucağınıza inşallahAaaa canım bende diyorum bu kız hiç buralarda yokkanaman olduğunu bilmiyodum Allaha şükür geçmiş gitmiş. İnşallah bidaha yaşamazsın. Benimde oğlum olacak inşallah :))) şimdiden isim arayışına girdik :)) inşallah sağ salim doğumlarımız olur bebişlerimizi kucağımıza alırız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?