2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

bu yıl oğlan çoğu kişinin :) sağlıkla alın kucağınıza inşallah
canım sen kalbini dinlemek için bi alet alacaktın aldınmı memnun kaldınmı işe yarıyor mu
Sağol tatlım inşallah, Rabbim sana da en kısa sürede bi evlat nasip etsin. Evet canım aldım dinliyorum arada. Çok memnunum en azından onun minik kalbinin atışını duydukça içim rahatlıyo. Tavsiye ederim herkese. Galiba anne olucan ilk günden başlıyosun pinpirikliğe

Seninde hamile haberlerini alacağız İNŞAALLAH BEN İNANIYORUM
Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Hatırlarsanız benimki dış gebelikle sonuçlanmıştı. Mecburen bi süre korunduk. Bu ay ilk denememiz oldu ama pek olduğunu düşünmüyorum. Eşim iş seyahatine çıktı pek görüşemedik:) kızlar sizi bulmuşken sormam gerek. Sadece içime şüphe düşüren tek bişey var. O da göğüs ağrılarım. Normalde adete 1hafta kala başlardı benim. Ama bu ay ovulasyonda başladı ve artarak devam ediyor. Bugün kollarımı bile kaldıramıyorum. Adetime bir hafta var. Siz de olmuşmuydu böyle.

yaa benim de yumurtlama ağrılarım bitmedi hatta bazen çok şiddetli oluyor 5 gün oldu yumurtlayalı halbuki bunu yaşayan oldu mu göğüslerimde hala acıyor sönmedi şiş yumurtam çatlayınca göğüslerimin acısı biter ve şişliği geçer di ağrım da şıp diye biterdi yumurtam çatlayalı 5 gün oluyor halbuki

ayyy ne güzel ya bende alıcam inşallah hamile kalırsam birgün :)

Canım inşallah en kısa sürede bebişin gelir, benim göğüs uçlarım koyulaşıp acımıştı çok, normalde adetten 2 hafta önce şişerdi ama o ay uçları fenaydı şu anda da davul gibiler. Herkesin belirtisi farklıdır ama inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Dua edicem tatlım

Canım benim bi kaç ay öncede aynen böyle oldu. 2hafta göğüs ağrısı yaşadım. Dayanamdım kan testi yaptırdım ve hamileydim. Ama dış gebelik olmuştu hemen sonlandırıldı. Yine mi oldu acaba diyorum ama yumurtlama günlerinde birliktelik olmadı bizde. Benim tek korkum tekrar aynı şeyleri yaşamak. Dr umum bana tek tavsiyesi kendinde bi farklılık hissettiğin an kan testi yaptır ne kadar erken öğrenirsen okadar erken takibe alırız dedi. Bugün sabah şu erken gebelik testlerinden yaptım negatif. Acaba erken mi oldu daha bir hafta var. Senin bat ne zaman

Çok çok çok teşekkür ediyorum canım. Bende herkese sağlıklı hamilelik sağlıklı bir doğum ve sağlıklı bebişler diliyorum. Bu arada benim uçlarda hiç bişey yok.

benim bat 27 haziran canım daha çok var ben testte yapsam çıkmaz gebelik belirtisi içinde erken ama merak ettiğim tutunmaya çalışırken ağrı oluyor mu belki ondan ağrıyordur dedim Rabbim bi daha yaşatmasın sana da inşallah canım sağlıklı gebeliklerimiz sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah :)

Çok sevindim canım gözün aydın. Sağlıklı sıhhatli bi hamilelik ve doğum geçirirsin inşallah ilk zamanlar çok heycanlı oluyo tadını çıkar
Valla ne yalan soylim hariks bi duygu oksuruk var bende daha yeni oldu icin kasiliyorum cok ama bu bile cok tatliymis rabbim herkese nasip etsin herkese dua ediyorum

Benim olmuştu canım yumurta çatlama gününden gebeliği öğrendiğim güne kadar artarak devam etti, ilk 3 ay sağa sola bile dönmek zor olmuştu şimdi daha iyi sadece sutyeni çıkardığım zaman ağrıyor ve aciyor onun dışında iyi :)

:))) Evet canım çok sükur bütün sorunları atlattım o kotu günler geride kaldı artık gebeliğin tadını çıkarıyorum bebisime kıyafetler almaya başladım bile :) bir de karnım belirgin olsa :) bir de hissetmek var tabi daha hissedemiyorum :) senin hamilelik nasıl gidiyor canım ? İyisin dimi

canım peki yumurtlama gününden itibaren ağrın olmuşmuydu benim yumurtlama ağrılarım geçmiyor bi türlü tutunurken oluyor mu öyle o zamanlar konuşuyorduk bunları ama hatırlamıyorum çok oldu bu arada benim de eski nikim selin D1 belki tanımamışındır diye yazayım dedim :)

Gelişmeleri paylaş bizimle burdan olur mu canım :)
Olur tabi canm benin neden olmasin elimden geldigince paylasirim size tavsiyem her ay kendjnjzi yormaktnasa bi ay dinlenop o ay tum iliskilerin tadini cikartmak yanlis anlamayin tecrubeyle knusuyorum birde gorev halinden ciksin artik o degerlendirmeler mercimeginiz bidr bakmossiniz o ay merhaba demis size

Bende diyorum bu kimmmmm :) benim o aralar çok fazla kasık ve bel agrim vardı ama ben hep kullandığım klomene bağlamıştım megersem döllenme vaktinde yumurtalık ve bel ağrısı da olurmuş. Adete bi kaç gün kala falan da gogus hassasiyeti fazlaydı çok fazla su içme ihtiyacım artmıştı bir de surekli tatlı tuketiyordum ki ben çikolata gibi şeyleri pek sevmem ama o bi kaç gün kasık kasık çikolata yemistim :) bilmiyorum bu gebelik belirtisi midir ama garip alışkanlıklar başlamıştı hala devam ediyor :)))

Kiz bend etanimadim seni aaa bi io ucu vereydin kizzzz seviliyonuz bu arada

Benimm :)) hayırlısı bakalım canım çok düşünmemeye çalışıyorum mart ayında ki gibi hayal kırıklığına uğramamak için ama bi farklılık var da hayırlısı bakalım 21 inde doktora gidicem zaten progesteron hormon tahlili için diğerleri temiz çıktı bi o kaldı o zaman belli olur ne varsa kist falan olmasın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…