- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Kızlar gününüz aydın olsun, kimsecikten bebiş haberi alamadık daha, içimizden şanslı biri yokmu bize de moral vermiş olur hembenimde 2 günüm kaldı sabırsızlıkla bekliyorum bu ay ilk denememizçok ümitleniyorum ve bu ay başka bi his var olacak diye içime bi ferahlık geliyo ama hayırlısı olsun bakalım
Insallah canim bide sürekli takip ediyorum biti çıksın hamileyimmmmmmm desin diye bakiyorum inşallah bu ay bize hayırlı gelir :)Kızlar gününüz aydın olsun, kimsecikten bebiş haberi alamadık daha, içimizden şanslı biri yokmu bize de moral vermiş olur hembenimde 2 günüm kaldı sabırsızlıkla bekliyorum bu ay ilk denememizçok ümitleniyorum ve bu ay başka bi his var olacak diye içime bi ferahlık geliyo ama hayırlısı olsun bakalım
canım sen baya baya yaşıyorsun belirtileri.inşaallah guzel sonuç alırsın.yani insan ister istemez takıyor biraz.hele çevrende çocuk yapmalısın diye ısrar edenler varsa takmamak elde değil.evet canım bugün yarın çatlama yapar demişti 5 tane yumurta gelişti ben bir de klomen kullandım o yüzden sık sık kontrol altında tuttu. iğne de yapmadı çoğul gebelik olur diye, yap dedim benle inatlaştı yapmadı sanki bakacak olan oşimdi de işte akıntılar ıslaklıklar göğüs acıması kalça bel ağrıması bir de rahim kısmına dokununca sertlik gelmesi .... acaba ben çok mu takıntı yaptım :/
canım benim yaahele ben varya o çizgi öyle beliriyorya 2. cizgi için ne dualar ne dualar ama işte hayırlısı artık
canım sen baya baya yaşıyorsun belirtileri.inşaallah guzel sonuç alırsın.yani insan ister istemez takıyor biraz.hele çevrende çocuk yapmalısın diye ısrar edenler varsa takmamak elde değil.
ben daha 7 aylık evliyim 1. ayında erkek tarafı arayıp durdu yok mu bişey diye .. onlar zaten nişan ile nikah arasında kısa süre olduğundn dolayı hamileyim zannetmişler ondan dolayı 1. ayda başladılar sormaya! hiç tarzım da değil evlilik öncesi bişeyler yaşamak ! neyse işte bende bu aya kadr düşünmedim bebek olayını şimdi belrtiler olunca insan kuruyor kafada ama ben regl olcam diye hissediyorum :/
:/ belki erken olduğu için belli olmamıştır testte?Dün test yapıp tek çizgiyi görene kadar kesin hamileyim diyodum göbeğimi sevip bebişle konuşuyodum hatta kız olcak bişe diyodum ama test yaptım negatif yarın regl günüm şuan ne hamilelik belirtisi var ne de regl sadece baş ağrım var hepimiz için hayırlısını versin rabbim
İnşallah öyle olmuştur canım:/ belki erken olduğu için belli olmamıştır testte?
Kiyamam sana.fazla kaptirmamak lazim işte,çok üzülüyor sonra insan.Dün test yapıp tek çizgiyi görene kadar kesin hamileyim diyodum göbeğimi sevip bebişle konuşuyodum hatta kız olcak bişe diyodum ama test yaptım negatif yarın regl günüm şuan ne hamilelik belirtisi var ne de regl sadece baş ağrım var hepimiz için hayırlısını versin rabbim
Umudum var hala evet çünkü hiç regl belirtim yok ama o tek çizgiyi görmek çok kötü yaaKiyamam sana.fazla kaptirmamak lazim işte,çok üzülüyor sonra insan.
Ama senin bence hala umudun var.bazi kişiler illaki bat günü geçince görebiliyor çift çizgiyi.
Umudum var hala evet çünkü hiç regl belirtim yok ama o tek çizgiyi görmek çok kötü yaa
canım sen baya baya yaşıyorsun belirtileri.inşaallah guzel sonuç alırsın.yani insan ister istemez takıyor biraz.hele çevrende çocuk yapmalısın diye ısrar edenler varsa takmamak elde değil.
canım benim yaa
yüzümüz gülecek inşaallah birgün
malesef tatlım öyleUmudum var hala evet çünkü hiç regl belirtim yok ama o tek çizgiyi görmek çok kötü yaa
Insallah canim bide sürekli takip ediyorum biti çıksın hamileyimmmmmmm desin diye bakiyorum inşallah bu ay bize hayırlı gelir :)[/
İnşallah hayırlı olur canım bu ay. Benim içime güzel şeyler olucak diye doğuyo ama en güZeli hayırlısı olsun, Allah her isteyen Anne adayına bebişini versin inşallah
Kızlar ben şimdi kaç günde bir oluyorum olay karıştı
Seninde mi ilk deneme benimde ilk son 7 gün kaldı benimde adet olmama inş olmamKızlar hayırlı sabahlar .. Benim regl belirtilerim başladıilk deneme ilk ay olumsuz olacak gibime heliyor. Regl belirtim yok diye diye adet olcam sonunda
Evet canım ilk deneme bende 18inde regl bekliyorum yarin da doktor kontrolüm var .. Kendini nasıl hissediyorsn ?Karışmadı cnm 30 ocakta olmuşsun sonra 28 gün
Seninde mi ilk deneme benimde ilk son 7 gün kaldı benimde adet olmama inş olmam
Benimde 16sı bilmiyorum ki değişik duygular içindeyim bi hamile kalmışım gibi bi kalamamışım gibi tarif edemiyorum ama beklemek çok zor sen niye dr gidiceksin kiEvet canım ilk deneme bende 18inde regl bekliyorum yarin da doktor kontrolüm var .. Kendini nasıl hissediyorsn ?
Yumurta takibi altındayım çatlama olmuş mu olmamış mi ona bakacak herhalde bilemedm ki sadece gün aşırı iliski bir hafta sonra da gel dedi bende gidicem bakalım 2de randevum var .. Ben neredeyse bir çok belirti yaşıyorum ama erken diye de düşünüyorum hatta su an mide ekşimesi var. Sanırım herşey psikolojikBenimde 16sı bilmiyorum ki değişik duygular içindeyim bi hamile kalmışım gibi bi kalamamışım gibi tarif edemiyorum ama beklemek çok zor sen niye dr gidiceksin ki
Genelde psikolojik oluyor o yüzden ben kendimi dinlemiyorum bi belirti var mı yok mu diye sadece günlerin geçmesini bekliyorum benim dr klomen verdi iğne vurdurdu yumurtalara çatlamışmı diye bakmak için çağarmadıYumurta takibi altındayım çatlama olmuş mu olmamış mi ona bakacak herhalde bilemedm ki sadece gün aşırı iliski bir hafta sonra da gel dedi bende gidicem bakalım 2de randevum var .. Ben neredeyse bir çok belirti yaşıyorum ama erken diye de düşünüyorum hatta su an mide ekşimesi var. Sanırım herşey psikolojik
Bende klomen kullandım .. Ama seni takip etmesi gerekiyordu neden çağırmadi ! Özele mi gidiyorsunGenelde psikolojik oluyor o yüzden ben kendimi dinlemiyorum bi belirti var mı yok mu diye sadece günlerin geçmesini bekliyorum benim dr klomen verdi iğne vurdurdu yumurtalara çatlamışmı diye bakmak için çağarmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?