- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Yok canım özel değil ama daha ilk deneme ya ondan çağarmadı heralde bilmiyorumBende klomen kullandım .. Ama seni takip etmesi gerekiyordu neden çağırmadi ! Özele mi gidiyorsun
Catlamazsa kist oluşturabiliyor ama . benimde ilk deneme ama ben haftada 3 defa doktorun yanındayim .. Ama su da var tabi benim yumurtalığın biri problemi diğeri kistli ondan da sık sık çağırdı dicrm ama arkadaşım da aynı şekilde sık sık gitti.. Neyse hayırlısı olsun bakalım inşallah hamilesindirYok canım özel değil ama daha ilk deneme ya ondan çağarmadı heralde bilmiyorum
Bilmiyorum vardır bi bildiği dr inş isteyen herkes alır o mutlu haberiCatlamazsa kist oluşturabiliyor ama . benimde ilk deneme ama ben haftada 3 defa doktorun yanındayim .. Ama su da var tabi benim yumurtalığın biri problemi diğeri kistli ondan da sık sık çağırdı dicrm ama arkadaşım da aynı şekilde sık sık gitti.. Neyse hayırlısı olsun bakalım inşallah hamilesindir
İnşallah canım .. Umarım herkes şuraya bu ay hamileyim derBilmiyorum vardır bi bildiği dr inş isteyen herkes alır o mutlu haberi
Regl tarihimiz ayniymis :) inşallah hamilesindirBenimde ayın 18inde adet tarihim kendimi bazen hamile gibi hissediyorum elimi karnıma götürmemek için çaba harcıyorum çünkü dokununca varmış gibi psikolojim bozuluyorbekliyorum umarım vardır tam en yüksek ovulasyon günümde oldu bişeyler ama inşallah tutmuştur yazarım
İnşallahhh sende istiyorsan umarım sende hamilesindir inşallahh sağlıklı bi şekilde Rabbim kucağımıza almayı nasip etsinRegl tarihimiz ayniymis :) inşallah hamilesindir
Inşallah canımİnşallah canım .. Umarım herkes şuraya bu ay hamileyim der
Adetin geçsin oyle yap bekle biraz daha .. Eğer sabır edemem diyorsan kan testi ver için rahatlar belkiAdetime 8 gün varken falan yapsam çıkar mı ki? Hep çıkcak gibi geliyor ama içten içe olmıcağını biliyorum alsam mı test almasam mı napsam...
Üşütmüş olabilirsin, yumurtlaman önce olmuş ve hamileliğin tamamlanıyor vucudunda değişim oluyor olabilir, adet tarihin değişmiş olabilir vs. vs.kızlar brnım sol kasık da batma gıbı bır agrı basladı neden olabılır
ben yumurtlama donmıne gırdım acaba ırsey olır mu ve bır kac gun oldu daha
Beklemekte fayda var canm gec dollnem olmus olabilir hersey olabilit sen yine dikkat et bi jinekologa gorun muayene filan ol derm aklna cok takldysa ama bana gore yeni baslams bi geblk var gibi duruyo..Dr 10 gun sonra gel dedi bilemedim ne yapcagimi pfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?