2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Yok canım özel değil ama daha ilk deneme ya ondan çağarmadı heralde bilmiyorum
Catlamazsa kist oluşturabiliyor ama . benimde ilk deneme ama ben haftada 3 defa doktorun yanındayim .. Ama su da var tabi benim yumurtalığın biri problemi diğeri kistli ondan da sık sık çağırdı dicrm ama arkadaşım da aynı şekilde sık sık gitti.. Neyse hayırlısı olsun bakalım inşallah hamilesindir

Bilmiyorum vardır bi bildiği dr inş isteyen herkes alır o mutlu haberi

Benimde ayın 18inde adet tarihim kendimi bazen hamile gibi hissediyorum elimi karnıma götürmemek için çaba harcıyorum çünkü dokununca varmış gibi psikolojim bozuluyor bekliyorum umarım vardır tam en yüksek ovulasyon günümde oldu bişeyler ama inşallah tutmuştur yazarım

Regl tarihimiz ayniymis :) inşallah hamilesindir

Adetime 8 gün varken falan yapsam çıkar mı ki? Hep çıkcak gibi geliyor ama içten içe olmıcağını biliyorum alsam mı test almasam mı napsam...

Adetime 8 gün varken falan yapsam çıkar mı ki? Hep çıkcak gibi geliyor ama içten içe olmıcağını biliyorum alsam mı test almasam mı napsam...
Adetin geçsin oyle yap bekle biraz daha .. Eğer sabır edemem diyorsan kan testi ver için rahatlar belki

kızlar brnım sol kasık da batma gıbı bır agrı basladı neden olabılır
ben yumurtlama donmıne gırdım acaba ırsey olır mu ve bır kac gun oldu daha

kızlar bende bebek istiyorum inşallah rabbim hepimize tez zamanda hayırlısıyla yardım etsin.
ama benim biraz kilo fazlam var adet düzensizliğim var spora gidiyorum bi yandan deniyoruz tabi inşallah sporda hoplayıp zıplarken bebişim bana tutunabilir en çok korktuğum bu ama kiloda vermem lazımm

kızlar brnım sol kasık da batma gıbı bır agrı basladı neden olabılır
ben yumurtlama donmıne gırdım acaba ırsey olır mu ve bır kac gun oldu daha
Üşütmüş olabilirsin, yumurtlaman önce olmuş ve hamileliğin tamamlanıyor vucudunda değişim oluyor olabilir, adet tarihin değişmiş olabilir vs. vs.
Ayakların başta olmak üzere sıcak tut kendini geçicektir hamilelikten değilse

Benim bi sorujum we birturlu ne oldugunu anlayamadim yardimci olursaniz sewinirim en so 10 ocak tarihinde regil oldum 2 kere ka werdim degerlerim 0.1 cikti 3. Kan testini 7 mart tarihinde verdim sonuc 52.48 cikti ben hamilemiyim anlayamadim dr suan bisi diyemiyorum sua dio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…