2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Bugün oldu canım ilk defa usutmus olamam ki

Canim 2günde bir hcg 2katina cikar gebelik varsa.dr un garanti sonuc almak icin 10gün sonra gel demis.senin icin rahat etmeyecekse 2gün sonra tekrar test yaptir degerler yükselmisse tamamdir:)

Günaydıııınnnnn... seni takipteyim ve hayirli haberlerini bekliyoruz canim.dualarim seninle
sağol canım benim ... inşaallah hayırlı haberlerle gelirim .. olumsuz olup burda olumsuz haber verip diğer arkadaşları da umutsuzluğa sürüklemek istemiyorum ... saat 2de randevum ama vakit geçmiyor

sağol canım benim ... inşaallah hayırlı haberlerle gelirim .. olumsuz olup burda olumsuz haber verip diğer arkadaşları da umutsuzluğa sürüklemek istemiyorum ... saat 2de randevum ama vakit geçmiyor
Hiç öyle düşünme.burasi tüm duygularimizi paylaşmak için var.hep destek tam destek:)

Hiç öyle düşünme.burasi tüm duygularimizi paylaşmak için var.hep destek tam destek:)
inşaallah canım bakalım neler diyecek ... ama ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.. çünkü regl belirtim var .. sanki bana bu ay 2 dozda kullanalım ilacını diye söyleyecek ... ilk defa bu kdr stres yaptım kontrole gideceğim için .. bir de alt muayeneden sonra baya sancı çekiyorum gece yatana kdr .. onun da korku ve stresi olabilir ...

Aslinda hepimizde ayni sey var.süpriz bi hamilelik olmadigi icinher an kendimizi dinliyoruz.acaba varmi yokmu.neden kasigim agridi yok ben regl olucam gibi.vücudumuzum tüm sistemimizin düzenini bozuyoruz:) bunlari yaziyorum ama bende yapiyorum iste aynilarini)

yapmayan yok ki ... reglime 8 gün kaldı boş hissediyorum kendimi.. o kadar ağrılar sancılar gece sancıdan uyanmalar boşa gidecek gibi... ben dktorumu dinliyorum da doktorum beni dinlemiyor içimden neler geçiriyorum bir bilsen hele muayene ederken ahhhh!!!!!

Biraz sakin olmaya calis.dr lar bizler gibi yüzlerce hastayla ugrastikari icin o aradigimiz ilgiyi gösteremiyorlar maalesef.ama benim dr um allah ondan razi olsun süperdi her konuda.o olmasaydi ya bana bisey olurdu yada ogluma.benim en çok önemverdigim sey dr.un mesleki bilgisi ve aramdaki iletisim.kisacasi dr.una güveniyorsan hiç korkma senin icin en iyisini yapacaktir canim.

doktorumdan yana şikayetim yok da şu muayene beni deli ediyor ... kendimi deney faresi gibi hissediyorum diyorum derdimden anlıyor Allaha şükür ve vicdan sahibi olması da beni rahatlatıyor yoksa kapısından bile geçmem o hastanenin ...zaten benim için endişe etmese ya da beni umursamasa sürekli çağırmaz bunun da farkındayım .. ne diyeyim allah kalbımızden geçenleri hayırlara çevirip bize nasip etsin !!! Oğlunu da Allah bağışlasın

Amin canim teşekkür ederim.çıkınca yaz bize.inşallah güzel haberler verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…