2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

4 gün var ama erken yumurtlama oldu bu ay benim o yüzden bakmak istedim ama negatif olunca baya hayal kirikligina uğradım farkındayım daha dört gün var kesin adet olacagimi düşünüyorum artik
inşaallah adet olmazsın ! evet daha 4 gün varmış beki de acele ettin imkanın varsa git kan tahlili yaptır belki boşuna üzülüyorsun

inşaallah adet olmazsın ! evet daha 4 gün varmış beki de acele ettin imkanın varsa git kan tahlili yaptır belki boşuna üzülüyorsun
Kan tahlili yaptırmaya cesaretim kalmadı artık beklicem pazartesiyi olmazsam egerki o gün yaparim kani ama erken yumurtlamistim cikmadiysa şimdi kirmizilar gelecektir..

Canım yazmışsın pardon :) daha 4 gün var yani ümidini kırma benimde 2 günüm var bende sabah test yaptım negatif ama kırmızıları görmediğim sürece hala umudum var
Insallah canım bak sen güç verdin bana inşallah olmayiz hala umudumuz var bekleyelim bakalım

Kan tahlili yaptırmaya cesaretim kalmadı artık beklicem pazartesiyi olmazsam egerki o gün yaparim kani ama erken yumurtlamistim cikmadiysa şimdi kirmizilar gelecektir..
hayırlısı olsun üzme kendini daha adet görmeden ! neler duyuyoruz yumurtlama geçiyor ama kadın hamile kalıyor. regl ertesi günü hamile kalanlar regle 2 gün kala hamile kalanlar vs vs... regl gelmeden umut yitirme! herşeyde bi hayır vardır

Umarim dediğin gibidir canım ama erken ovulasyon olmustu çıkması gerekmezmi ki. Hayırlısı olsun ne diyim ama keşke yapmasaydim
Sen ovu testiyle mi belirlemistin yoksa tahmini miydi canim? Belki tahmin ettiğin tarihten sonra tutmustur.gönlünü ferah tut

Kendim canım yumurtlama akintim oldu hemde baya anlaşılır bi sekilde
E bak kesin değil demekki belki ondan sonraki gün çatladi bilemiyoruz ki.
Negatifse bile üzülme, bu ay son ayimiz değil Allaha şükür. Sana boyle diyorumda şimdiden baslicam zirlamaya kendim,ya tutmadiysa diye.

E bak kesin değil demekki belki ondan sonraki gün çatladi bilemiyoruz ki.
Negatifse bile üzülme, bu ay son ayimiz değil Allaha şükür. Sana boyle diyorumda şimdiden baslicam zirlamaya kendim,ya tutmadiysa diye.
Neden boyle oluyoruz ya hepimiz bu konuda çok hassasiz birbirimize destek veriyoruz ama kendimize gelince laf geciremiyoruz: (

Neden boyle oluyoruz ya hepimiz bu konuda çok hassasiz birbirimize destek veriyoruz ama kendimize gelince laf geciremiyoruz: (
Evet yaa.çok kiriliyo kalbim.baya güceniyorum sanki biri kalbimi kirmiş gibi.hic sevmem mizmiz insanlari aslinda.şöyle silkeleyesim gelir hatta.kendime de kiziyorum uzulunce.vardır bi hayir demekten başka söz yok.son söz o işte. Ama Rabbim umut etme nimetini hep veriyor en azindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…