- 26 Şubat 2016
- 64
- 70
- 3
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Yerleşme süreci oluyor sanırım 10 günde tamamlanıyor diyebiliyorumHamilelik hemen olur mu yanı bir kaç gün içinde
kac gün kaldı adetine canımm erken yapmıs olabilirsin
4 gün var canım pazartesi günü olmam gerek iste adetkac gün kaldı adetine canımm erken yapmıs olabilirsin
Bende olabilir diyorum canim.her ayinkinden farklı bir durumsa olma ihtimali çok yuksek diye düşünüyorum. Ne kadar var adete?ya benim bu sabah da lekelenmem vardı sol tarafımda da hafif bi agrı var kimi yerleşme olabilir dio anlamadım sizce??
bence hemen umutsuzluğa kapılma bekle bakalım biraz daha4 gün var canım pazartesi günü olmam gerek iste adet
Bende olabilir diyorum canim.her ayinkinden farklı bir durumsa olma ihtimali çok yuksek diye düşünüyorum. Ne kadar var adete?
nasıl liste canımKizlar liste mi yapsak bizde napsak?
Eneee hemen test yapsana şekerimm.mutlu haberi ver şenlensin buralar3 gun gecti
Bat tarihlerimizin listesi gibi.nasıl liste canım
hepimiz bir umut bekliyoruz ama sanırım hamile kalan yok :)hamile olduğunu hissedenler fizyolojik olarak neler yaşıyor paylaşır mısınız?
Eneee hemen test yapsana şekerimm.mutlu haberi ver şenlensin buralar
Gectigimz ptesi yapmstm negatifti aksam yapmstm isten gelince daha da yapmadm haftasonuna kdr bekliyim diyrm belki adet olucm bilmiom ama hic boyle olmamisti adet olucksam damla damla gelmiodu suan karin agrim yok sanki sag tarfm arada bir hafif hafif agrio yok yok kesin beynim oyunda beni cildirtti yeminlen
Bat tarihlerimizin listesi gibi.
yumurtlama günü bazılarında erken olur bazılarında gec olur ve bu ayda aya değişebilir doktorlar bu yüzden gün aşırı birliktelik öneriyolar yada emin olmak istiyorsan ben netten labaquıck ov.testi almıstım dene istersenKızlar selam. Sabah akıntı olduğunu hissettim acaba yumurtlama ne zaman olur ortalama
masallah iyi sabırlısın ben coktan kan testi yaptırmıstım :)
evet tatlımBana mi dedin cnm
aynen katılıyorum bir sonraki ay daha umutla devam ederiz tamam üzülüyoruz hepimiz ama elimizden gelen bişey ne yazıkki yok :Kızlar Gününüz geçmeden yapmayın şu testleri boşa hayal kırıklığı valla üzülüyorum.. Herşeyin bir sırası ve zamanı var.. Verirse lutfu ikramıdır vermezsede imtihanıdır ne diyelim hertürlü başımızla beraber. Bi sonraki ay için sayfa açar ümitle devam ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?