2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Ama kimilerinde cikiyor ya onun icin umit ediyoruz o zaman erken gebelik testleri niye var degil mi? Benim bi arkadsim 3 gun varken yapti testi ve cikti. Tabi herkesde ayni seyler oluck diye birsey yok ama iste frenliyemiyor insan kendini

Yaptım geçen ay canım ama yine de olmadı

Ama kimilerinde cikiyor ya onun icin umit ediyoruz o zaman erken gebelik testleri niye var degil mi? Benim bi arkadsim 3 gun varken yapti testi ve cikti. Tabi herkesde ayni seyler oluck diye birsey yok ama iste frenliyemiyor insan kendini
Valla senin gibi dusunsemde gizli gizli yapasim geliyor illaki .dayanamıyorum şekerim.hele ki diyorlarki yok 3 gün yok 5 gün önce ogrendim o zaman dahada yapasim geliyor.ya varsa diyorum o 3 günüde boşa gecirmeyeyim,mutlu olayim diyorum

Tabii haklısın vardır mutlaka..ama ben en azından %60'ı garntilemeden yapmayı göze alamıyorum adeti beklerken bile çok kaptırmamaya çalışıyorum yoksa çok üzülüyorum çok..

Oyle mi o zaman ben yarin sabah yapayim eger bu lekelenmenin devami gelmezse. Bugun lavabodn cikamiyrm resmen az once baktm hic bisey yok
allah yardımcın olsun benimde bir kere günüm gecmişti ama bnm 1gün gecmişti wcden çıkamamıtım tabi sonra adet oldum umarım sen olmazsında hamişsindir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…