- 17 Şubat 2016
- 313
- 167
- 23
- 36
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Kızlar Gününüz geçmeden yapmayın şu testleri boşa hayal kırıklığı valla üzülüyorum.. Herşeyin bir sırası ve zamanı var.. Verirse lutfu ikramıdır vermezsede imtihanıdır ne diyelim hertürlü başımızla beraber. Bi sonraki ay için sayfa açar ümitle devam ederiz
yumurtlama günü bazılarında erken olur bazılarında gec olur ve bu ayda aya değişebilir doktorlar bu yüzden gün aşırı birliktelik öneriyolar yada emin olmak istiyorsan ben netten labaquıck ov.testi almıstım dene istersen
kalplibalon gerçekten yaşiyosakta psikolojiktir diye anlamayacagiz ya bu gidişle .adetsende daha fazla gecikmez artik herhalde deme.bence bitanrcik daha test yap
bende yaptım ov testi bu ay ama noldugunu anlayamadım hiç 2 çizgiyi aynı koyulukta yakalayamadımYaptım geçen ay canım ama yine de olmadı
benimde 5 günüm var gecmek bilmiyor günler yeminle darlandımAy sen baya beni gaza getiriosn suan isteyim evde olsaydm kesin yapardm heralde
Valla senin gibi dusunsemde gizli gizli yapasim geliyor illakiAma kimilerinde cikiyor ya onun icin umit ediyoruz o zaman erken gebelik testleri niye var degil mi? Benim bi arkadsim 3 gun varken yapti testi ve cikti. Tabi herkesde ayni seyler oluck diye birsey yok ama iste frenliyemiyor insan kendini
Bana uyup fazla da kaptirmaAy sen baya beni gaza getiriosn suan isteyim evde olsaydm kesin yapardm heralde
bende yaptım ov testi bu ay ama noldugunu anlayamadım hiç 2 çizgiyi aynı koyulukta yakalayamadım
Ayy sen mi ben mi yavaş mi geçiyor sanki ne...benimde 5 günüm var gecmek bilmiyor günler yeminle darlandım
ayy evet hatta benim gecen ay basit kistim olmus kistlerde yumurta çatlamayınca olusuyormus öylemi :? yumurtam catlamıyormu acabaCanım bazı aylar hiç yumurtlama bile olmayabilirmiş
bence gecmiyor :)Ayy sen mi ben mi yavaş mi geçiyor sanki ne...
Tabii haklısın vardır mutlaka..ama ben en azından %60'ı garntilemeden yapmayı göze alamıyorum adeti beklerken bile çok kaptırmamaya çalışıyorum yoksa çok üzülüyorum çok..Ama kimilerinde cikiyor ya onun icin umit ediyoruz o zaman erken gebelik testleri niye var degil mi? Benim bi arkadsim 3 gun varken yapti testi ve cikti. Tabi herkesde ayni seyler oluck diye birsey yok ama iste frenliyemiyor insan kendini
Ben bu ay tuttramazsam dijital olanlardan almayi düşünüyorum.onda gülücük cikiyo yok ayni koyulukta mi bu nasil demiyormussun.bende yaptım ov testi bu ay ama noldugunu anlayamadım hiç 2 çizgiyi aynı koyulukta yakalayamadım
Testleri sabah yapın o daha sağlıklı oluyormuş.. Benimde 2 günüm kaldı
allah yardımcın olsun benimde bir kere günüm gecmişti ama bnm 1gün gecmişti wcden çıkamamıtım tabi sonra adet oldum umarım sen olmazsında hamişsindir inşallahOyle mi o zaman ben yarin sabah yapayim eger bu lekelenmenin devami gelmezse. Bugun lavabodn cikamiyrm resmen az once baktm hic bisey yok
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırızOyle mi o zaman ben yarin sabah yapayim eger bu lekelenmenin devami gelmezse. Bugun lavabodn cikamiyrm resmen az once baktm hic bisey yok
ayy evet hatta benim gecen ay basit kistim olmus kistlerde yumurta çatlamayınca olusuyormus öylemi :? yumurtam catlamıyormu acaba
allah yardımcın olsun benimde bir keregünüm gecmişti ama bnm 1gün gecmişti wcden çıkamamıtım tabi sonra adet oldum umarım sen olmazsında hamişsindir inşallah
aynen canım bende onlardan alıcam bir akdasım predıctor almıstı oyle gebe kaldıBen bu ay tuttramazsam dijital olanlardan almayi düşünüyorum.onda gülücük cikiyo yok ayni koyulukta mi bu nasil demiyormussun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?