2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

aynen o pahalı içinde az var zaten 70 tlmi ne sanırım labaqucıki bi akrabamz almıstı oda netten almıs öyle gebe kaldı labaquıckle takib etti o ay gebe kaldı biz neyi beceremiyoz anlamadımki
benim annem ve ananem de cok gec hamile kalmıslar bu seyler ırsi olabilirmi acaba onuda düşünmüyor değilim

Arkadaşlar merhaba, benimde adet olmama 6 gün kaldı... umutlu bekleyişte son viraj :) bu 6. ayım denemelerde...umarım bu ay tutar.. Ee reglisine az zaman kalan arkadaşlara sorum olağandan farklı şeyler yaşayan var mı aranızda? benim bu ay ilk kez ovulasyon dışında özelikle son iki gündür akıntım oldu.. bel ağrım var böyle ufak ufak...tansiyonum düşük.. halsizlik bir de son iki gündür ateşim 37.7'lerde seyrediyor.. Kendimi çok dinlemeyeyim diyorum ama ne mümkün :)

Hepimiz bir belrti bi umut beklyrz ama adetimiz gecmeden birsey anlamicaz sanirim bende de vardi halszlk vs bir suru sey ama adetime 4 5 gun kaldi dun ve bugun hc bi belirtm yok

Benim de bir gün kaldı reglime.inşallah olmam.yarın sabah olmazsam test yapmalı mıyım acaba.çıkar mı ki.beş gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı.beklmek hem heyecanlı hem stresli yaaa :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…