- 10 Şubat 2016
- 118
- 104
- 18
- 38
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Benimde bat 24 mart :) e hadi birlikte bekleyelim ozaman canim:)
denemedim canım bn doktor takibindeydim kist çıkınca yumurtlama takibine baslamdk sogan kürü nedirSoğan kürünü denedinmi
aynen canım bende onlardan alıcam bir akdasım predıctor almıstı oyle gebe kaldı
aynen o pahalı içinde az var zaten 70 tlmi ne sanırım labaqucıki bi akrabamz almıstı oda netten almıs öyle gebe kaldı labaquıckle takib etti o ay gebe kaldı biz neyi beceremiyoz anlamadımkiOnlara bakmıştım ben bi ara ama sanki biraz pahalı
benim annem ve ananem de cok gec hamile kalmıslar bu seyler ırsi olabilirmi acaba onuda düşünmüyor değilimaynen o pahalı içinde az var zaten 70 tlmi ne sanırım labaqucıki bi akrabamz almıstı oda netten almıs öyle gebe kaldı labaquıckle takib etti o ay gebe kaldı biz neyi beceremiyoz anlamadımki
benim annem ve ananem de cok gec hamile kalmıslar bu seyler ırsi olabilirmi acaba onuda düşünmüyor değilim
Benim annem ananem hemen ilk aylarinda hamile kalmslar ben bekle bekle
yaaaa negüzel umutluydumm :)) hayırlısı neyse o olsun ama beklemek cok sıkıcı cooooooooooookkk deliriciiiiimmmmBenim annem ananem hemen ilk aylarinda hamile kalmslar ben bekle bekle
nekadardır olmuyor canım bak ne güzel en azından senin bir tane oğlusun var bizim o da yokBen ilk oğluma korunurken hamile kalmıştım :) ikinciyide istiyorum ama olmuyo
yaaaa negüzel umutluydumm :)) hayırlısı neyse o olsun ama beklemek cok sıkıcı cooooooooooookkk deliriciiiiimmmm
İnşallah olmayız canım yaaaHersey olabiliyo biliyorumda inşallah adet olmayizda canım
Hepimiz bir belrti bi umut beklyrz ama adetimiz gecmeden birsey anlamicaz sanirim bende de vardi halszlk vs bir suru sey ama adetime 4 5 gun kaldi dun ve bugun hc bi belirtm yokArkadaşlar merhaba, benimde adet olmama 6 gün kaldı... umutlu bekleyişte son viraj :) bu 6. ayım denemelerde...umarım bu ay tutar.. Ee reglisine az zaman kalan arkadaşlara sorum olağandan farklı şeyler yaşayan var mı aranızda? benim bu ay ilk kez ovulasyon dışında özelikle son iki gündür akıntım oldu.. bel ağrım var böyle ufak ufak...tansiyonum düşük.. halsizlik bir de son iki gündür ateşim 37.7'lerde seyrediyor.. Kendimi çok dinlemeyeyim diyorum ama ne mümkün :)
Ay benimde 2 günüm kaldı canım ama ben sanki belirtileri yaşıyo gibiydim ama bu sabah test yaptım ve sonuç negatifffTestleri sabah yapın o daha sağlıklı oluyormuş.. Benimde 2 günüm kaldı
Biliyosan liste yapmayi iyi olur canimKizlar liste mi yapsak bizde napsak?
çıkabilir canımmmBenim de bir gün kaldı reglime.inşallah olmam.yarın sabah olmazsam test yapmalı mıyım acaba.çıkar mı ki.beş gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı.beklmek hem heyecanlı hem stresli yaaa :-(
Benim bugün akıntım çok bi de batma var,tekrar yumurta oluşuyor olamaz dimi ????
amam benım bat 22 martBazı kadınlar adetten önce ve adete yakın yaşayabiliyor bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?