2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Canım benim de öyle aman aman belirtim yoktu, aniden kalkınca başım dönüyordu ve mide bulantısından ziyade mide ekşimesi gibi bişey vardı, bir de halsizlik..reglime 3 gün var ama sabah early prediktor ile test yaptım, çift çizgi çıktı.

ayyyy canım ya çok mutlu oldum... Darısı başıma :)

Az önce çıktım doktorun yanından sağdaki yumurta kiste dönüşmüş soldakiler çatlamış ama gorunurde hicbisey yok.. Regl belirtilerim var dedim olursan gel olmazsan da gel dedi .. Kendimi zor tutuyorum ağlamamak için

Canim benim icini ferah tut insallah guzel seyler olucak uzulme

Hiçbirseye değil de bir ay boyunca her gün sancılar çektim ona yanarım.. Hayırlısı olsun artık ne diyeyim ki
Canım benim kendini üzüp stres yaptıkça inan kendi bünyene zarar veriyorsun, oluruna bırakmakta fayda var bi ay en azından, ben de kaç aydır deniyorum bu sefer ilk defa amann zaten olmuyo dedim boşver sanırım oldu, bazen zihnini ve kalbini ferah tutmak en hayırlısı, olacağı varsa zaten rabbim oldurur.

Haklisin... Biraz da abarttim galiba çünkü ilk deneme oldu bu ay ... Ben olmayışına değil de onca ağrı sızı sonunda kist olmasına fena bozuldm.. Catlatma iğnesi vermedim mi ben sana diye de bir soru gelince iyice tuylerim diken diken oldu sinirden.. İnşallah sen hamilesindir de biraz yüzümüz güler

Canım o kist zaten adet gördüğünde dağılır diye biliyorum, bende de olmuştu kasık ağrıları batmalar, adet gördüğünde kendiliğinden gidicek zaten, ondan sonra doktorunu filan değiştirirsin en kötü sevmediysen, ne kadar zamandır deniyosun bilmiyorum ama benim 5yıldır çocuğu olmayan arkadaşım geçen ay hamile kaldı hiç beklemezken, içini ferah tut nolur.

Biliyorum tatlım adetle döküldüğünü de zoruma gitti işte napiyim.. İlk ay bu bebek denemesi 7 aylık evliyim zaten ...doktorumu seviyorum zaten yeni değiştirdim doktorumu ama gebeliği 2 -3 aya yayması doğal olması için çırpınmasi beni de geriyor çünkü zamanında bir ameliyatım var sol yumurtalık rahime yapışık sağda çikolata kisti .. Ben bu durumda ne kdr doğal yoldan hamile kalabilrm ki .. Sanki hiç olmayacakmis gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…