- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
En son regl tarihin nedir ?amam benım bat 22 mart
Durma git :)) yapıyorlar diye biliyorum ... İnşallah hamilesindirBen bugün silik de olsa çift çizgiyi gördüm. Çok heyecanlıyım, akşama acile gitsem kanda gebelik testi yaparlar mı ki, inş tüm isteyenlere verir rabbim.
Canım benim de öyle aman aman belirtim yoktu, aniden kalkınca başım dönüyordu ve mide bulantısından ziyade mide ekşimesi gibi bişey vardı, bir de halsizlik..reglime 3 gün var ama sabah early prediktor ile test yaptım, çift çizgi çıktı.Arkadaşlar merhaba, benimde adet olmama 6 gün kaldı... umutlu bekleyişte son viraj :) bu 6. ayım denemelerde...umarım bu ay tutar.. Ee reglisine az zaman kalan arkadaşlara sorum olağandan farklı şeyler yaşayan var mı aranızda? benim bu ay ilk kez ovulasyon dışında özelikle son iki gündür akıntım oldu.. bel ağrım var böyle ufak ufak...tansiyonum düşük.. halsizlik bir de son iki gündür ateşim 37.7'lerde seyrediyor.. Kendimi çok dinlemeyeyim diyorum ama ne mümkün :)
En son regl tarihin nedir ?
Hesaplamaya gore senin dün başlamış yumurtlama canım.. Emin mısın 22sinde regl olacağına16 şubattı 35-36 günde regli oluyorum
Ben bugün silik de olsa çift çizgiyi gördüm. Çok heyecanlıyım, akşama acile gitsem kanda gebelik testi yaparlar mı ki, inş tüm isteyenlere verir rabbim.
ayyyy canım ya çok mutlu oldum... Darısı başıma :)Canım benim de öyle aman aman belirtim yoktu, aniden kalkınca başım dönüyordu ve mide bulantısından ziyade mide ekşimesi gibi bişey vardı, bir de halsizlik..reglime 3 gün var ama sabah early prediktor ile test yaptım, çift çizgi çıktı.
Tabiki canım yazıcam buraya, akşam ki sonuca göre yarın hemen doktora gidicem, ne yapmak nasıl beslenmek gerekir sorayım, daha erken belki bunları düşünmeye ama ayy heycan yaptımAy canim benim hadi hayirlisi git bence hemen sonra bize yaz :)))
Az önce çıktım doktorun yanından sağdaki yumurta kiste dönüşmüş soldakiler çatlamış ama gorunurde hicbisey yok.. Regl belirtilerim var dedim olursan gel olmazsan da gel dedi .. Kendimi zor tutuyorum ağlamamak için
Hiçbirseye değil de bir ay boyunca her gün sancılar çektim ona yanarım.. Hayırlısı olsun artık ne diyeyim kiCanim benim icini ferah tut insallah guzel seyler olucak uzulme
Canım benim kendini üzüp stres yaptıkça inan kendi bünyene zarar veriyorsun, oluruna bırakmakta fayda var bi ay en azından, ben de kaç aydır deniyorum bu sefer ilk defa amann zaten olmuyo dedim boşver sanırım oldu, bazen zihnini ve kalbini ferah tutmak en hayırlısı, olacağı varsa zaten rabbim oldurur.Hiçbirseye değil de bir ay boyunca her gün sancılar çektim ona yanarım.. Hayırlısı olsun artık ne diyeyim ki
Haklisin... Biraz da abarttim galiba çünkü ilk deneme oldu bu ay ... Ben olmayışına değil de onca ağrı sızı sonunda kist olmasına fena bozuldm.. Catlatma iğnesi vermedim mi ben sana diye de bir soru gelince iyice tuylerim diken diken oldu sinirden.. İnşallah sen hamilesindir de biraz yüzümüz gülerCanım benim kendini üzüp stres yaptıkça inan kendi bünyene zarar veriyorsun, oluruna bırakmakta fayda var bi ay en azından, ben de kaç aydır deniyorum bu sefer ilk defa amann zaten olmuyo dedim boşver sanırım oldu, bazen zihnini ve kalbini ferah tutmak en hayırlısı, olacağı varsa zaten rabbim oldurur.
Canimmmm gittin mi doktora haber bekliyoruztamam canım yazarım elbet ...
Biliyorum tatlım adetle döküldüğünü de zoruma gitti işte napiyim.. İlk ay bu bebek denemesi 7 aylık evliyim zaten ...doktorumu seviyorum zaten yeni değiştirdim doktorumu ama gebeliği 2 -3 aya yayması doğal olması için çırpınmasi beni de geriyor çünkü zamanında bir ameliyatım var sol yumurtalık rahime yapışık sağda çikolata kisti .. Ben bu durumda ne kdr doğal yoldan hamile kalabilrm ki .. Sanki hiç olmayacakmis gibi hissediyorumCanım o kist zaten adet gördüğünde dağılır diye biliyorum, bende de olmuştu kasık ağrıları batmalar, adet gördüğünde kendiliğinden gidicek zaten, ondan sonra doktorunu filan değiştirirsin en kötü sevmediysen, ne kadar zamandır deniyosun bilmiyorum ama benim 5yıldır çocuğu olmayan arkadaşım geçen ay hamile kaldı hiç beklemezken, içini ferah tut nolur.
Gittim canım gittim okumussundur zaten ... İnşallah sizler güzel haberler alırsınız da benim de acicik yüzüm gülerPardon canim yazmissin görmedim kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?