- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Canim benim ya allah büyüktür inşallah tatlım birbirimizn haberleriyle bile mutlu olabiliyoruz sende sikmamaya çalış canini ama seni çok iyi anlayabiliyorumGittim canım gittim okumussundur zaten ... İnşallah sizler güzel haberler alırsınız da benim de acicik yüzüm güler
Sağol canım Allah razı olsun ne diyeyim vakti değilmiş ...su regl gelsin zaten rahatlama olacak biraz da olsa çünkü reglde yaklaştı onunda sınır stresi var .. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun Allah kimseyi çekmeyeceği dert ile imtihan etmesinCanim benim ya allah büyüktür inşallah tatlım birbirimizn haberleriyle bile mutlu olabiliyoruz sende sikmamaya çalış canini ama seni çok iyi anlayabiliyorum
Amin canım inşallah bu ay bende regl olacağım diye düşünüyorum bidaki ay beslenmemiz gerekn seyleri arastiralim hamilelik için felan beraber ilerleriz ama hamile olup eşime baba oluyosun demeyi o kadar hayal ediyorum ve istiyorum ki rabbim nolur kabul et dualarimiziSağol canım Allah razı olsun ne diyeyim vakti değilmiş ...su regl gelsin zaten rahatlama olacak biraz da olsa çünkü reglde yaklaştı onunda sınır stresi var .. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun Allah kimseyi çekmeyeceği dert ile imtihan etmesin
Vermidon gebelikte de kullanıyor.. İç barı de rahatlaKızlar benimde dün regl günümdü ama olmadım iki gündür artan bir baş ağrım var doktora gittim kan verdim ilaç kullanıcam dayanamıyorum dedim bikaç saat sonra sonucu alırım inş pozitiftir de iki gündür bu ağrıları boşuna çekmiyorumdur dua edin benim için
İnşallah hamilesindir.. Allah herkesin dualarını kabul etsin .. Yıllarca aylarca bekleyen arkadaşlara bir an önce sağlıklı sıhhatli evlat nasıp etsin .. Ben daha yolun basindayim..Amin canım inşallah bu ay bende regl olacağım diye düşünüyorum bidaki ay beslenmemiz gerekn seyleri arastiralim hamilelik için felan beraber ilerleriz ama hamile olup eşime baba oluyosun demeyi o kadar hayal ediyorum ve istiyorum ki rabbim nolur kabul et dualarimizi
İnşallah canım inşallah sen anne bizde teyze oluyoruzdur: ) ozeldemi yaptirdin canimKızlar benimde dün regl günümdü ama olmadım iki gündür artan bir baş ağrım var doktora gittim kan verdim ilaç kullanıcam dayanamıyorum dedim bikaç saat sonra sonucu alırım inş pozitiftir de iki gündür bu ağrıları boşuna çekmiyorumdur dua edin benim için
Gerçekten mi aptal doktor hiçbişey yapmadan beni geri yolladı ölcem baş ağrısından yaaVermidon gebelikte de kullanıyor.. İç barı de rahatla
Hayır canım ben doğuda görev yapıyorum burda kadın doğum uzmanı bile yok acile gittimİnşallah canım inşallah sen anne bizde teyze oluyoruzdur: ) ozeldemi yaptirdin canim
Evet canım kullanılıyor bende baş ağrısı çekerim ara sıra bu ay da öyleydi gebelik olabilir o yüzden vermidon iç demişti bana .. Neden öyle bisey yapmış ki doktor hatta onların cekmecelerinde bile bulunur pes artıkGerçekten mi aptal doktor hiçbişey yapmadan beni geri yolladı ölcem baş ağrısından yaa
Canım bence içme şimdiGerçekten mi aptal doktor hiçbişey yapmadan beni geri yolladı ölcem baş ağrısından yaa
Önemsemedi heralde kötü adamEvet canım kullanılıyor bende baş ağrısı çekerim ara sıra bu ay da öyleydi gebelik olabilir o yüzden vermidon iç demişti bana .. Neden öyle bisey yapmış ki doktor hatta onların cekmecelerinde bile bulunur pes artık
Anladım canım hadi bakalım inşallah güzel bi haber gelsinHayır canım ben doğuda görev yapıyorum burda kadın doğum uzmanı bile yok acile gittim
İnşallah canım rabbim inş bekleyen kimseyi boş çevirmesinAnladım canım hadi bakalım inşallah güzel bi haber gelsin
Bazıları duygularını aldırmış oluyor malesef vermidon iç sen o sakıncalı değil çünkü... hatta baş ağrısı için genelde o ilacı veriyorlar agri kesici olarak gebelereÖnemsemedi heralde kötü adam
Lady Strawberry üzülme canım dicem ama inndırıcı değil.az üzül kuzum yaa.daha önümüzde ne fırsatlar olacak Allahın izniyle
Sağol canım inşallah siz hamile kalın da azıcık mutlu olalım
İnşallah canım güzel haberler alalım moral olsunbu arada yarın sabah randevu aldım bende.sağ kasıkta ağrı var,orada bir şey var hissediyorum.belki ultrasona neyin sokar bakar.çocuğu geçtim başka dert olmasın ondan azcık tırsıyom.Allahım hamile çıkayım nolursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?