2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

İnsalllahh hamilesindir

Allah razı olsun canlarım bende inşaallah diyorum.

E Ebrtrk benim akıntım yok canım,bende şaşırdım aslında psikolojik nasıl yaşamadım hayret .bat ise 16 mart
:):):):)Bi haftan var seninde benimde 14 mart idrar testi yapmistim negatif ama nette arastirdim adeti iki gün geçip idrar testi yapip negatifi görüp kanda hamilelik öğrenenler bile varmış :) ne çok konuştum :)

:):):):)Bi haftan var seninde benimde 14 mart idrar testi yapmistim negatif ama nette arastirdim adeti iki gün geçip idrar testi yapip negatifi görüp kanda hamilelik öğrenenler bile varmış :) ne çok konuştum :)
tamam bende itiraf edeceğim o vakit...bende az önce test yaptım tabiki negatif .zaten beklemiyordum .şüpheli ilişkiden sonra 12 gün olmadı daha.testtede adetin 1. günü belirler diyor.yani beta hcg yüksek olması lazımmış diye anladım ben.nasip...

Son günlerde bazen bayılacakmış gibi oluyorum.ya hamileyim ya da şeker hastası falan oluyorum.ya da bunlar tamamen psikolojik :-(

Hesaplamaya gore senin dün başlamış yumurtlama canım.. Emin mısın 22sinde regl olacağına

Yok tatlım hayır ben ovulasyon testiyle takip ediyorum her ay regliyle birlikte 18-19.günler yumurta çatlıyor, yani bu ayda 1 kez yumurta çatladı, ama bal kürü yapmıştım, acaba fazla mı yumurta oldu diyorum ?

Kizlar artk dusunmkten istahim kesildi vaallahi 3 gun oldu sadece lekelnme var

Çok sabirsiziz ya :) neyse ki tek degilmisim: ) bu arada sen baya neşeli birisin galiba yorumlarina bakiyorum da baya sevdim ben seni :)

Çok sabirsiziz ya :) neyse ki tek degilmisim: ) bu arada sen baya neşeli birisin galiba yorumlarina bakiyorum da baya sevdim ben seni :)
bende sevdim sizi valla ya.çok teşekkür ederim.neşeliyimdir aslında da bu sıra taktım biraz.dışarıya çok belli etmem hüznümü.yakınlarım çeker triplerimi.sizle konuşurken keyif alıyorum ama.
ben zaten hiçbir şeyde sabır gösterimiyorum ki,sebatkar olayı sıfır bende

Kizlar artk dusunmkten istahim kesildi vaallahi 3 gun oldu sadece lekelnme var
bu kadar takmak iyi değil işte ya.bende karar aldım kendimce bu ayda olmazsa önümüzdeki ay hiç girmicem siteye.ne yazı okuyacağım ne belirtileri.lekelenme güçlü bi belirti diyorlar kuzum

strestendir arkadaşım ya.inşaallah şeker hastası falan değilsindir.dikkat et kendine yemene içmene...
Aslında pek bi stres falan yaptığım da yok.ilk denememiz daha.kontrollerimi de yaptırdım.doktor bi engel yok dedi.yani daha yolun başındayız.inşallah Rabbim aratmaz.tez vakitte hepimize nasip eder annelik duygusunu

Benimde iki günüm geçiyordu dun test yaptim ve negatif.henüz hasada olmadim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…