- 7 Temmuz 2011
- 1.362
- 2.609
- 333
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
olsun canım yaa korkma.regl belirtileri hamilelikle karıştırılabiliniyormuşBeklerken içimi bi korku sardı yaa sanki regl olcak gibi hissediyorum ne kadar zor bi durum
Nasılsın canım? Durumunu merak ettim.var mı bi gelişme?En güzelini yapmissiniz canim.bende kullaniyorum folik. Hayirli zamanda hayirli evlatlar versin Rabbim birbirimizi haberdar edelim canim
İnsalllahh hamilesindirbu arada yarın sabah randevu aldım bende.sağ kasıkta ağrı var,orada bir şey var hissediyorum.belki ultrasona neyin sokar bakar.çocuğu geçtim başka dert olmasın ondan azcık tırsıyom.Allahım hamile çıkayım nolursun
Insallah kuzummmm. :)bu arada yarın sabah randevu aldım bende.sağ kasıkta ağrı var,orada bir şey var hissediyorum.belki ultrasona neyin sokar bakar.çocuğu geçtim başka dert olmasın ondan azcık tırsıyom.Allahım hamile çıkayım nolursun
Canim senin akıntı varmi bide ne zamandi beklenen adet gununhepimiz hep beraber mutlu olalım arkadaşlarım.burdan hamilelik gelişmelerimizi yazalım inşaallah birbirimize.ayy ne güzel hayaller
:):):):)Bi haftan var seninde benimde 14 mart idrar testi yapmistim negatif ama nette arastirdim adeti iki gün geçip idrar testi yapip negatifi görüp kanda hamilelik öğrenenler bile varmış :) ne çok konuştum :)
tamam bende itiraf edeceğim o vakit...bende az önce test yaptım:):):):)Bi haftan var seninde benimde 14 mart idrar testi yapmistim negatif ama nette arastirdim adeti iki gün geçip idrar testi yapip negatifi görüp kanda hamilelik öğrenenler bile varmış :) ne çok konuştum :)
Hesaplamaya gore senin dün başlamış yumurtlama canım.. Emin mısın 22sinde regl olacağına
tamam bende itiraf edeceğim o vakit...bende az önce test yaptımtabiki negatif .zaten beklemiyordum .şüpheli ilişkiden sonra 12 gün olmadı daha.testtede adetin 1. günü belirler diyor.yani beta hcg yüksek olması lazımmış diye anladım ben.nasip...
Çok sabirsiziz ya :) neyse ki tek degilmisim: ) bu arada sen baya neşeli birisin galiba yorumlarina bakiyorum da baya sevdim ben seni :)tamam bende itiraf edeceğim o vakit...bende az önce test yaptımtabiki negatif .zaten beklemiyordum .şüpheli ilişkiden sonra 12 gün olmadı daha.testtede adetin 1. günü belirler diyor.yani beta hcg yüksek olması lazımmış diye anladım ben.nasip...
bende sevdim sizi valla ya.çok teşekkür ederim.neşeliyimdir aslında da bu sıra taktım biraz.dışarıya çok belli etmem hüznümü.yakınlarım çeker triplerimi.sizle konuşurken keyif alıyorum ama.Çok sabirsiziz ya :) neyse ki tek degilmisim: ) bu arada sen baya neşeli birisin galiba yorumlarina bakiyorum da baya sevdim ben seni :)
bu kadar takmak iyi değil işte ya.bende karar aldım kendimce bu ayda olmazsa önümüzdeki ay hiç girmicem siteye.ne yazı okuyacağım ne belirtileri.lekelenme güçlü bi belirti diyorlar kuzumKizlar artk dusunmkten istahim kesildi vaallahi 3 gun oldu sadece lekelnme var
strestendir arkadaşım ya.inşaallah şeker hastası falan değilsindir.dikkat et kendine yemene içmene...Son günlerde bazen bayılacakmış gibi oluyorum.ya hamileyim ya da şeker hastası falan oluyorum.ya da bunlar tamamen psikolojik :-(
Aslında pek bi stres falan yaptığım da yok.ilk denememiz daha.kontrollerimi de yaptırdım.doktor bi engel yok dedi.yani daha yolun başındayız.inşallah Rabbim aratmaz.tez vakitte hepimize nasip eder annelik duygusunustrestendir arkadaşım ya.inşaallah şeker hastası falan değilsindir.dikkat et kendine yemene içmene...
Nasılsın canım? Durumunu merak ettim.var mı bi gelişme?
:):):):)Bi haftan var seninde benimde 14 mart idrar testi yapmistim negatif ama nette arastirdim adeti iki gün geçip idrar testi yapip negatifi görüp kanda hamilelik öğrenenler bile varmış :) ne çok konuştum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?