- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
anladım canım madem çatlama hissediyorsun o zaman bu günleri kaçırma derim ... iyice emin olmak istiyorsan da bi doktora görün derim en azından neler olup bittiğini doktor gözetimi altında öğrenirsin için de ferahlamış olurYok tatlım hayır ben ovulasyon testiyle takip ediyorum her ay regliyle birlikte 18-19.günler yumurta çatlıyor, yani bu ayda 1 kez yumurta çatladı, ama bal kürü yapmıştım, acaba fazla mı yumurta oldu diyorum ?
anladım canım madem çatlama hissediyorsun o zaman bu günleri kaçırma derim ... iyice emin olmak istiyorsan da bi doktora görün derim en azından neler olup bittiğini doktor gözetimi altında öğrenirsin için de ferahlamış olur
biz kadınız tabiki de kendi kendimize yorum yapcaz doğamız buHaklısın, önce değerlendirip sonra da doktora gitmeli, kendi kendimize yorum da yapmadan duramıyoruz, :) hayırlısıyla güzel haberler alsaydık
bende tüm belirtileri yaşarken bugün olumsuz haber aldım ... biri çıkıp artık ben hamileyim desin diye dört gözle bekliyorumYa bacaklarim iki gundur cok fena agriyo bu bir belirtimidir gozum seyirse belirtidir belki diyorum manyak oldum resmen yaa
Günün geçmeden yapmasaydın keşke canımAy benimde 2 günüm kaldı canım ama ben sanki belirtileri yaşıyo gibiydim ama bu sabah test yaptım ve sonuç negatifff
Ben bugün silik de olsa çift çizgiyi gördüm. Çok heyecanlıyım, akşama acile gitsem kanda gebelik testi yaparlar mı ki, inş tüm isteyenlere verir rabbim.
Üzülme hakkında hayırlısı olsunAz önce çıktım doktorun yanından sağdaki yumurta kiste dönüşmüş soldakiler çatlamış ama gorunurde hicbisey yok.. Regl belirtilerim var dedim olursan gel olmazsan da gel dedi .. Kendimi zor tutuyorum ağlamamak için
Dayanabilsem keşke canım yaaGünün geçmeden yapmasaydın keşke canım
Yalnız şöyle bi durum varr, bu grupta başından beri takip ediyorum hiç kimse hamile kalmazmı yaaabiz kadınız tabiki de kendi kendimize yorum yapcaz doğamız bubenden bu ay geçti.. bu ay sizin hayırlı haberlerinizi duyalım inşaallah
İnşallahh inşallahhYalnız şöyle bi durum varr, bu grupta başından beri takip ediyorum hiç kimse hamile kalmazmı yaaaşöyle güzel haberler duysak içim gam yemicek inşallah ay sonu gelicek bebiş haberleriii. Hissediyorummm
Yalnız şöyle bi durum varr, bu grupta başından beri takip ediyorum hiç kimse hamile kalmazmı yaaaşöyle güzel haberler duysak içim gam yemicek inşallah ay sonu gelicek bebiş haberleriii. Hissediyorummm
Evet bende adet oldm maalesf bebism yokms cok uzqunm bu ay doktora qdicem kesinYalnız şöyle bi durum varr, bu grupta başından beri takip ediyorum hiç kimse hamile kalmazmı yaaaşöyle güzel haberler duysak içim gam yemicek inşallah ay sonu gelicek bebiş haberleriii. Hissediyorummm
Evet bende adet oldm maalesf bebism yokms cok uzqunm bu ay doktora qdicem kesin
Dur canim daha ilk ay önümüzdeki ay olur inşallah.Haklisin... Biraz da abarttim galiba çünkü ilk deneme oldu bu ay ... Ben olmayışına değil de onca ağrı sızı sonunda kist olmasına fena bozuldm.. Catlatma iğnesi vermedim mi ben sana diye de bir soru gelince iyice tuylerim diken diken oldu sinirden.. İnşallah sen hamilesindir de biraz yüzümüz güler
canim bilsem yaparim ama hicbir fikrim yok:)Lady Strawberry üzülme canım dicem ama inndırıcı değil.az üzül kuzum yaa.daha önümüzde ne fırsatlar olacak Allahın izniyle
Mavili Pembeli canım yapardım ben listeyi de üşendim açıkçası,canım istemedi.konu sahibi sensin hem sen yap
İnşallah canımDur canim daha ilk ay önümüzdeki ay olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?