2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Yok tatlım hayır ben ovulasyon testiyle takip ediyorum her ay regliyle birlikte 18-19.günler yumurta çatlıyor, yani bu ayda 1 kez yumurta çatladı, ama bal kürü yapmıştım, acaba fazla mı yumurta oldu diyorum ?
anladım canım madem çatlama hissediyorsun o zaman bu günleri kaçırma derim ... iyice emin olmak istiyorsan da bi doktora görün derim en azından neler olup bittiğini doktor gözetimi altında öğrenirsin için de ferahlamış olur

Ya bacaklarim iki gundur cok fena agriyo bu bir belirtimidir gozum seyirse belirtidir belki diyorum manyak oldum resmen yaa

Haklısın, önce değerlendirip sonra da doktora gitmeli, kendi kendimize yorum da yapmadan duramıyoruz, :) hayırlısıyla güzel haberler alsaydık

Haklısın, önce değerlendirip sonra da doktora gitmeli, kendi kendimize yorum da yapmadan duramıyoruz, :) hayırlısıyla güzel haberler alsaydık
biz kadınız tabiki de kendi kendimize yorum yapcaz doğamız bu benden bu ay geçti.. bu ay sizin hayırlı haberlerinizi duyalım inşaallah

Ya bacaklarim iki gundur cok fena agriyo bu bir belirtimidir gozum seyirse belirtidir belki diyorum manyak oldum resmen yaa
bende tüm belirtileri yaşarken bugün olumsuz haber aldım ... biri çıkıp artık ben hamileyim desin diye dört gözle bekliyorum

biz kadınız tabiki de kendi kendimize yorum yapcaz doğamız bu benden bu ay geçti.. bu ay sizin hayırlı haberlerinizi duyalım inşaallah
Yalnız şöyle bi durum varr, bu grupta başından beri takip ediyorum hiç kimse hamile kalmazmı yaaa şöyle güzel haberler duysak içim gam yemicek inşallah ay sonu gelicek bebiş haberleriii. Hissediyorummm

Bugün 6 aylık hamile bi arkadaşla konuşuyorum, neler hissettin belirtilerin nelerdi diye soruyorum( kendime pay çıkarıcam ya güyaa) hiiçççç nişey hissetmedim zaten kazara hamile kaldım diyoooo
Biz okadar yumurtlama günşerini bekleyelim kadın kazadan bahsediyoooo, demekki neymiş çok düşünmemek gerekmiş ama nasıl yapıcaz onu bilmiyorum

Dur canim daha ilk ay önümüzdeki ay olur inşallah.

Kızlar benim kan tahlili sonucu negatif çıktı ama ben kendimi hala hamile gibi hissediyorum yaa hala regl olmadım regl olmadığım sürece umudumu yitirmicem olsam da yine yitirmicem her yolu denicem hiç olmadı evlat edincem her şey bizim için rabbim neyi nasip ederse elhamdülillah moral bozmak yok kızlarrrrr bakın ben negatifi duydum ama yine de iyiyim hatta yaşım 33 çikolata kistim de var olsunnn hala umutluyum hepimiz umutlu olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…