- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Benimde çikolatam var en cok da bu engelliyor ama buna rağmen hamile kalan çok kişi var o da umut oluyor ... Yasin da çok değil hani normal bi yaşKızlar benim kan tahlili sonucu negatif çıktı ama ben kendimi hala hamile gibi hissediyorum yaa hala regl olmadım regl olmadığım sürece umudumu yitirmicem olsam da yine yitirmicem her yolu denicem hiç olmadı evlat edincem her şey bizim için rabbim neyi nasip ederse elhamdülillah moral bozmak yok kızlarrrrr bakın ben negatifi duydum ama yine de iyiyim hatta yaşım 33 çikolata kistim de var olsunnn hala umutluyum hepimiz umutlu olalım
Gdcem cnm bu ay kesn sncu brdan yazrm szeÜzüldüm canım bebiş olmadığına, git bakalım doktor ne diyecek?
Kızlar benim kan tahlili sonucu negatif çıktı ama ben kendimi hala hamile gibi hissediyorum yaa hala regl olmadım regl olmadığım sürece umudumu yitirmicem olsam da yine yitirmicem her yolu denicem hiç olmadı evlat edincem her şey bizim için rabbim neyi nasip ederse elhamdülillah moral bozmak yok kızlarrrrr bakın ben negatifi duydum ama yine de iyiyim hatta yaşım 33 çikolata kistim de var olsunnn hala umutluyum hepimiz umutlu olalım
Keainlikle böyle düşünüyorum tabiki kendi çocuğum olmasını isterim ama olmazsa da nasip allahtan der boyun eğerim evlat edinirim hatta ikiz bulursam çok mutlu olurum :)Umut biterse hayatta biter olması gereken bu.. Kısmet bu ay olmazsa öbür ay olmadı daha sonra..sonra..
teknoloji çok ileride bi çaresi bulunur herşekilde oda olmadı sahipsiz bir çocuğu sahiplenmek kadar kutsalı varmı.. Helal olsun bu düşünceye sahipsen.
Allah gönlüne göre versin canım Rabbim boynunu büktürmesin inşallah olursa gereken yardımı yine yaparsınKeainlikle böyle düşünüyorum tabiki kendi çocuğum olmasını isterim ama olmazsa da nasip allahtan der boyun eğerim evlat edinirim hatta ikiz bulursam çok mutlu olurum :)
Kızlar ovulasyon testinde iki çıktı çıktı mi yumurtlama dönemi mi oluyor bana bir açıklar misiniz birde erken gebelik testi için ilişkiden kaç gün geçmesi gerek
Yok canım su an almadim yarın almayı dusunuyorum şimdi iki çizgi net olunca döneme mi girmiş oluyoruz yoksa yumurta çatlamış mi oluyor canımCanim o iki cizgide koyu olmali biri silik olursa olmuyor cunku oyle biliorum ben yok mu kullanma kagidi feln icinde
Su an almadim yatın almayı dusunuyorum peki o
Yok canım su an almadim yarın almayı dusunuyorum şimdi iki çizgi net olunca döneme mi girmiş oluyoruz yoksa yumurta çatlamış mi oluyor canım
Himmhimm peki geçip geçmediği yada tutup tutmadığı nasıl anlarim
Benim adet günüm yarın.eğer gelmezse test yaparım.hamileysem herhalde silikte olsa çıkar çift çizgi diye düşünüyorum.o zaman hemen kan testi yaptırırım.allahım hayali bile çok güzelDun test yaptim canim negatif cikti. Henüz hastada olmadim bekliyorum sen naptin?
Üzülme cnm inş güzel haberler alırız...Rabbim burdaki isteyen bütün kızlara bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et Yarabbim. ...Hiçbirseye değil de bir ay boyunca her gün sancılar çektim ona yanarım.. Hayırlısı olsun artık ne diyeyim ki
Kızlar en yakın arkadaşımla onun hamilelik belirtilerini daha detaylı konuştuk, sanırım onun geç döllenme olduğu için adeti 2 gün geçtiğinde kan tahlili yaptırdığında negatif çıkmış 9 gün daha beklemiş ve adetinin 11. Günü güzel haberi almışşşşş. Yani napıoruzz kırmızıları görmediğimiz sürecee ümidimizi kesmiyoruzzBenim adet günüm yarın.eğer gelmezse test yaparım.hamileysem herhalde silikte olsa çıkar çift çizgi diye düşünüyorum.o zaman hemen kan testi yaptırırım.allahım hayali bile çok güzelama eğer test negatif çıkarsa oturur adetimi beklerim artık :-(
Ayyyy inşallah güzel haberler alırız.allah isteyen herkese nasip etsin,allah kucağımıza boş bırakmasın inşallahKızlar en yakın arkadaşımla onun hamilelik belirtilerini daha detaylı konuştuk, sanırım onun geç döllenme olduğu için adeti 2 gün geçtiğinde kan tahlili yaptırdığında negatif çıkmış 9 gün daha beklemiş ve adetinin 11. Günü güzel haberi almışşşşş. Yani napıoruzz kırmızıları görmediğimiz sürecee ümidimizi kesmiyoruzzAllahtan ümit kesilmezzzz inşallah güzel haberler gelicekkk
Amin canım inşallahÜzülme cnm inş güzel haberler alırız...Rabbim burdaki isteyen bütün kızlara bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et Yarabbim. ...
İnşallah canım, aslında bukadar sıkıntı yapmaya gerek yok ama insan kendine laf geçiremiyo, belki olmadığında da bi hayır vardır. Allah herşeyin zamanını bilirAyyyy inşallah güzel haberler alırız.allah isteyen herkese nasip etsin,allah kucağımıza boş bırakmasın inşallahçok heyecan yapıyorum yaaa,hayalkırıklığına uğramam inşallah :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?