2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Benimde çikolatam var en cok da bu engelliyor ama buna rağmen hamile kalan çok kişi var o da umut oluyor ... Yasin da çok değil hani normal bi yaş

Umut biterse hayatta biter olması gereken bu.. Kısmet bu ay olmazsa öbür ay olmadı daha sonra..sonra..
teknoloji çok ileride bi çaresi bulunur herşekilde oda olmadı sahipsiz bir çocuğu sahiplenmek kadar kutsalı varmı.. Helal olsun bu düşünceye sahipsen.

Keainlikle böyle düşünüyorum tabiki kendi çocuğum olmasını isterim ama olmazsa da nasip allahtan der boyun eğerim evlat edinirim hatta ikiz bulursam çok mutlu olurum :)

Keainlikle böyle düşünüyorum tabiki kendi çocuğum olmasını isterim ama olmazsa da nasip allahtan der boyun eğerim evlat edinirim hatta ikiz bulursam çok mutlu olurum :)
Allah gönlüne göre versin canım Rabbim boynunu büktürmesin inşallah olursa gereken yardımı yine yaparsın

Saraçoğlunun sitesinden bakmış 21 günlük incir ve havuç kürüne başlamıştım
İki gün önce bitti 7gün ara verilip 2. 21 güne başlayacağım o aradada soğan kürüne başladım 7gün için tekrar 21 gün incir ve havuç kürüne devam edeceğim.. Fakat sitesinde soğan kürü 15gün sonra ara ve diğer adete 5gün kalasıya 7gün daha ve sonrada incir kürü diyor ama ben incire başladım ve 7 günlük arayı değerlendiriyorum kafam karıştı iyice napsan bilen kullanan varmı?
Bu ayda kaldı strese girdim iyice napcamı şaşırdım Allahım yardım etsin şu çırpınışlarımızı boşa çıkarmasın

Kızlar ovulasyon testinde iki çıktı çıktı mi yumurtlama dönemi mi oluyor bana bir açıklar misiniz birde erken gebelik testi için ilişkiden kaç gün geçmesi gerek

Kızlar ovulasyon testinde iki çıktı çıktı mi yumurtlama dönemi mi oluyor bana bir açıklar misiniz birde erken gebelik testi için ilişkiden kaç gün geçmesi gerek

Canim o iki cizgide koyu olmali biri silik olursa olmuyor cunku oyle biliorum ben yok mu kullanma kagidi feln icinde

Su an almadim yatın almayı dusunuyorum peki o
Canim o iki cizgide koyu olmali biri silik olursa olmuyor cunku oyle biliorum ben yok mu kullanma kagidi feln icinde
Yok canım su an almadim yarın almayı dusunuyorum şimdi iki çizgi net olunca döneme mi girmiş oluyoruz yoksa yumurta çatlamış mi oluyor canım

Dun test yaptim canim negatif cikti. Henüz hastada olmadim bekliyorum sen naptin?
Benim adet günüm yarın.eğer gelmezse test yaparım.hamileysem herhalde silikte olsa çıkar çift çizgi diye düşünüyorum.o zaman hemen kan testi yaptırırım.allahım hayali bile çok güzel ama eğer test negatif çıkarsa oturur adetimi beklerim artık :-(

Hiçbirseye değil de bir ay boyunca her gün sancılar çektim ona yanarım.. Hayırlısı olsun artık ne diyeyim ki
Üzülme cnm inş güzel haberler alırız...Rabbim burdaki isteyen bütün kızlara bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et Yarabbim. ...

Kızlar en yakın arkadaşımla onun hamilelik belirtilerini daha detaylı konuştuk, sanırım onun geç döllenme olduğu için adeti 2 gün geçtiğinde kan tahlili yaptırdığında negatif çıkmış 9 gün daha beklemiş ve adetinin 11. Günü güzel haberi almışşşşş. Yani napıoruzz kırmızıları görmediğimiz sürecee ümidimizi kesmiyoruzz Allahtan ümit kesilmezzzz inşallah güzel haberler gelicekkk

Ayyyy inşallah güzel haberler alırız.allah isteyen herkese nasip etsin,allah kucağımıza boş bırakmasın inşallah çok heyecan yapıyorum yaaa,hayalkırıklığına uğramam inşallah :-(

Ayyyy inşallah güzel haberler alırız.allah isteyen herkese nasip etsin,allah kucağımıza boş bırakmasın inşallah çok heyecan yapıyorum yaaa,hayalkırıklığına uğramam inşallah :-(
İnşallah canım, aslında bukadar sıkıntı yapmaya gerek yok ama insan kendine laf geçiremiyo, belki olmadığında da bi hayır vardır. Allah herşeyin zamanını bilir

kızlar ne zamandır bebiş bekliyorsunuz istiyorsunuz siz böyle heyecanlı heyecanlı yazarken acaba bendemi hiç istek yok diyorum ama var yani bende çok istiyorum artık bi bebeğim olsun :) ama benim sorunlarım var yani zor olur zamana bıraktım şimdilik siz ne zamandır istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…