2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Benim 6 yaşında bir oğlum var bide 2 senedir istiyoruz ama olmuyor bu ilk ay klomen kullandım iğne vuruldum bekliyorum artık hayırlısıyla ayın 16sını

Merhaba kızlar. Gecen ay 4'ünde adet oldum suan 7 gun gecti adetim duzenlidir 2 gün oynar/oynamaz.. Ne adet belirtim var ne hamilelik. Sanki adetim bitmiste guslumü almısım :) Allah'ım memeler kasıklar normal... Arada kasıgıma hafif sancı giriyor okadar.. 2 senedir istiyoruz.. Kafamı kurcalayan tek şey durmadan akıntısı olan vajinam kupkuru ve benden adet oncesi kahverengi akıntı gelir ama gram akıntım yok belki bikere azcık beyaz geliyor okadar oysa benden hep fosur foşur gelir!! Birde durmadan yalancı hamilelik geciren ben dis agrısından bile hamilemiyim diyen ben degilim ya diye tutturdum.. Cok ilginc sizin bi fikriniz var mı?

Gunaydin kizlar benim kirmizilar dun aksam cesme gibi gelmeye basladi bugun incir kürü yapmaya baslicam ama ilk aksam ac karnina icsem olur dime sabah aksammis ya suan incir olmadigi icin yapamicam bisey

Gunaydin kizlar benim kirmizilar dun aksam cesme gibi gelmeye basladi bugun incir kürü yapmaya baslicam ama ilk aksam ac karnina icsem olur dime sabah aksammis ya suan incir olmadigi icin yapamicam bisey
Canım günaydın.. Sabah aç karnına daha tesirli olduğunu biliyorum ben o yüzden tam bisey diyemicem

Ne kadar sakinsin sennnnnnnnn ... 7 gün geçmiş test yapsana ne bekliyorsun :)

Aaaa artik bugun gecicek yarin sabah icicem artik buarada tadi nasil acaba icen varmidir?
Şimdi baktım İbrahim Saraçoğlu'nun röportajında çalışan kadınlar akşam da icebilir demiş ... Ben icmedim ... Soğan suyunun tadını biliyorum ama çok garip bende mide bulantısı yaptı tadı ve kokusu ama artık tamam dediğim zaman bende başlıcam galiba

Bende baktm smdi ama diyor ki prolaktin yuksekligi olanlar kullanmasin benim yuksekti ilac kullandm sonra test yaptrmdim bir daha dusmusmu diye suan korktum acikcasi bisey olur die neyse yapmiyim ya kür felan

Bende baktm smdi ama diyor ki prolaktin yuksekligi olanlar kullanmasin benim yuksekti ilac kullandm sonra test yaptrmdim bir daha dusmusmu diye suan korktum acikcasi bisey olur die neyse yapmiyim ya kür felan
O kadar incik boncuk şeyler var ki bende artık yıldım.. Bi kaç araştırma yaptım hafize hatun macunu duydum ve okudum.. Yumurta rezervinin çoğalmasına ve gebeliğe yardımcı oluyormuş haberin var mi bundan

O kadar incik boncuk şeyler var ki bende artık yıldım.. Bi kaç araştırma yaptım hafize hatun macunu duydum ve okudum.. Yumurta rezervinin çoğalmasına ve gebeliğe yardımcı oluyormuş haberin var mi bundan

Yok hayir ben sogan ve incir kürünü bile buradan ogrendim

Canim öncelikle lütfen kendini zor olur diye modlama.benim 6yaşinda bi oglusum var.simdi oglusuma kardes istiyoruz.bu 3.ayimiz.

Kızlar günaydın Cumanız hayırlı bereketli güzel haberli olsun inşallah Bu cuma günü hürmetine rabbim tüm dua ve isteklerimizi kabul eylesin inşallah. Son 1 günüm kaldı ama pek unudumda kalmadı sanki bu aydan. Sağ kasığıma ara ara sancı giriyo adet olcakmışım gibi. Hayırlısı olsun önümüze bakıcaz artık. Bu arada bu incir kürü soğan kürü ben inanmıyorum onlara çünkü her insanın yapısı farklı kimisinin tansiyonu düşük kimisinin şekeri bar bunları tetiklemişte olabiliriz onun için ben denemiyorum bilee. Sizlerde iyice araştırıp öyle uygulayın bazı insanların primlerinden dolayı vücudunuzun dengesini bozmayın....

canım prolaktinin yüksekse hiç o işe girme.. hatta sen bi hormon testi yaptır. Eğer yüksekse o da engel gebeliğe..

Bende yapayim dedim ama korktum acikcasi neyse artik adetim bitsin benimde hergunu degerlendiricez esime dedim kacamazsin

Önce soğan yap ardından incire başla canım saraçoğlu öyle diyor bende öyle yapıyorum..

cancağazım ben 6 aydır uğraşıyorum doktor ne eşinde nede sende bir sorun var dedi. Ama gel gör ki olmuyor.. Ben evlenince ilk 1,5 sene hiç düşünmedim. Nasıl olsa sağlıklıyım hiç bir sorun yaşamam diye kendimi nasıl şartlamışsam, şimdi duvara toslamış gibiyim. Naçizane önerim beklemek gereksiz. madem yapmaya niyetin var ne diye bekledin diye dövünmektense hemen harekete geçmeliymişim diyorum. Neticede pizza siparişi değilki en geç 30 dk içinde gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…