- 26 Şubat 2016
- 64
- 70
- 3
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Eşim çok kızıyor yapma böyle şeyler oluruna bırak diyor ama ben ne yapcamı şaşırmış bi vaziyette herşeyi deniyorum bi umut.. 5 dak. Kaynayınca öok kötü olmuyor midem hassastır ama hoplatmadı çok içiyorum 3 gündür 7'ye tamamlayıp incir ve hacuç kürü 21 gün yapıcam takdir bekliycem ondan sonrada kür mür yapmamyok ya yapmıcam ben vazgeçtim prolaktını yuksek olanlar yapmasın demiş benımde yuksektı ilaç kullandım test de yaptırmadm dusmus mu dıye
Eşim çok kızıyor yapma böyle şeyler oluruna bırak diyor ama ben ne yapcamı şaşırmış bi vaziyette herşeyi deniyorum bi umut.. 5 dak. Kaynayınca öok kötü olmuyor midem hassastır ama hoplatmadı çok içiyorum 3 gündür 7'ye tamamlayıp incir ve hacuç kürü 21 gün yapıcam takdir bekliycem ondan sonrada kür mür yapmam
Kızlar ben hala regl olmadım ama kan testi negatif kasıklarım çok ağrıyor sanırım regl olcam hayırlısı bakalım :) var mı yok mu o belli olsaydı bari
Öyle oldu galiba canım en azından regl olsam tekrar moda gircem önümüzdeki ay için ama içimde bi his bana sürekli hamilesin diyo hem de kan testine rağmen regl olsam en azından durumu kabullenirdimBir daha ki ay ' a kaldik artik
Adet bi bitsinde o zaman hergun yapicm vallahi fenalik geldi artik modum bugun o kadr dusuk ki
Amin canım aminnBenim 6 yasında kızım var yaklaşık 7 aydan beri kardeş için çalışıyoruz ama bir gelişme yok... İnsanoğlu işte isteyince hemen olsun istiyor sanki yıllardır uğraşıyormusuz gibi her ayın sonunda içimi bir burukluk kaplıyor... Rabbim bu cuma gününün hürmetine evlat isteyen herkese en yakın zamanda bu guzel duyguyu yasatsın. Sağlıklı hayırlı mutlu evlatlar nasip etsin cümlemize. (Amin)
Evet bende çok bozuldum henüz bişey yok ama ağrım var belli ki olacak..
Adetin bitmesini beklemene gerek yokmuş içiliyormuş soğan kürü.. O temizler, incir yumurtayı büyütüyor havuçta çatlamasına yardımcı oluyormuş inşallah önümüzdeki ay
Ha pardon.. Hayırlısı artık.Canim ben calismalara demek istedim
Hadi inşallah canım güzel haberini duyariz bende kan vermeye gidicem grip oldum ona göre ilaca baslicam çok kotuyumKizlar selaaam
Ben Dr.a gittim kan verdim,3 gibi alacakmisiz sonucu.
Dun gece baş agrisiyla kalktim.migrenden galiba.agri kesici içtim.Dr.içme içersen parol iç dedi.onlar kesmezki beni neyse artik.hala var agrim hatta.
:) binlerce test yapınca insan artık yapamıyor isteNe kadar sakinsin sennnnnnnnn ... 7 gün geçmiş test yapsana ne bekliyorsun :)
Canım inşallah önümüzdeki aya tutturursunBen regl oldum kızlar önümüzseki aya bakcaz artık
Hadi inşallah senden haber bekliyoruz ozamanKizlar selaaam
Dun gece baş agrisiyla kalktim.migrenden galiba.agri kesici içtim.Dr.içme içersen parol iç dedi.onlar kesmezki beni neyse artik.hala var agrim hatta.
Kizlar selaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?