- 17 Mart 2009
- 502
- 360
- 103
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
bana bu konuda yrdımcı olur musunuz
ben de bekleyemıyorum canım sımdı erken gebelık testı alacagım olmayacak uzulecegımregl tarihine 6 gun kala gösteren testler var ve genelde doğru sonucu gösteriyormuş. benim 2 günüm var regl olmama dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı doğrusu regl tarihi geçtikten sonra yapmak ama bekleyemiyorum :)
ben de bekleyemıyorum canım sımdı erken gebelık testı alacagım olmayacak uzulecegım
Sağol canim inşaallah cumlemiz güzel haber verelim.geçmiş olsun arkadasim mutlaka kan tahlili yaptir.Hadi inşallah canım güzel haberini duyariz bende kan vermeye gidicem grip oldum ona göre ilaca baslicam çok kotuyum
Sağol kuzum hepimiz verelim inşaallahHadi inşallah senden haber bekliyoruz ozamangüzel haberler verirsin umarım. Bu arada geçmiş olsun canım
hayırlısıyla güzel haberlerinizi alırız inşAllah.
Şişkinlik var birde yüzde sivilce oldu sanki adet olacağım ama daha onbeş gün varİnşAllah çok güzel bir haber alırsın bizde senin adına çok mutlu oluruz. Allah hayırlısını nasip etsin inşAllah.
ben de bekleyemıyorum canım sımdı erken gebelık testı alacagım olmayacak uzulecegım
Şişkinlik var birde yüzde sivilce oldu sanki adet olacağım ama daha onbeş gün var
Sende haklisin ama inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın.. . Bende düşünüyorum hacamat yaptırmayı kendime bi yandan şifa.. Bi handan da çok duydum kendime hacamat yaptır bebek için diye:) binlerce test yapınca insan artık yapamıyor isteYarin yapcam insaAllah aslinda bana kalsa hic yapmam okadar cok negatif sonuc aldim ki yapasim yok ama pazar hacamat yaptircam insaAllah oyuzden c.tesi bu isi sonuclandirmam lazim
bugün sabah adet oldummoralim çok bozuk... ama ben dersimi çok güzel aldım.bundan sonra hamilelik forumuna girmeyecem.üstüne düşmeyecem.bu ay çok kafamı taktım olmadı.bi dahaki aya hiç uğraşmayacam.saldım çayıra mevlam kayıra.yumurtlama günüymüş belirtiymiş falan takip etmeyecem hiç.zaten sınava hazırlanıyorum.kilo da vermem lazım.hem ders çalışacam hem spor yapıcam.kendimi bu şekilde meşgul edecem.hamile kalanların çoğu hiç beklemedikleri ummadıkları zamanda olduğunu söylüyor.bi de böyle deneyelim.inşalllah takmamayı becerebilirim.... hepinize bol şans,inşallah tez vakitte allah gönlünüzdekini nasip eder...
inşallah canım.ben daha ilk kez denedim olmadı,bu kadar üzüldüm moralim bozuldu.aylardır yıllardır deneyenler ne kadar üzülüyordur kimbilir.allah onlara sabır versin.insan başına gelmeyince anlamıyormuş.rabbim çok bekletmez inşallah kucaklarımızı doldurur....Moralinizi hiç bozmayın insan biraz buruluyor ister istemez ama Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip eder inşAllah size ve hepimize.
inşallah canım.ben daha ilk kez denedim olmadı,bu kadar üzüldüm moralim bozuldu.aylardır yıllardır deneyenler ne kadar üzülüyordur kimbilir.allah onlara sabır versin.insan başına gelmeyince anlamıyormuş.rabbim çok bekletmez inşallah kucaklarımızı doldurur....
Bende esimde hem baska sikintilar hemde bebek icin yaptiracagix insaAllah. Yani kisirliğa kadar devası var. Hem hacamattan sonra gebe kalmak bilr daha guzel olur insaAllah daha saglikli olur bebisler.. O yuzden yaptiralim dedikSende haklisin ama inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın.. . Bende düşünüyorum hacamat yaptırmayı kendime bi yandan şifa.. Bi handan da çok duydum kendime hacamat yaptır bebek için diye
hiç öyle bi etkisini duymadım ben.inşaallah başka bir şeydirKızlar selam,
Ben folik asite ara vermiştim, 2 gündür tekrar başladım ama acayip gaz sancım oluyo, bi de kasık ağrısı, ilaç yapıyor olabilir mi ? ya da başka bişey midir ki
ay hadi inşallaaaaahhiç öyle bi etkisini duymadım ben.inşaallah başka bir şeydir
Ben o erken gebelik Zımbırtısına inanmıyorum arkadaşım yaptı negatif çıktı sonra regl dönemi geçti gitti suphe etti doktora gitti hamile olduğunu öğrendi regl günü geçmeden sağlıklı bi sonuç alınabileceğine inanmıyorum işin açıksasıbende dayanamayıp test yapanlardanım adetime 4 5 gün var idrarda yaptım sabah negatif çıktı erken gebelik testinde hata olablrmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?