2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

ben de bekleyemıyorum canım sımdı erken gebelık testı alacagım olmayacak uzulecegım

Hadi inşallah canım güzel haberini duyariz bende kan vermeye gidicem grip oldum ona göre ilaca baslicam çok kotuyum
Sağol canim inşaallah cumlemiz güzel haber verelim.geçmiş olsun arkadasim mutlaka kan tahlili yaptir.

Hadi inşallah senden haber bekliyoruz ozaman güzel haberler verirsin umarım. Bu arada geçmiş olsun canım
Sağol kuzum hepimiz verelim inşaallah çok tesekkur ederim

hayırlısıyla güzel haberlerinizi alırız inşAllah.

İnşaallah canim birer birer verelim burada haberleri

bugün sabah adet oldum moralim çok bozuk... ama ben dersimi çok güzel aldım.bundan sonra hamilelik forumuna girmeyecem.üstüne düşmeyecem.bu ay çok kafamı taktım olmadı.bi dahaki aya hiç uğraşmayacam.saldım çayıra mevlam kayıra.yumurtlama günüymüş belirtiymiş falan takip etmeyecem hiç.zaten sınava hazırlanıyorum.kilo da vermem lazım.hem ders çalışacam hem spor yapıcam.kendimi bu şekilde meşgul edecem.hamile kalanların çoğu hiç beklemedikleri ummadıkları zamanda olduğunu söylüyor.bi de böyle deneyelim.inşalllah takmamayı becerebilirim.... hepinize bol şans,inşallah tez vakitte allah gönlünüzdekini nasip eder...

:) binlerce test yapınca insan artık yapamıyor iste Yarin yapcam insaAllah aslinda bana kalsa hic yapmam okadar cok negatif sonuc aldim ki yapasim yok ama pazar hacamat yaptircam insaAllah oyuzden c.tesi bu isi sonuclandirmam lazim
Sende haklisin ama inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın.. . Bende düşünüyorum hacamat yaptırmayı kendime bi yandan şifa.. Bi handan da çok duydum kendime hacamat yaptır bebek için diye

Moralinizi hiç bozmayın insan biraz buruluyor ister istemez ama Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip eder inşAllah size ve hepimize.

Moralinizi hiç bozmayın insan biraz buruluyor ister istemez ama Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip eder inşAllah size ve hepimize.
inşallah canım.ben daha ilk kez denedim olmadı,bu kadar üzüldüm moralim bozuldu.aylardır yıllardır deneyenler ne kadar üzülüyordur kimbilir.allah onlara sabır versin.insan başına gelmeyince anlamıyormuş.rabbim çok bekletmez inşallah kucaklarımızı doldurur....

Amin çok haklısın kesinle. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşAllah

Sende haklisin ama inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın.. . Bende düşünüyorum hacamat yaptırmayı kendime bi yandan şifa.. Bi handan da çok duydum kendime hacamat yaptır bebek için diye
Bende esimde hem baska sikintilar hemde bebek icin yaptiracagix insaAllah. Yani kisirliğa kadar devası var. Hem hacamattan sonra gebe kalmak bilr daha guzel olur insaAllah daha saglikli olur bebisler.. O yuzden yaptiralim dedik

Kizlar sonucu aldim betahcg 0 yani negatif .
4 mm lik kist varmis gerçekten sağ tarafta.hayatimda ilk kez karsilasiyorum boyle birşeyle hey Allahim ya .rahim duvarin kalinlasmis dedi.kan sonucunu goresiye kadar heyecanlanmistim acikcasi.
Belki diyorum içimden adete daha 5 gün var diye 0 cikmistir.pazartesi gel dedi ama gitmicem iste Dr.a . adeti beklicem.

Kızlar selam,

Ben folik asite ara vermiştim, 2 gündür tekrar başladım ama acayip gaz sancım oluyo, bi de kasık ağrısı, ilaç yapıyor olabilir mi ? ya da başka bişey midir ki

Kızlar selam,

Ben folik asite ara vermiştim, 2 gündür tekrar başladım ama acayip gaz sancım oluyo, bi de kasık ağrısı, ilaç yapıyor olabilir mi ? ya da başka bişey midir ki
hiç öyle bi etkisini duymadım ben.inşaallah başka bir şeydir

bende dayanamayıp test yapanlardanım adetime 4 5 gün var idrarda yaptım sabah negatif çıktı erken gebelik testinde hata olablrmi
Ben o erken gebelik Zımbırtısına inanmıyorum arkadaşım yaptı negatif çıktı sonra regl dönemi geçti gitti suphe etti doktora gitti hamile olduğunu öğrendi regl günü geçmeden sağlıklı bi sonuç alınabileceğine inanmıyorum işin açıksası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…