2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

ayyy bilmiyorumm ama acaip agrım var adet olacakmısım gibi sıkıntı yaptım iyice kendime inşallah dedğin gbidir

ayyy bilmiyorumm ama acaip agrım var adet olacakmısım gibi sıkıntı yaptım iyice kendime inşallah dedğin gbidir
Relaxxxx ... Bende de olumsuz oldu doktor bisey goremedi kist olmuş vs.. İlk gün taktim kafama bugün kalktim derin detay temizlik yaptım evde oh mis evim dedim keyfini surdum :)))

Ben bugün hcgnin 78 olduğunu öğrendim, adetime daha 2 gün var, dün idrar testinde silik çizgi pozitif çıkmıştı, doktor 5 gün sonra yeniden bakalım dedi kana, muayenede keseyi de göremedi. Bilemedim erken olduğundan kesin kınuşmak istemedi sanıyorum

Ay hadi imşallah hamileliğin kesinleşir zaten hcg50 üzerinde olması gerekiyo ve senin daha yüksek inşallah 5 gün sonra keseyide görürsün canım hayırlı olsun şimdiden

Hadi inşallah güzel haberler alırsın... Bu surecte kendine dikkat et stres yapma canım

Merhaba arkadaslar oncelikle hepinize hayirli aksamlar diliyorum Benim Hikayem Cok garip Bkalim siz ne diyeceksiniz 7 aydir cocuk deniyoruz ama olmuo her ay test yapiorm ama hep husran bu ay tam yumurtalama gunumdu cok iyi hatirliyorum denedk ama 4 subatta adet oldum ondan sonra dnedk ve 20 gun sonra yani 24 subat tekrar adet oldum adetmi baska biseymi bilmiyorum anlamadim 3 gun kahverengi akti 2 gun kirmizi ve o gunden sonra kasiklarim asiri agrili belimde ayni sekilde uyuyamiyorum midem cok bulaniyor ve gceleri cok acikiorm ve tabiki test yaptim bugun negatif anlamiyorum ben

Eklentiler

• image.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 53
Ayy ins gorursun canim keseyide.benim goguslerim adeta bir balon oldu uc gun var adetime.uff esimede hic caktirmiyorum ama kendi kendimi yiyorum.

Bir doktora gorunsene canım belki başka bir sorun vardır ayda iki kere regl gibi bisey yaşaman bana pek mantıklı gelmedi :/ yerleşme kanaması da denilebiliyor senin yaşadığına ...ben tam bilmiyorum çünkü pek tercubem yok

Kızlar eltimde aynı testı yaptı bugun sizce hamilemi

Eklentiler

• image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 65
İnsallah Bir sorun Yoktur Canım Allah'a Dua ediyorum hergün ama test yaptm ama adetimin gecikmesini beklemedm bile yani adetim 19 mart 18 mart olabilir o yuzden beklemekten baska çarem yok

İnsallah Bir sorun Yoktur Canım Allah'a Dua ediyorum hergün ama test yaptm ama adetimin gecikmesini beklemedm bile yani adetim 19 mart 18 mart olabilir o yuzden beklemekten baska çarem yok
Benimde 18 mart ama ben doktora gittim hicbisey goremedi catlamis yumurtalar dedi test yapmadım doktor da gormeyince zaten gebe gibi hissetmiyorum kendimi .. Ama çift çizgiyi bu kdr erken gorduysen bence biseyler var .. Rabbim hayırlısını versin

Pazrtesi gunu gidecegim ama yurtdisinda yasiyorum randevu almam lazm oda 1 2 ay sonraya veriyor o yuzden telefonda ozellikle gorusmem lazm doktorumla cok zor ya off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…