- 7 Mart 2016
- 113
- 46
- 13
- 35
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
ayyy bilmiyorumm ama acaip agrım var adet olacakmısım gibi sıkıntı yaptım iyice kendime inşallah dedğin gbidirBen o erken gebelik Zımbırtısına inanmıyorum arkadaşım yaptı negatif çıktı sonra regl dönemi geçti gitti suphe etti doktora gitti hamile olduğunu öğrendi regl günü geçmeden sağlıklı bi sonuç alınabileceğine inanmıyorum işin açıksası
Relaxxxx ... Bende de olumsuz oldu doktor bisey goremedi kist olmuş vs.. İlk gün taktim kafama bugün kalktim derin detay temizlik yaptım evde oh mis evim dedim keyfini surdum :)))ayyy bilmiyorumm ama acaip agrım var adet olacakmısım gibi sıkıntı yaptım iyice kendime inşallah dedğin gbidir
Ay hadi imşallah hamileliğin kesinleşir zaten hcg50 üzerinde olması gerekiyo ve senin daha yüksek inşallah 5 gün sonra keseyide görürsün canım hayırlı olsun şimdidenBen bugün hcgnin 78 olduğunu öğrendim, adetime daha 2 gün var, dün idrar testinde silik çizgi pozitif çıkmıştı, doktor 5 gün sonra yeniden bakalım dedi kana, muayenede keseyi de göremedi. Bilemedim erken olduğundan kesin kınuşmak istemedi sanıyorum
Hadi inşallah güzel haberler alırsın... Bu surecte kendine dikkat et stres yapma canımBen bugün hcgnin 78 olduğunu öğrendim, adetime daha 2 gün var, dün idrar testinde silik çizgi pozitif çıkmıştı, doktor 5 gün sonra yeniden bakalım dedi kana, muayenede keseyi de göremedi. Bilemedim erken olduğundan kesin kınuşmak istemedi sanıyorum
Bir doktora gorunsene canım belki başka bir sorun vardır ayda iki kere regl gibi bisey yaşaman bana pek mantıklı gelmedi :/ yerleşme kanaması da denilebiliyor senin yaşadığına ...ben tam bilmiyorum çünkü pek tercubem yokMerhaba arkadaslar oncelikle hepinize hayirli aksamlar diliyorum Benim Hikayem Cok garip Bkalim siz ne diyeceksiniz 7 aydir cocuk deniyoruz ama olmuo her ay test yapiorm ama hep husran bu ay tam yumurtalama gunumdu cok iyi hatirliyorum denedk ama 4 subatta adet oldum ondan sonra dnedk ve 20 gun sonra yani 24 subat tekrar adet oldum adetmi baska biseymi bilmiyorum anlamadim 3 gun kahverengi akti 2 gun kirmizi ve o gunden sonra kasiklarim asiri agrili belimde ayni sekilde uyuyamiyorum midem cok bulaniyor ve gceleri cok acikiorm ve tabiki test yaptim bugun negatif anlamiyorum ben
İnsallah Bir sorun Yoktur Canım Allah'a Dua ediyorum hergün ama test yaptm ama adetimin gecikmesini beklemedm bile yani adetim 19 mart 18 mart olabilir o yuzden beklemekten baska çarem yokBir doktora gorunsene canım belki başka bir sorun vardır ayda iki kere regl gibi bisey yaşaman bana pek mantıklı gelmedi :/ yerleşme kanaması da denilebiliyor senin yaşadığına ...ben tam bilmiyorum çünkü pek tercubem yok
Benimde 18 mart ama ben doktora gittim hicbisey goremedi catlamis yumurtalar dedi test yapmadım doktor da gormeyince zaten gebe gibi hissetmiyorum kendimi .. Ama çift çizgiyi bu kdr erken gorduysen bence biseyler var .. Rabbim hayırlısını versinİnsallah Bir sorun Yoktur Canım Allah'a Dua ediyorum hergün ama test yaptm ama adetimin gecikmesini beklemedm bile yani adetim 19 mart 18 mart olabilir o yuzden beklemekten baska çarem yok
Hmm ben yanlış hatırlıyorum aferdersin... Ama doktora gorun derim ne olur ne olmaz ihmal etme kendiniNegatif gordum canim pozitif degil malesef
Kızlar benimde ikinci ayim klomen kullaniyorum bisey sormak istiyorum arada icime sıkıntılar geliyor hamile kalamamaktan korkuyorum bunu nasil ustumden atarim bilmiyorum
Yumurta icin cnmKullandığın ilac ne icin canim
canim bende hic bir farklilik yapmadi folik asit.Kızlar selam,
Ben folik asite ara vermiştim, 2 gündür tekrar başladım ama acayip gaz sancım oluyo, bi de kasık ağrısı, ilaç yapıyor olabilir mi ? ya da başka bişey midir ki
Günaydın kızlar ben regl oldum bu ayda geçti nasip degilmis demek ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?