- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Insallah canimBende oldum bugun 2. Gun hayirlisi diyelim artik bir daha ki ay' a kismet olur insallah
canim bende hic bir farklilik yapmadi folik asit.
Canım benimde bugün regl günüm henüz olmadımGünaydın kızlar ben regl oldum bu ayda geçti nasip degilmis demek ki..
Canim nbr durumlar nasil benim kirmizilar geldiKızlar günaydınCumanız hayırlı bereketli güzel haberli olsun inşallah Bu cuma günü hürmetine rabbim tüm dua ve isteklerimizi kabul eylesin inşallah. Son 1 günüm kaldı ama pek unudumda kalmadı sanki bu aydan. Sağ kasığıma ara ara sancı giriyo adet olcakmışım gibi. Hayırlısı olsun önümüze bakıcaz artık. Bu arada bu incir kürü soğan kürü ben inanmıyorum onlara çünkü her insanın yapısı farklı kimisinin tansiyonu düşük kimisinin şekeri bar bunları tetiklemişte olabiliriz onun için ben denemiyorum bilee. Sizlerde iyice araştırıp öyle uygulayın bazı insanların primlerinden dolayı vücudunuzun dengesini bozmayın....
İyiym canım napıyım. Aaaa geldimi üzüldüm valla. Benimde bugün adet günümdü henüz bişicik gelmedi. Ama olucakmışım gibi bir his var ama bi yandan hamişmiyim diyede düşünmüyo değilim. Senin kaç gün gecikti?Canim nbr durumlar nasil benim kirmizilar geldi(
İyiym canım napıyım. Aaaa geldimi üzüldüm valla. Benimde bugün adet günümdü henüz bişicik gelmedi. Ama olucakmışım gibi bir his var ama bi yandan hamişmiyim diyede düşünmüyo değilim. Senin kaç gün gecikti?
Canım 5-6 aydır ayın 12 sinde oluyorum adetimi, geçen ay 11inde oldum. Sabahtan sınava girdim çıkarken bi ıslaklık hissettim dedim tamam adet oldum ama olmamışım sarımtırak bi akıntım gelmiş. Ara ara sağ kasığıma sancı giriyo adrt olcakmışım gibi ama şu ana kadar bişi yok :) yarın kan testi vericem bakalım sonuç ne olucak... Hayırlısı neyse o olsunCanim umarim olmazsin ben üçüncü gün aksamina regli oldum. Biliyorsun zaten test yapmistim negatifti. Dört gozle olmayi bekliyordum.bu arada adacayina basladim hergun bir fincan.hormonlari duzenliyormus.regli olduğum gün basladim 10 gün düzenli olarak icecegim. Daha fazla içmemek gerek çünkü gebelik için bebek icin düşürücü etki yapiyormus. 10 gün yeterli bir sure. İnt.okudum hamile kalmayi kolylastiryi adeti düzene koyuyormus. Aklinda bulunsun canim.yanliz organik olanlardan kullanmak gerekmiş.
3 günüm kaldı reglime ama akıntım var bilmiyorum hangisinden kaynaklandığını inş hamileyimdirKızlarr Napıyorsunuzz Nasıl gidiyor ağrı belirtisi veya baska belirtisi olanlar devam ediyormu
Kızlar yumurtaların catkadigini nasıl anlıyoruz
Benim yumurtlama dönemi bitti ama beyaz lekelenme yok
Inşallah canım bende şimdi farkettim benim gögüslerimde renk değişikliği yok ama belirgin bi şekilde kıllar var niye acaba şimdiye kadar hić görmedimKızlarr iyi gecelerr :)
Adetim 1 gün geçti inşallah yarın ve ondan sonraki gün ve sonraki gün ..... Olmam. Yani hamiiş olduğumu öğrensem biiiii :) benim göğüs uçlarım baya koyulaştı ama ortalarında beyaz beyaz küçücük leke gibi noktalar var. Bunlar hamişliğin belirtisimi acaba? Her değişimi ona bağlıyorum kafayı yicem sonunda o olcak :) böyle bi durum yaşayan varmıı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?