- 24 Şubat 2016
- 1.131
- 2.103
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Insallah canim sonucu yazmayi unutma.Kizlarr Hayirli Bir Gune Guzel Mutlu Haberler Alacagimiz bir gun olsunn Insallah hepimiz icin bugun doktora gidicem heycandan namazdan sonra uyuyamadm Insallah kan testm pozitif olur
Renk degisikligi oluyor ama beyaz noktalari bilmiyorumm.bende olmamisti ama herkesin vücudu farkli reaksiyon gösterebilir.ama belirtilerin güzel sinyaller veriyor bence:)Kızlarr iyi gecelerr :)
Adetim 1 gün geçti inşallah yarın ve ondan sonraki gün ve sonraki gün ..... Olmam. Yani hamiiş olduğumu öğrensem biiiii :) benim göğüs uçlarım baya koyulaştı ama ortalarında beyaz beyaz küçücük leke gibi noktalar var. Bunlar hamişliğin belirtisimi acaba? Her değişimi ona bağlıyorum kafayı yicem sonunda o olcak :) böyle bi durum yaşayan varmıı??
Canım 5-6 aydır ayın 12 sinde oluyorum adetimi, geçen ay 11inde oldum. Sabahtan sınava girdim çıkarken bi ıslaklık hissettim dedim tamam adet oldum ama olmamışım sarımtırak bi akıntım gelmiş. Ara ara sağ kasığıma sancı giriyo adrt olcakmışım gibi ama şu ana kadar bişi yok :) yarın kan testi vericem bakalım sonuç ne olucak... Hayırlısı neyse o olsun
Canım inşallah vardır yaa çok istiyorum ama adet olursamda sonraki ayda daha bi çalışıcaz inşallah, dün akşamdan beri bel ağrısından duramıyorum. Daha önce adet olcam zaman belim ağrırmıydı hiç dikkat etmemiştim ama bilmiyorum yaa. Bugün kan testi versemmi diye düşünüyorum, yada cumaya kadar beklesemmi kafam karışık çok.Ayy inş. Canim vardır bebegin seninledir. Durumdan haberdar edermisin beni
Ayy inşallah canım bende ilk kez göğüs uçlarımı böyle görüyorum. İnşallah hamişsem zaten ilk burdan yazıp haber vericem sonra eşime söylicem :))))Renk degisikligi oluyor ama beyaz noktalari bilmiyorumm.bende olmamisti ama herkesin vücudu farkli reaksiyon gösterebilir.ama belirtilerin güzel sinyaller veriyor bence:)
yumurtan çatlamışsa ki hafif bir adet sancısı gibidir. yani kendini takip et hissedersin.. O vakit 36 saat içinde ...Kızlar günaydın. Ovulasyon testinde cumartesi sabah çift çizgiyi gördüm yumurtlama ne zaman olur acaba bilgisi olan varmı
canim senin son iki gunbisey kalmamis.benim on gunvar dahaadete kadar beklemek kadar zor bişey yoooook, belirtiler zaten akıl oyunu oluyo kimi zaman
Merhaba canım benimde 10gun kala başlamıştı bütün belirtiler hala daha devam ediyor 4 gün kaldı reglime ama hala regl olmadığım için bir ihtimal diyorum umudunu kesme sakın!! Eğer hamile degilsen de bir dahaki aya inşallah sabırla bekleriz üzme kendinibu aydan çok umutlu oldugum icin bu topigi actim.daha reglime 10gun olmasina ragmen bugun icimdeki o heyecan gitti.çunku regl belirtilerim basladi
ben ogluma hamileyken 2aya kadarhicbir belirti yasamamistim.ama ozaman planli olmasina ragmen hic kendimi dinlemiyordum arastirmiyordum.ve ilk ay hemen hamile kaldim.simdi bu ucuncu ayimiz.ilki gibi hemen olacak sanmistim.oyle arada duygusalligim tutuyor iste.yoksa gayet iyiyim daha önümüzde çooook zaman var.bu arada tesekkür ederim canim msjin içinMerhaba canım benimde 10gun kala başlamıştı bütün belirtiler hala daha devam ediyor 4 gün kaldı reglime ama hala regl olmadığım için bir ihtimal diyorum umudunu kesme sakın!! Eğer hamile degilsen de bir dahaki aya inşallah sabırla bekleriz üzme kendini
İşte kendimizi dinlediğimiz için sıkıntı yaşıyoruz gönlünü ferah tut en azından bi tane evladın var bir tane daha olsun inşallah :)) herşeyin başı sabır.. Allah yardımcımız olsunben ogluma hamileyken 2aya kadarhicbir belirti yasamamistim.ama ozaman planli olmasina ragmen hic kendimi dinlemiyordum arastirmiyordum.ve ilk ay hemen hamile kaldim.simdi bu ucuncu ayimiz.ilki gibi hemen olacak sanmistim.oyle arada duygusalligim tutuyor iste.yoksa gayet iyiyim daha önümüzde çooook zaman var.bu arada tesekkür ederim canim msjin için
canim senin son iki gunbisey kalmamis.benim on gunvar daha
Kafana takma canim ekstra ugrasma o zaman hic olmuo hic dusunme hamileligin Allah'a Dua ediyorum ben o hayirli zamani bilir cocugu yaratanda karnini dolduranda o zatenKızlar hamile kalmak için yaptığınız ekstra birşey var mı?
Amin canim.İşte kendimizi dinlediğimiz için sıkıntı yaşıyoruz gönlünü ferah tut en azından bi tane evladın var bir tane daha olsun inşallah :)) herşeyin başı sabır.. Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?