2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Renk degisikligi oluyor ama beyaz noktalari bilmiyorumm.bende olmamisti ama herkesin vücudu farkli reaksiyon gösterebilir.ama belirtilerin güzel sinyaller veriyor bence:)

Ayy inş. Canim vardır bebegin seninledir. Durumdan haberdar edermisin beni

Ayy inş. Canim vardır bebegin seninledir. Durumdan haberdar edermisin beni
Canım inşallah vardır yaa çok istiyorum ama adet olursamda sonraki ayda daha bi çalışıcaz inşallah, dün akşamdan beri bel ağrısından duramıyorum. Daha önce adet olcam zaman belim ağrırmıydı hiç dikkat etmemiştim ama bilmiyorum yaa. Bugün kan testi versemmi diye düşünüyorum, yada cumaya kadar beklesemmi kafam karışık çok.

Renk degisikligi oluyor ama beyaz noktalari bilmiyorumm.bende olmamisti ama herkesin vücudu farkli reaksiyon gösterebilir.ama belirtilerin güzel sinyaller veriyor bence:)
Ayy inşallah canım bende ilk kez göğüs uçlarımı böyle görüyorum. İnşallah hamişsem zaten ilk burdan yazıp haber vericem sonra eşime söylicem :))))

Kızlar günaydın. Ovulasyon testinde cumartesi sabah çift çizgiyi gördüm yumurtlama ne zaman olur acaba bilgisi olan varmı

Kızlar günaydın. Ovulasyon testinde cumartesi sabah çift çizgiyi gördüm yumurtlama ne zaman olur acaba bilgisi olan varmı
yumurtan çatlamışsa ki hafif bir adet sancısı gibidir. yani kendini takip et hissedersin.. O vakit 36 saat içinde ...

offf adete 2 gün kaldı.. Karnım ağrımaya başladı.. Ayaklarım buz gibi.. Bu ayda beceremedik belli ki

adete kadar beklemek kadar zor bişey yoooook, belirtiler zaten akıl oyunu oluyo kimi zaman

Kizlar Yaptiramadim Almanyada yasiyorum Ev doktorum Turkiye'ye tatile gitmis bu ayin sonuna kadar yokmus mecbur yarn baska doktora gidcm

bu aydan çok umutlu oldugum icin bu topigi actim.daha reglime 10gun olmasina ragmen bugun icimdeki o heyecan gitti.çunku regl belirtilerim basladi

bu aydan çok umutlu oldugum icin bu topigi actim.daha reglime 10gun olmasina ragmen bugun icimdeki o heyecan gitti.çunku regl belirtilerim basladi
Merhaba canım benimde 10gun kala başlamıştı bütün belirtiler hala daha devam ediyor 4 gün kaldı reglime ama hala regl olmadığım için bir ihtimal diyorum umudunu kesme sakın!! Eğer hamile degilsen de bir dahaki aya inşallah sabırla bekleriz üzme kendini

ben ogluma hamileyken 2aya kadarhicbir belirti yasamamistim.ama ozaman planli olmasina ragmen hic kendimi dinlemiyordum arastirmiyordum.ve ilk ay hemen hamile kaldim.simdi bu ucuncu ayimiz.ilki gibi hemen olacak sanmistim.oyle arada duygusalligim tutuyor iste.yoksa gayet iyiyim daha önümüzde çooook zaman var.bu arada tesekkür ederim canim msjin için

İşte kendimizi dinlediğimiz için sıkıntı yaşıyoruz gönlünü ferah tut en azından bi tane evladın var bir tane daha olsun inşallah :)) herşeyin başı sabır.. Allah yardımcımız olsun

merhaba arkadaşlar ocak ayında öylesine denediğim testle hamile olduğumu öğrendim adetim geçtikten sonra kahve lekelenme başladı doktora gittim kan değerim 449 çıkmıştı 2 gün sonra 320 lere düştü (bu sırada lekelenme kırmızıya dönmüştü) doktorunda dediği gibi düşükle sonuçlandı henüz 5 haftalıkdı 1 ay ara verdikten sonra tsh kan sayımı pıhtılaşma vs bütün testlerimi yaptırdım bir sorun çıkmadı çok şükür en son rahim ağzı yarası ve enf.için fitil kullandım şuan regl 6 gün var göğüs ağrısı harici hiçbir belirtim yok çokda ümitli değilim bu aydan

İşte kendimizi dinlediğimiz için sıkıntı yaşıyoruz gönlünü ferah tut en azından bi tane evladın var bir tane daha olsun inşallah :)) herşeyin başı sabır.. Allah yardımcımız olsun
Amin canim.
Bazen kendime çok şaşırıyorum.oglumda hamileligim cok cok kotu gecti benim.9ay zor durdu orda:) sonucta saglikli dogdu çok sukur.ama bu seferde çok zor bi bebekti oglusum.şöyle söyleyeyim 4yaşina kadar biz gece uykusu nedir bilemedik.cok arastirdi dr lar.sonunda uyku sorununun sebebini buldular.hamileligim kotu gectigi icin benim psikolojik durumumdan etkilenmis anne karnindayken.ve onda uyku bozukluguna sebep olmus. suan 6yasinda 2yildir uyuyor cok sukur:) bu sebeplerden ikinciyi hic dusunmedik istemedik.ama artik haziriz.bazen dusunuyorum olsun cok istiyorum.ama bi yandan yine ayni seyleri yasarmiyim diye cok korkuyorum.o mu beni etkiliyor acaba psikolojik olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…