- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Merhabalar canım inşallah güzel haberini alırız seninde benim bildiğim kadarıyla yumurtalar çatladığında o akıntı meydana geliyoKızlar birde yumurtlama akıntısı geldiği gün yumurtalar catliyormu o yüzden mi geliyo bilen varmi
Canım internette bu şekilde bikgiler de var ,Merhabalar canım inşallah güzel haberini alırız seninde benim bildiğim kadarıyla yumurtalar çatladığında o akıntı meydana geliyo
Çok teşekkür ederim canım o kadar çok istiyorum ki anne olmayı rabbim inşallah isteyenlere nasip ederCanım internette bu şekilde bikgiler de var ,
Yumurta çatlaması nasıl olur? Nasıl anlaşılır? Belirtileri?
Yumurta çatlaması yani yumurtlama (ovulasyon) olduğunda çatlayan folikülün içerisindeki sıvı karın içerisine yani rahim ve yumurtalıkların etrafına aktığı için genellikle hafif bir ağrıya neden olur. Kadınlar genellikle yumurta çatlaması olduğunda kasıklarında tek taraflı veya iki taraflı bir ağrı hissederler ama her yumurtlama döneminde hissedilmeyebilir. Yumurtlama günü yaklaşırken vajinal ıslaklıkta, akıntıda artış olur. Göğüslerde hassasiyet, şişme dolgunluk, vücut ısısında artma ve cinsel istekte artma yumurtlama döneminde görülen diğer belirtilerdir.
Bende öyle canım geçen sene başında sıkıntılarımız vardı tam 2 ay adet olmadım hamilelikle ilgili tüm belirtim vardı ama strestenmiş. Bu sene eşimle ikimizde istiyoruz şubat başı gibi başladık çalışmalara daha çok erken ama biran önce haber almayı çok istiyorum. Rabbim hekese beklediği haberi verir inşallahÇok teşekkür ederim canım o kadar çok istiyorum ki anne olmayı rabbim inşallah isteyenlere nasip eder
İnşallah canım mutlu haberler verirsin beraber paylasiriz burda güzel haberleri benim daha oniki gün var hiç belirti yok zaten olması normal değil :) ama goguslerim çok sis hayirlisi inşallah stres yapincada olmuyo ki ama elde değilBende öyle canım geçen sene başında sıkıntılarımız vardı tam 2 ay adet olmadım hamilelikle ilgili tüm belirtim vardı ama strestenmiş. Bu sene eşimle ikimizde istiyoruz şubat başı gibi başladık çalışmalara daha çok erken ama biran önce haber almayı çok istiyorum. Rabbim hekese beklediği haberi verir inşallah
Canım çok geçmiş olsun umarım duyarsin bebeginin kalbini dualarim seninlemerhaba arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim halen kalp atışı duymadık dr 3 gün sonra bebeği aldıracağını söyledi bu durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı acaba
Canım inşallah yaa benimde adetime 9 gün var ve dün akşam farkettim yumurtlama günüm olduğunu ve değerlendirdik.normalde adet günümden başlayarak 12-14-16 günleri değerlendirdik ama yumurtlama akıntım gelmemişti. Geç yumurtlama oldu ama inşallah hamiş kalırızzzİnşallah canım mutlu haberler verirsin beraber paylasiriz burda güzel haberleri benim daha oniki gün var hiç belirti yok zaten olması normal değil :) ama goguslerim çok sis hayirlisi inşallah stres yapincada olmuyo ki ama elde değil
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten bu yol çok uzun ilk önce hamile kalmaya çalışıyoruz sonra sağlıklı olması için dua ediyoruz Rabbim herkesin evladını anne babasına bağışlasın, inşallah o minik kalp atışını duyarsınız dualarım sizinleCanım çok geçmiş olsun umarım duyarsin bebeginin kalbini dualarim seninle
neyse bişey kalmamiş canim10gün sonra belli olur:)Günaydın kızlar bende mart ayini bekleyenlerdenim bat 14 mart umarım bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız: ) bende ekim ayinda boş gebelikten dolayi kurtaj oldum bu ay ilk defa yumurtlama akintim oldu ( uzayan şeffaf) degerlendirdik o günleri ama beklemek çok zor :)
İnşallah canım umarım güzel haberimi veririm sizlere: ) ama bide bana sor on gün ölüm gibi :)neyse bişey kalmamiş canim10gün sonra belli olur:)
Canim senin akintin felan varmi?Canım inşallah yaa benimde adetime 9 gün var ve dün akşam farkettim yumurtlama günüm olduğunu ve değerlendirdik.normalde adet günümden başlayarak 12-14-16 günleri değerlendirdik ama yumurtlama akıntım gelmemişti. Geç yumurtlama oldu ama inşallah hamiş kalırızzz
Evet canım dünden beri var akıntımCanim senin akintin felan varmi?
Adetime 3 gün var ve kahve rengi akıntım karın ağrım ve mide bulantım var adet günüm geçmeden de birşey yapamıyorum bugün yine idrar testi yaptım yine negatif eğer bu kahve rengi akımtı yerleşme kanamasıysa bugün yaptığım testte pozitif çıkması gerekmezmiydiİlişkiden 3gün sonra lekelenme yerleşme kanamasi degildir diye düşünüyorum çünkü 10.gün rahme yerlesmeye basliyor.ama bu yumurtlama gunleri bizim bildigimiz gibi degil canim.çok düzenli regl olan birisi bile her ay ayni günde yumurtlamayabiliyormus.erken yada gec döllenme olabilir.eger erken döllenmeyse yerleşme kanamasidir.bebis yoksa bile bu leke normal degil.bence bi kan testi yaptirmalisin.
Haklisiniz ama işte ya olumsuz birşey duyarsam düşüncesiyle heralde biraz , kan testinde artık gorunmeme ihtimali yok tabi bilinçaltında bunu yapıyor olabilir. Allah herkese nasip etsin gerçekten heyecanla yarın öğleden sonrayi bekliyoruz.Hcg 2günde bir iki katina cikiyor.idrara gecmesi daha uzun zaman aliyor.net sonuc icin kan testi
Belirtileri aslinda biz kendi kendimize birazda yaşıyoruz.ama senin çok gecikmiş adetin.ben olsam şimdiye kadar dr a gitmişim.bebek yoksa bile başka bi sorun olabilir.boşuna evde test yapma derim
Güzel haberlerini bekliyoruzzzz:)Haklisiniz ama işte ya olumsuz birşey duyarsam düşüncesiyle heralde biraz , kan testinde artık gorunmeme ihtimali yok tabi bilinçaltında bunu yapıyor olabilir. Allah herkese nasip etsin gerçekten heyecanla yarın öğleden sonrayi bekliyoruz.
adet belirtileri canım olduysan gebelik yokturKızlar ben adet oldum.ama bende bel ağrısı mide bulantısı göğüste ağrı var sizce hamile olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?