2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kızlar birde yumurtlama akıntısı geldiği gün yumurtalar catliyormu o yüzden mi geliyo bilen varmi
Merhabalar canım inşallah güzel haberini alırız seninde benim bildiğim kadarıyla yumurtalar çatladığında o akıntı meydana geliyo

Merhabalar canım inşallah güzel haberini alırız seninde benim bildiğim kadarıyla yumurtalar çatladığında o akıntı meydana geliyo
Canım internette bu şekilde bikgiler de var ,
Yumurta çatlaması nasıl olur? Nasıl anlaşılır? Belirtileri?
Yumurta çatlaması yani yumurtlama (ovulasyon) olduğunda çatlayan folikülün içerisindeki sıvı karın içerisine yani rahim ve yumurtalıkların etrafına aktığı için genellikle hafif bir ağrıya neden olur. Kadınlar genellikle yumurta çatlaması olduğunda kasıklarında tek taraflı veya iki taraflı bir ağrı hissederler ama her yumurtlama döneminde hissedilmeyebilir. Yumurtlama günü yaklaşırken vajinal ıslaklıkta, akıntıda artış olur. Göğüslerde hassasiyet, şişme dolgunluk, vücut ısısında artma ve cinsel istekte artma yumurtlama döneminde görülen diğer belirtilerdir.

Çok teşekkür ederim canım o kadar çok istiyorum ki anne olmayı rabbim inşallah isteyenlere nasip eder

Çok teşekkür ederim canım o kadar çok istiyorum ki anne olmayı rabbim inşallah isteyenlere nasip eder
Bende öyle canım geçen sene başında sıkıntılarımız vardı tam 2 ay adet olmadım hamilelikle ilgili tüm belirtim vardı ama strestenmiş. Bu sene eşimle ikimizde istiyoruz şubat başı gibi başladık çalışmalara daha çok erken ama biran önce haber almayı çok istiyorum. Rabbim hekese beklediği haberi verir inşallah

merhaba arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim halen kalp atışı duymadık dr 3 gün sonra bebeği aldıracağını söyledi bu durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı acaba

İnşallah canım mutlu haberler verirsin beraber paylasiriz burda güzel haberleri benim daha oniki gün var hiç belirti yok zaten olması normal değil :) ama goguslerim çok sis hayirlisi inşallah stres yapincada olmuyo ki ama elde değil

Bayanlar merhabaa size bi sorum olcak son adet tatihim 8 şubat ben esimle 22 şubat ve 24 şubatta birlikte oldum 26 şubatta sap sarı kırmızı benzer bisey geldi ve kasiklarim karnim gosguslerim sis agriyo haftaya adet olcam bugünde karnim felan agriyo sizce hamilemisin adetmi olcam

Canım inşallah yaa benimde adetime 9 gün var ve dün akşam farkettim yumurtlama günüm olduğunu ve değerlendirdik.normalde adet günümden başlayarak 12-14-16 günleri değerlendirdik ama yumurtlama akıntım gelmemişti. Geç yumurtlama oldu ama inşallah hamiş kalırızzz

Canım çok geçmiş olsun umarım duyarsin bebeginin kalbini dualarim seninle
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten bu yol çok uzun ilk önce hamile kalmaya çalışıyoruz sonra sağlıklı olması için dua ediyoruz Rabbim herkesin evladını anne babasına bağışlasın, inşallah o minik kalp atışını duyarsınız dualarım sizinle

neyse bişey kalmamiş canim10gün sonra belli olur:)

Canim senin akintin felan varmi?

Bende Vadim 6 gün sonra hamile olup olmadigimi ogrenecegim inş. Ama hamileliği dair hic bir belirti yasamiyorum.bugün regli olacakmisim gibi hafif sancim var korkuyorum

Adetime 3 gün var ve kahve rengi akıntım karın ağrım ve mide bulantım var adet günüm geçmeden de birşey yapamıyorum bugün yine idrar testi yaptım yine negatif eğer bu kahve rengi akımtı yerleşme kanamasıysa bugün yaptığım testte pozitif çıkması gerekmezmiydi

Haklisiniz ama işte ya olumsuz birşey duyarsam düşüncesiyle heralde biraz , kan testinde artık gorunmeme ihtimali yok tabi bilinçaltında bunu yapıyor olabilir. Allah herkese nasip etsin gerçekten heyecanla yarın öğleden sonrayi bekliyoruz.

Güzel haberlerini bekliyoruzzzz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…