- 24 Şubat 2016
- 1.131
- 2.103
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.041
Hayır canım gecikmedi.daha 8gun var adetimé.canim adetin gecikti mi detayli bilgi verebilir misin evde 2 testim pozitif cikti adetime 3 gun var kan testi 2.5 umudu kessem mi adetimin gecikmesine kadar unutlanmaya devam etsem mi bilemedim
Belki seninki geç dollenmedir diycem ama kan testi yanıltmasın. Evdekiler çokta inanma.ben bugün evde yaptım negatif ama kanda pozitif çıktı. Gecikmeyi bekle canım.Hayır canım gecikmedi.daha 8gun var adetimé.
Benim de 8 gün var peki belirtiler var mi csnimCanım ilişki tarihimizde bilmiyorum.çünkü 2 güne 1 düzenli ilişki oldu.ama daha relime 8gun var.
Merhaba inş. Sağlıklı sıhhatli bir şekilde hamileliğin geçer ve bebeğini kucağına alırsın. Bende 1 ay önce 5 aylık bebeğimi kaybettim. Kendime gelmem için tekrar hamile kalmak istiyorum. Denemelere başladık bile inş. En kısa zamanda hamile kalırım. Daha regli olmadım ama yinede demeyelim dedik. Bende çok istiyorum en kısa zamanda hamile kalmayı.(((kizlar hepinize cok tesekkur ederim.hayirlisiyla bi keseyi goreyimde.simdiki telasimda o oldu.eve gelirken eczaneden test aldim negatif cikti.sizin icin denedim.supheli olanlar kanda baktirin derim ben.benim minigim daha 21gunlukinsallah hepiniz guzel haberler alirsiniz.
cok tesekkur ederim canim.cok uzuldum senin adina.insallah en kisa zamanda sende alirsin guzel haberini.Merhaba inş. Sağlıklı sıhhatli bir şekilde hamileliğin geçer ve bebeğini kucağına alırsın. Bende 1 ay önce 5 aylık bebeğimi kaybettim. Kendime gelmem için tekrar hamile kalmak istiyorum. Denemelere başladık bile inş. En kısa zamanda hamile kalırım. Daha regli olmadım ama yinede demeyelim dedik. Bende çok istiyorum en kısa zamanda hamile kalmayı.(((
bi kac gun once burda yazmistim bu aydan umudum yok regl belirtilerm basladi diye.goguslerim agrimaya basladi arada kasiklarimda agri vardi.ama regl belirtisi gibi hic bi fark yoktu.benim dikkatimi ceken goguslerimin her gecen gun agrisinin artmasi oldu.ama bazilari gogus uclarim aciyor demis.bende o yok.dun aynadan biraz inceledim damarlar belirginlesmeye baslamis.bunun disinda ciddi bi belirti yok canim.ama daha cok kucuk tabii.bi kac haftaya baslar belirtiler belki.Benim de 8 gün var peki belirtiler var mi csnim
cok tesekkur ederim canim.cok uzuldum senin adina.insallah en kisa zamanda sende alirsin guzel haberini.
canim ince dusuncen icin tesekkur ederim.burda herkes mutlu haber veremiyor malesef.benim icin bi sorun yok.ben suan cok mutluyum.ilk hamilligimde cok zor bi 9ay gecirdim cok sey yasadik.cok sukur oglum saglikla dogdu.bundada aklima negatif hic bir sey getirmiycemgünaydın hanımlar, nacizane fikrim yeni hamile arkadaşlarımıza bu mutlu günlerinde başınızdan geçen şanssızlıklardan, kötü anılarınızdan bahsetmeseniz diyorum, Çünki hamile psikolojisi öyle anlatılmaz birşeyki duyduğunuz herşeyden hemen etkileniyor ve anlatılanlardan etkilenerek ya benim başımada gelirse diyerek içinden çıkılmaz bir hal alıp hayatınızın en güzel dönemi en ızdıraplı günler haline geliyor.. Lütfen hamile arkadaşlarımıza moral verelim motive edelim..
Çok haklısın canım katılıyorumgünaydın hanımlar, nacizane fikrim yeni hamile arkadaşlarımıza bu mutlu günlerinde başınızdan geçen şanssızlıklardan, kötü anılarınızdan bahsetmeseniz diyorum, Çünki hamile psikolojisi öyle anlatılmaz birşeyki duyduğunuz herşeyden hemen etkileniyor ve anlatılanlardan etkilenerek ya benim başımada gelirse diyerek içinden çıkılmaz bir hal alıp hayatınızın en güzel dönemi en ızdıraplı günler haline geliyor.. Lütfen hamile arkadaşlarımıza moral verelim motive edelim..
gunadin kizlarrrr.
minigim hepiniz icin dua ediyor teyzeleri.insallah hersey gonlunuzce olur.ben daha alisamadim inanamiyorum hala.esim ve oglum sok oldular zaten.
canim ince dusuncen icin tesekkur ederim.burda herkes mutlu haber veremiyor malesef.benim icin bi sorun yok.ben suan cok mutluyum.ilk hamilligimde cok zor bi 9ay gecirdim cok sey yasadik.cok sukur oglum saglikla dogdu.bundada aklima negatif hic bir sey getirmiycem
sonuc cıktımı canımm cok heycanlıHayirli cumalar kızlar öncelikle cicik hamislerimize hayırli olsun diorum Rabbîm sağlıcakla kucağıniza aldrsin yavrunuzu biz bekleyenlere de hayrli saglikli evlatlar nasip etsin
Bnde az önce kan verdim sonuçlar öğleden sonra çıkacakmış bekle ki saat geçsin sizde dua edin
hayırlısı olsun canım bnım daha var calısmalara devam:)hayırlı cumalar arkadaşlar ben regl oldum malesef inşAllah... regl olmayan arkadaşlarımızdan güzel haberler bekliyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin Amin...
Canım bende ilk bebeğinde hiç ama hiç belirti yoktu sadece çok yemek yiyordum şimdi de aynı sadece dün bugün midem bulundu birde dün sabah basım döndübi kac gun once burda yazmistim bu aydan umudum yok regl belirtilerm basladi diye.goguslerim agrimaya basladi arada kasiklarimda agri vardi.ama regl belirtisi gibi hic bi fark yoktu.benim dikkatimi ceken goguslerimin her gecen gun agrisinin artmasi oldu.ama bazilari gogus uclarim aciyor demis.bende o yok.dun aynadan biraz inceledim damarlar belirginlesmeye baslamis.bunun disinda ciddi bi belirti yok canim.ama daha cok kucuk tabii.bi kac haftaya baslar belirtiler belki.
Kusura bakmayın amacım kimsenin motivasyonunu düşürmek değil kimse kmtü şeylerle karşılaşmak istemez. Allahta karşılaştırmasın güzel sağlıklı huzurlu hamilelikler ve bebekler nasip etsin herkese.günaydın hanımlar, nacizane fikrim yeni hamile arkadaşlarımıza bu mutlu günlerinde başınızdan geçen şanssızlıklardan, kötü anılarınızdan bahsetmeseniz diyorum, Çünki hamile psikolojisi öyle anlatılmaz birşeyki duyduğunuz herşeyden hemen etkileniyor ve anlatılanlardan etkilenerek ya benim başımada gelirse diyerek içinden çıkılmaz bir hal alıp hayatınızın en güzel dönemi en ızdıraplı günler haline geliyor.. Lütfen hamile arkadaşlarımıza moral verelim motive edelim..
lütfen siz kusura bakmayın amacım asla sizi yargılamak değil sadece daha önceki yaşadıklarım aklıma geldi ve yazdığınız şey içimi dökmeme vesile oldu, lütfen sizi incittiysem özür dilerim yaşadığınız hiç kolay bişey değil sadece bundan sonrası için diğer arkadaşlara da bu konu ile ilgili fikir vermek istedim dediğim gibi sizinki sadece vesile oldu... İnşallah kısa zamanda sizinde mutlu haberlerinizi alırız..Kusura bakmayın amacım kimsenin motivasyonunu düşürmek değil kimse kmtü şeylerle karşılaşmak istemez. Allahta karşılaştırmasın güzel sağlıklı huzurlu hamilelikler ve bebekler nasip etsin herkese.
2-3 gbi çıkacakmış canm valla bnmde kalbim yerinden çıkacak gbi eğer diyorum hamileysem die bi hayale daliyorum hamile değilse die düşünüyorm bi de Rabbîm hakkımızda hayrlisini versinsonuc cıktımı canımm cok heycanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?