2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Merhaba inş. Sağlıklı sıhhatli bir şekilde hamileliğin geçer ve bebeğini kucağına alırsın. Bende 1 ay önce 5 aylık bebeğimi kaybettim. Kendime gelmem için tekrar hamile kalmak istiyorum. Denemelere başladık bile inş. En kısa zamanda hamile kalırım. Daha regli olmadım ama yinede demeyelim dedik. Bende çok istiyorum en kısa zamanda hamile kalmayı.(((

cok tesekkur ederim canim.cok uzuldum senin adina.insallah en kisa zamanda sende alirsin guzel haberini.

Benim de 8 gün var peki belirtiler var mi csnim
bi kac gun once burda yazmistim bu aydan umudum yok regl belirtilerm basladi diye.goguslerim agrimaya basladi arada kasiklarimda agri vardi.ama regl belirtisi gibi hic bi fark yoktu.benim dikkatimi ceken goguslerimin her gecen gun agrisinin artmasi oldu.ama bazilari gogus uclarim aciyor demis.bende o yok.dun aynadan biraz inceledim damarlar belirginlesmeye baslamis.bunun disinda ciddi bi belirti yok canim.ama daha cok kucuk tabii.bi kac haftaya baslar belirtiler belki.

cok tesekkur ederim canim.cok uzuldum senin adina.insallah en kisa zamanda sende alirsin guzel haberini.

günaydın hanımlar, nacizane fikrim yeni hamile arkadaşlarımıza bu mutlu günlerinde başınızdan geçen şanssızlıklardan, kötü anılarınızdan bahsetmeseniz diyorum, Çünki hamile psikolojisi öyle anlatılmaz birşeyki duyduğunuz herşeyden hemen etkileniyor ve anlatılanlardan etkilenerek ya benim başımada gelirse diyerek içinden çıkılmaz bir hal alıp hayatınızın en güzel dönemi en ızdıraplı günler haline geliyor.. Lütfen hamile arkadaşlarımıza moral verelim motive edelim..

gunadin kizlarrrr.
minigim hepiniz icin dua ediyor teyzeleri.insallah hersey gonlunuzce olur.ben daha alisamadim inanamiyorum hala.esim ve oglum sok oldular zaten.
canim ince dusuncen icin tesekkur ederim.burda herkes mutlu haber veremiyor malesef.benim icin bi sorun yok.ben suan cok mutluyum.ilk hamilligimde cok zor bi 9ay gecirdim cok sey yasadik.cok sukur oglum saglikla dogdu.bundada aklima negatif hic bir sey getirmiycem

Günaydın herkese.. Duaların kabul günahların affedildiği bir CUMA diliyorum hepinize.. Hamilelerimize hayırlı gebelik dönemleri geçirmesini Rabbimden diliyorum.. Biz bekleyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlat nasıp etmesini niyaz ediyorum... Gününüz güzel geçsin

Çok haklısın canım katılıyorum

en güzeli içinde bulunduğun durum ve anın tadını çıkartmak zaten cnm, ben ilk hamileliğin diye düşündüm ve bilirsin ilk hamilelik deneyimlerimizde kim ne derse etkilenir, iyiyi düşünmek varken hep kötüyü düşünürdük.. Burdaki kötü tecrübe yaşamış arkadaşlarıda anlıyorum Allah kimsenin başına vermesin çok zor inşallah en kısa zamanda hepsinin güzel haberlerini alırız.. demek istediğim o ki bu tecrübeyi ilk defa yaşayan arkadaşlarımıza biraz daha hassasiyet.. siz belki sohbet babında anlatırsınız ama o hep kendi başınada gelebilir gözüyle bakacaktır emin olun.. Allah herkesin gönlüne göre versin..

sonuc cıktımı canımm cok heycanlı

Canım bende ilk bebeğinde hiç ama hiç belirti yoktu sadece çok yemek yiyordum şimdi de aynı sadece dün bugün midem bulundu birde dün sabah basım döndü

Kusura bakmayın amacım kimsenin motivasyonunu düşürmek değil kimse kmtü şeylerle karşılaşmak istemez. Allahta karşılaştırmasın güzel sağlıklı huzurlu hamilelikler ve bebekler nasip etsin herkese.

lütfen siz kusura bakmayın amacım asla sizi yargılamak değil sadece daha önceki yaşadıklarım aklıma geldi ve yazdığınız şey içimi dökmeme vesile oldu, lütfen sizi incittiysem özür dilerim yaşadığınız hiç kolay bişey değil sadece bundan sonrası için diğer arkadaşlara da bu konu ile ilgili fikir vermek istedim dediğim gibi sizinki sadece vesile oldu... İnşallah kısa zamanda sizinde mutlu haberlerinizi alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…