- 17 Ekim 2014
- 412
- 93
- 28
- 35
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.061
ınsss hayırlısı beta gec cıkıyor heryerde yaa2-3 gbi çıkacakmış canm valla bnmde kalbim yerinden çıkacak gbi eğer diyorum hamileysem die bi hayale daliyorum hamile değilse die düşünüyorm bi de Rabbîm hakkımızda hayrlisini versin
Tebrik ederim canım darısı bize inşallah. Belirtilerini paylaşırmısın bizimle
Teşekkürler canım Allah razı olsun yatıyorum direktebrık ederım canım,masallah dıkkat ettt
İşte güzel haberler gelmeye başladı, tebrik ederim canım, umarım sorunsuz güzel bi hamileliğin olur
Amin canım Allah razı olsun evet içim içini yiyor dua edelim bütün hamişlere hamiş kalmak isteyenlere sağlık versin RabbimCanım çok sevindimm ve banada umut oldun gerçekten. Hayırlısıyla sağlıklı olduğunuda öğren ve çok güzel bi hamişlik geçir.Allah isteyen herkese nasip etsin canım.
Benim minikte 25 günlük Bende yaptım evde de silik çıktı önce kana sonra idrara geçer bhcg. O yüzdeeeeen kan testi garanti dediğin gibikizlar hepinize cok tesekkur ederim.hayirlisiyla bi keseyi goreyimde.simdiki telasimda o oldu.eve gelirken eczaneden test aldim negatif cikti.sizin icin denedim.supheli olanlar kanda baktirin derim ben.benim minigim daha 21gunlukinsallah hepiniz guzel haberler alirsiniz.
Aynen aynı belirtiler bende de vardı tatlım şuan bile regl sancısı gibi sancım var acıyo arada Kazı çalışmaları başladı herhalde Acaba şimdi yerleştiler mi bizim bebekler yerlerinebi kac gun once burda yazmistim bu aydan umudum yok regl belirtilerm basladi diye.goguslerim agrimaya basladi arada kasiklarimda agri vardi.ama regl belirtisi gibi hic bi fark yoktu.benim dikkatimi ceken goguslerimin her gecen gun agrisinin artmasi oldu.ama bazilari gogus uclarim aciyor demis.bende o yok.dun aynadan biraz inceledim damarlar belirginlesmeye baslamis.bunun disinda ciddi bi belirti yok canim.ama daha cok kucuk tabii.bi kac haftaya baslar belirtiler belki.
kızlar benim reglim 1 gün geçti göğüs acısı dışında hiçbir belirtim yok ... test yapmak istemedim çünkü ilaç kllandım bu ay o yüzden gecikme yapabiliyormuş ama daha önceden hamile kalan arkadaşlar varsa bir sorum olacak ... az önce duşa grdim kıyafetlerimi çıkarırken inanılmaz derecede meme ucumda sancı yanma ve ağrı hissettim baya da acıdı yani çöktüm yere resmen internetten baktım da gebelik belirtisi diyor ama acımın tarifi belirti midir bilmiyorum var mı böyle olup da hamile olan arkadaşlar ... hala acı hissediyorum çok gergin göğüslerim
kızlar benim reglim 1 gün geçti göğüs acısı dışında hiçbir belirtim yok ... test yapmak istemedim çünkü ilaç kllandım bu ay o yüzden gecikme yapabiliyormuş ama daha önceden hamile kalan arkadaşlar varsa bir sorum olacak ... az önce duşa grdim kıyafetlerimi çıkarırken inanılmaz derecede meme ucumda sancı yanma ve ağrı hissettim baya da acıdı yani çöktüm yere resmen internetten baktım da gebelik belirtisi diyor ama acımın tarifi belirti midir bilmiyorum var mı böyle olup da hamile olan arkadaşlar ... hala acı hissediyorum çok gergin göğüslerim
inşaallah canım ya belki ilaçdan diyorum ama Rabbim bilir en güzelini ... bir kaç gün daha regl olmazsam kan testine gidicembenim 6 yaşında bir kızım var hamile oldugumu ögrenmeden önce aşırı hassaslaşmıştı aciyordu. hatta hamileliğim kesinleştikten sonra meme ucların catladı dr. bile şaşırmıstı emzirenler için lansinoh gögüs ucu kremi vermişti. olma ihtimalin olabilir inşAllah vardır güzel haberlerini bekliyorum.
inşaalllah canım bakalım hayırlısı olsun hiç umudum yok bu aydan ne bileyim Rabbim ol derse elbet olur hayırlısını diliyorum herşeyden önce ama inanılmaz hassas hissediyorum uçlarını elimi bile dokundursam sızlıyorOlabilir canım ama üzülmemek için kötüye alıştır kendini iyi çıkarsa sürpriz olsun inşallah hamilesindir 3. Hamilemiz olursun
maşallah ya ne güzel haberler Ya Rabbim şükürler olsun diyorum her mesajda allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasiip etsin aminBayanlar hayırlı cumalar bende allahın izni ile hamileyimmm test yaptım iki çizgi :) ama daha doktora gitmedim
Bende de göğüs hassasiyeti çok oldu acidi resmen kahve çok içerdim şimdi icemiuorum ve mide bulantısı oldu
Bayanlar hayırlı cumalar bende allahın izni ile hamileyimmm test yaptım iki çizgi :) ama daha doktora gitmedim
Bende de göğüs hassasiyeti çok oldu acidi resmen kahve çok içerdim şimdi icemiuorum ve mide bulantısı oldu
oylemi ne guzel sanad hayirli olsun canim.bizim minikler aynilar hemen hemen.yolculuklari basladi ama daha tutunmadilar canim 1haftaya ancak.e yollari uzun miniklerin:) sen kac gunlukken yaptirdin testi hcg ne cikti canim.Aynen aynı belirtiler bende de vardı tatlım şuan bile regl sancısı gibi sancım var acıyo arada Kazı çalışmaları başladı herhalde Acaba şimdi yerleştiler mi bizim bebekler yerlerine
canim benim gogusler kollarimi kaldirinca bile cok aciyor.ama uclarda bisey yok.ama cok kisiden oluyor diye duydum.hadi insallah.kızlar benim reglim 1 gün geçti göğüs acısı dışında hiçbir belirtim yok ... test yapmak istemedim çünkü ilaç kllandım bu ay o yüzden gecikme yapabiliyormuş ama daha önceden hamile kalan arkadaşlar varsa bir sorum olacak ... az önce duşa grdim kıyafetlerimi çıkarırken inanılmaz derecede meme ucumda sancı yanma ve ağrı hissettim baya da acıdı yani çöktüm yere resmen internetten baktım da gebelik belirtisi diyor ama acımın tarifi belirti midir bilmiyorum var mı böyle olup da hamile olan arkadaşlar ... hala acı hissediyorum çok gergin göğüslerim
inşaallah canım ya benim göğüsler biraz da büyük hanicanim benim gogusler kollarimi kaldirinca bile cok aciyor.ama uclarda bisey yok.ama cok kisiden oluyor diye duydum.hadi insallah.
Bayanlar hayırlı cumalar bende allahın izni ile hamileyimmm test yaptım iki çizgi :) ama daha doktora gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?