2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

ooo şahane haber bebiş geliyor. 2. çizgi var. Kutlarım sizi darısı başımıza olur işallah

Genel olarak forumdaki herkese bir sorum olucak. Kaçıncı denemeleriniz kızlar? İlk denemede olma ihtimali nedir vs?

Kızlar hala çok şaşkınım çok mutluyum. Çok teşekkür ederim hepinizeee...Çarşamba kan tahlilimde beta-hcg 3,7 çıkmıştı adetim 4 gün geçmişti. Bugün 6. Günüm ve çıkmasını beklemiyodum. İçim kıpır kıpır olduu. Pazartesi gelsede test yaptırsam hemencikkk

ooo şahane haber bebiş geliyor. 2. çizgi var. Kutlarım sizi darısı başımıza olur işallah

Genel olarak forumdaki herkese bir sorum olucak. Kaçıncı denemeleriniz kızlar? İlk denemede olma ihtimali nedir vs?
Sağol canım inşallah her isteyenin olsun bebişi. Dualarını kabul etsin rabbim. Canım ben 1,5 senelik evliyim bizim ilk denememizdi ve silikte olsa gördüm. İnşallah bi sorun olmaz da hamileliğim kesinleşir.

bende dün kan verdim , reglime 4-5 günüm vardı daha, kasıklarımda çok sancım vardı ilaçta almadım şüphelendiğim için, bişi varsada 4-5 gün kalada olsa çıkar diyerek verdim kan şimdi sonucu aldım 0.77 yani negatif..
ağrı kesicilere hücım etsemmi yoksa beklesemmi yinede salı ya kadar bilemedim :)

canim benim 1.de ilk ay hemen oldu. simdide 3. ayimizda oldu.

Kızlar sinuclarimi aldım ne yazık ki hamile değilmişim gerçi adetim 22 mart ama çıkmadı kanım düşük çıkmış bu defada Rabbîm hakkımızda hayrlisini versin Moral olarak diplerdeyim

oylemi ne guzel sanad hayirli olsun canim.bizim minikler aynilar hemen hemen.yolculuklari basladi ama daha tutunmadilar canim 1haftaya ancak.e yollari uzun miniklerin:) sen kac gunlukken yaptirdin testi hcg ne cikti canim.

Adete 5 gün kala 3.47 3 gün kala 23.77 çıktı yarın tekrar yaptırıcam hcg canım 6 sında yumurtam çatladı döllenme o zaman olduysa işte 12 günlük gibi

Canım benimde pazartesi 3.47 çıkmıştı şimdi dün 23 oldu yaptırabilirsin bugün

Rica ederim. 16 yıldan sonra gerçekleşen sürpriz bir hamilelik olmuştu ve çok sevmiştim. Her şey kısmet yaşım 41 o yüzden en kısa zamanda yeniden anne olmak istiyorum. Hepimize nasip etsin Allahım hamileliği. Şimdi diyorum ki neden daha önce tekrar anne olmamışım. Çok güzel bir duyguymuş. İlk kızımda anlamıştım birşey. Yeni tattım kısa sürdü ama tekrar bu duyguyu tattırsın inş. Tanrım. Sevgiler sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…