- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.081
Kızlarrr bakarmısınız?? İkinci silik gibi ama benmi öyle gördüm
hayırlı olsun süperrrr hamişler çoğalıyorKızlarrr bakarmısınız?? İkinci silik gibi ama benmi öyle gördüm
bnce kendını tertlerle felan odaklama akısına bırak.beyınde bıtırınce alahın ıznı ıle olur.stres yapınca olmuyor bbebek olacak dıyede ılıskıye beynnını odaklamayacakmısın doktorlar hep oyle dıyor..
ooo şahane haber bebiş geliyor. 2. çizgi var. Kutlarım sizi darısı başımıza olur işallah
Genel olarak forumdaki herkese bir sorum olucak. Kaçıncı denemeleriniz kızlar? İlk denemede olma ihtimali nedir vs?
Sağol canım inşallah her isteyenin olsun bebişi. Dualarını kabul etsin rabbim. Canım ben 1,5 senelik evliyim bizim ilk denememizdi ve silikte olsa gördüm. İnşallah bi sorun olmaz da hamileliğim kesinleşir.ooo şahane haber bebiş geliyor. 2. çizgi var. Kutlarım sizi darısı başımıza olur işallah
Genel olarak forumdaki herkese bir sorum olucak. Kaçıncı denemeleriniz kızlar? İlk denemede olma ihtimali nedir vs?
dogru gormussun canim.hemen kan testi yaptir.Kızlarrr bakarmısınız?? İkinci silik gibi ama benmi öyle gördüm
canim benim 1.de ilk ay hemen oldu. simdide 3. ayimizda oldu.ooo şahane haber bebiş geliyor. 2. çizgi var. Kutlarım sizi darısı başımıza olur işallah
oylemi ne guzel sanad hayirli olsun canim.bizim minikler aynilar hemen hemen.yolculuklari basladi ama daha tutunmadilar canim 1haftaya ancak.e yollari uzun miniklerin:) sen kac gunlukken yaptirdin testi hcg ne cikti canim.
Canım benimde pazartesi 3.47 çıkmıştı şimdi dün 23 oldu yaptırabilirsin bugünKızlar hala çok şaşkınım çok mutluyum. Çok teşekkür ederim hepinizeee...Çarşamba kan tahlilimde beta-hcg 3,7 çıkmıştı adetim 4 gün geçmişti. Bugün 6. Günüm ve çıkmasını beklemiyodum. İçim kıpır kıpır olduu. Pazartesi gelsede test yaptırsam hemencikkk
1 senelik evliyim pcosluyum olmadı takibe doktora gittim ilk ay yumurta büyümedi bu ay büyüdü incir kürü +klomen + çatlatma iğnesi sonucunda hamile kaldım çok şükürcanim benim 1.de ilk ay hemen oldu. simdide 3. ayimizda oldu.
maşallah sağsağlim kucağınıza alın bizlere de dua edin1 senelik evliyim pcosluyum olmadı takibe doktora gittim ilk ay yumurta büyümedi bu ay büyüdü incir kürü +klomen + çatlatma iğnesi sonucunda hamile kaldım çok şükür
Canım p. Tesi yaptırıcam biraz daha bekliyim dedim çünkü en son çarşamba kan testi oldu 3,7 çıktı doktor 1 hafta sonra yine gel dedi ama p.tesi yaptırcam işte.dogru gormussun canim.hemen kan testi yaptir.
Rica ederim. 16 yıldan sonra gerçekleşen sürpriz bir hamilelik olmuştu ve çok sevmiştim. Her şey kısmet yaşım 41 o yüzden en kısa zamanda yeniden anne olmak istiyorum. Hepimize nasip etsin Allahım hamileliği. Şimdi diyorum ki neden daha önce tekrar anne olmamışım. Çok güzel bir duyguymuş. İlk kızımda anlamıştım birşey. Yeni tattım kısa sürdü ama tekrar bu duyguyu tattırsın inş. Tanrım. Sevgiler sizlerelütfen siz kusura bakmayın amacım asla sizi yargılamak değil sadece daha önceki yaşadıklarım aklıma geldi ve yazdığınız şey içimi dökmeme vesile oldu, lütfen sizi incittiysem özür dilerim yaşadığınız hiç kolay bişey değil sadece bundan sonrası için diğer arkadaşlara da bu konu ile ilgili fikir vermek istedim dediğim gibi sizinki sadece vesile oldu... İnşallah kısa zamanda sizinde mutlu haberlerinizi alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?