- 15 Mart 2016
- 271
- 431
- 103
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.101
Canım naptın benimde 15 subat kandan baktırdınmıSelam kızlar, BAT 15 şubattı yani adet günümden 1 gün geçti.
Az önce yaptığım test negatif çıktı ama niyeyse ben bu idrarla yapılan testlere güvenemiyorum ya. Sizce doğru sonuç vermiş midir?
ikimizede geçmiş olsun ne diyelim hayırlısı.. benimde BAT 22 mart, bende dün kan vermiştim bugün 0,77 negatif sonucu aldım.. Yinede ümidi kesmesekmi diye züğürt tesellisi verelim birbirimize :))))Kızlar sinuclarimi aldım ne yazık ki hamile değilmişim gerçi adetim 22 mart ama çıkmadı kanım düşük çıkmış bu defada Rabbîm hakkımızda hayrlisini versin Moral olarak diplerdeyim
Gerek kalmadı canım, regl oldum ne yazık ki. 2 -3 ay korunacağız bakalım çünkü bundan sonraki aylar korunmazsak ve bebek nasip olursa kış bebeği olacak. Kızımdan dolayı biliyorum kış bebeği çok zorCanım naptın benimde 15 subat kandan baktırdınmı
Hayırlısı olsun canım gönlüne göre versin rabbimGerek kalmadı canım, regl oldum ne yazık ki. 2 -3 ay korunacağız bakalım çünkü bundan sonraki aylar korunmazsak ve bebek nasip olursa kış bebeği olacak. Kızımdan dolayı biliyorum kış bebeği çok zor
Hayırlı haberlerini bekliyoruz o haldegünaydın kızlar :)) bende dün regl oldum bugun doktra gittim ve klomene basladık neler oluyor bu dönemde baya umutluyum klomen kullanıp gebe kalanınız varmı
Canım. Ben 26 şubatta hasta oldum ve o zamandan bu zaman iki günde bir ilişki yaşadık şimdi benim yumurta ne zaman çatlamış olabilir bana bu konu da yardımcı olur musunAdete 5 gün kala 3.47 3 gün kala 23.77 çıktı yarın tekrar yaptırıcam hcg canım 6 sında yumurtam çatladı döllenme o zaman olduysa işte 12 günlük gibi
Ben geçen yanlış hesaplamışım aslında tam şuanda 8 günüm falan kaldıAdetin geçsin oyle yap bekle biraz daha .. Eğer sabır edemem diyorsan kan testi ver için rahatlar belki
Ben geçen yanlış hesaplamışım aslında tam şuanda 8 günüm falan kaldı
Ben kendimi diğer aylara göre daha fazla hamile hissediyorum çünkü mide ekşimesi gibi ne denir adına bilmem bulanıyor gibi oluyor, sanki sağ göğsüm daha büyük gibi, bayadır kasıklarıma bişey batıyo gibi oluyodu ve öksürük var bende şuan her öksürürken kasıklarım ve alt karın tarafları baskı ağrı gibi oluyor, yorgunluk çok var, iki gündürde bacaklarım inanılmaz tutmuyor gibi falan ben galiba hamile hamile diye diye kendimi kandırıyorum psikolojik olarak.herşeyimiz şaşar oldu valla ... Benimde bir gün geçti tik yok.. Sen kendini nasıl hissediyorsn
Nerdeyse aynıyız bende bi kaç tane daha değişiklik var 1 gün geçti ama rahim ağrısı cekiyorum adet olacakmış gibi .. Hayırlısı diyorum artık bu ay olmazsa 2. Denemeye odaklanacagm daha tecrübeli şekildeBen kendimi diğer aylara göre daha fazla hamile hissediyorum çünkü mide ekşimesi gibi ne denir adına bilmem bulanıyor gibi oluyor, sanki sağ göğsüm daha büyük gibi, bayadır kasıklarıma bişey batıyo gibi oluyodu ve öksürük var bende şuan her öksürürken kasıklarım ve alt karın tarafları baskı ağrı gibi oluyor, yorgunluk çok var, iki gündürde bacaklarım inanılmaz tutmuyor gibi falan ben galiba hamile hamile diye diye kendimi kandırıyorum psikolojik olarak.
Ahhh sabredip beklicez işte... Saçma saçma her bebekle ilgili izlediğim şeye ağlamayada başladım son bi haftadırNerdeyse aynıyız bende bi kaç tane daha değişiklik var 1 gün geçti ama rahim ağrısı cekiyorum adet olacakmış gibi .. Hayırlısı diyorum artık bu ay olmazsa 2. Denemeye odaklanacagm daha tecrübeli şekilde
üzülme canım elbet hepimizin bebişi olacak demekki zamanı değilmiş ... adetin gecikmiş miydi?Kızlar kan testi yaptırdım 0.5 5.0 çıktı yanı negatif((
hoşgeldin canım... hakkında hayırlısı olsun inşaallahkızlarr ben de geldim aranıza:) inşallah bu ay çift çizgileri görürüzson adet 7 marttı benim bugün 13. günüm hadi hayırlısı
umutsuz olma lütfen ! umut hep var ... sadece kendini çok fazla kaptırma ... bende klomen kullandım beklemedeyim reglim geçti 2 gün ama gecikme yapabiliyormuşKızlar bende dün yeniden klomene başladım bide serviksten parça almıştı iltihap çıktı fitil verdi onun içinde. Haftaya randevum var ama nedense hiç istekli değilim ve umudum yok
6 gün var canım burada bir arkadaş yapmış benim ayningun bati onun için yaptım ama yok maalesefüzülme canım elbet hepimizin bebişi olacak demekki zamanı değilmiş ... adetin gecikmiş miydi?
hayırlısı olsn canım üzme kendini lütfen ...elbette olacak Allah büyük6 gün var canım burada bir arkadaş yapmış benim ayningun bati onun için yaptım ama yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?