2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

aaaa... adetlerin düzenli midir? İlaç falan kullanmış mıydın? Mevsim geçişlerinde de bazen ileri ve geri atmalar oluyormuş.
Yok düzenliydi bayadır takip ediyorum hep 32 günde bir olur oynama olursada sadece bir iki gün olurdu öksürük ilacı kullanıyordum o etkilemez herhalde

Yok düzenliydi bayadır takip ediyorum hep 32 günde bir olur oynama olursada sadece bir iki gün olurdu öksürük ilacı kullanıyordum o etkilemez herhalde
zannetmem etkilesin öksürük ilacı... hayırlısı olsun inşaallah dediğim gibi mevsim geçişlerinden de kaynaklanıyor olabilir, ama sen yine de bir doktora görün en azından yardımcı olur sana

Yerleşme kanaması olma ihtimali yok mu
Yerleşme Kanaması ile Regl Kanaması Arasındaki Farklar

İki kanama akış özellikleri yardımı ile birbirinden ayırt edilebilir. Yerleşme kanaması sınırlı bir kanamadır ve yoğun bir kan akışı olmaz. Lekelenme şeklindedir. Regl kanaması ise yoğundur. Başlangıç safhasında az miktarda olsa da regl kanaması saatler ilerlediğinde yoğunlaşır. Oysa yerleşme kanamasında yoğunluk artışı olmaz.

Yerleşme Kanaması Ne Renk Olur?

Yerleşme kanamasında kanın rengi kırmızı olmaz. Ya açık pembe renktedir ya da kahverengidir. Çünkü yerleşme kanamasında dışarıya taze kan çıkmaz. Oysa regl kanamasında kan taze olduğundan rengi kırmızıdır. Zaman zaman pembeye veya kahverengiye dönen kan akışı da regl kanamasında olabilir. Fakat mutlaka kırmızı kan rengini de görürsünüz. Oysa yerleşme kanamasında kırmızı kan akışı olmaz. Çünkü kanın dışarıya çıkması zaman alır ve kan tazeliğini yitirir.

H
Hiç ihtimal yok o halde...

H

Hiç ihtimal yok o halde...
billmiyorum canım sen kendini daha iyi bilirsin.. işin aslı ben bu konularda pek tecrübesizim çünkü yeni evliyim ve ilk bu ay bebek denemesine giriştim... benimde reglim 2 gün geçti ama regl sancılarım hala devam ediyor geldi gelecek gibi...

Rabbim hayırlısını versin hepimize ne diyelim artık demi ben nerdeyse 5 aydır falan uğraşıyorum

amin canım... doktora hiç gittin mi bu yüzden yoksa doğal yollarla mı deniyorsunuz
Doğal yollar daha 18 yaşındayım başka yollara başvurmak istemem doktor daha yeni dediydi bu öksürük ilacını veriyorum etkilemez sen adet olmazsan gel diye ama ben olmam diye beklerken erken adet oldum kocam bile biz bebek diyoz senin ki daha çok erken geliyo diyo

ben de 5 aydır uğraşıyorum canım ama regkime daha 7 gün var ama dün kan testi yaptırdım negatif çıktı
Belli olmaz o yavaş yavaş çoğalıyormuş o kan testinde çıkan sonuç sanırım sen kendini üzme ama çokta hamileyim diyede düşünme sonra ben gibi ayyy ben daha dün hamilemiyimde ondan mı midem bulanıyor diyordum şimdi ne diceeem diye ağlayasım geliyor

Ya aslında ben bu tam teşekküllü herşeyi yaptım.yumurtlama dönemini falan ayarladi herşeyi adet bittiğinde andan itibaren düzenli bir şekilde yaptım neden olmadı anlamadim

Aslında içimden bir ses olmadı bu ay diyordu

Daha kucukmussun zaten normal yollardan devam o zaman :)

Kızlar yazdıklarınızı okudum da adetiniz geçmeden kan tahlili yapmasaydınız keşke, bu şekilde moraliniz bozuluyor. Her bünyede aynı durum söz konusu değil. Siz vücudunuzu dinleyin herkesinkiyle karşılaştırmayın derim ben. Benim adetim 12 sinde gelmesi gerekiyodu. Geciktikten 4 gün sonra kan testi verdim 3.7 çıktı doktor eğer adet olmazsan tekrarlıcaz testi dedi. Ama ben vücudumu tanıyorum bu ay değişiklikler var. Ve dün gecikmenin 6.günü idrar testinde 2.çizgiyi silikte olsa gördüm. 2 kez yaptım emin olamadığım için. P.tesi tam belli olacak. Sizden istediğim kendinizi takip edin ve adet gününüz geçmeden test yapmayın derim. Allah büyük ol derse olur.

g_mutlu nasıl gaz versiyosun var ya ama gelmicem gaza falan 2 gün geçti test bile yapmadım sadece icimden "ne olur ilaçtan kaynaklı gecikme olmasın" diye dua ediyorum gelirse de artık naaaasip

Ben de adet günüm gelmeden yaptım ve negatif çıktı moral sıfır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…