- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.141
Senin var gibi canım çok mutlu oluyorum birinde olma ihtimali olunca buda beni teşvik ediyor neden olmasın diyeKızlar yazdıklarınızı okudum da adetiniz geçmeden kan tahlili yapmasaydınız keşke, bu şekilde moraliniz bozuluyor. Her bünyede aynı durum söz konusu değil. Siz vücudunuzu dinleyin herkesinkiyle karşılaştırmayın derim ben. Benim adetim 12 sinde gelmesi gerekiyodu. Geciktikten 4 gün sonra kan testi verdim 3.7 çıktı doktor eğer adet olmazsan tekrarlıcaz testi dedi. Ama ben vücudumu tanıyorum bu ay değişiklikler var. Ve dün gecikmenin 6.günü idrar testinde 2.çizgiyi silikte olsa gördüm. 2 kez yaptım emin olamadığım için. P.tesi tam belli olacak. Sizden istediğim kendinizi takip edin ve adet gününüz geçmeden test yapmayın derim. Allah büyük ol derse olur.
Benim.de bugün dikkatimi göğüs uçları çekti canım.kahverengi yerleri büyümüşKızlar yazdıklarınızı okudum da adetiniz geçmeden kan tahlili yapmasaydınız keşke, bu şekilde moraliniz bozuluyor. Her bünyede aynı durum söz konusu değil. Siz vücudunuzu dinleyin herkesinkiyle karşılaştırmayın derim ben. Benim adetim 12 sinde gelmesi gerekiyodu. Geciktikten 4 gün sonra kan testi verdim 3.7 çıktı doktor eğer adet olmazsan tekrarlıcaz testi dedi. Ama ben vücudumu tanıyorum bu ay değişiklikler var. Ve dün gecikmenin 6.günü idrar testinde 2.çizgiyi silikte olsa gördüm. 2 kez yaptım emin olamadığım için. P.tesi tam belli olacak. Sizden istediğim kendinizi takip edin ve adet gününüz geçmeden test yapmayın derim. Allah büyük ol derse olur.
Canım benim gaz vermek demeyelim de ümidinizi kaybetmemenize yardım etmek istiyorum :)) inşallah bu gecikme hamiş gecikmesidir :)))g_mutlu nasıl gaz versiyosun var ya ama gelmicem gaza falan 2 gün geçti test bile yapmadım sadece icimden "ne olur ilaçtan kaynaklı gecikme olmasın" diye dua ediyorum gelirse de artık naaaasip
Evet canım test var gibi gösteriyo ama tabiki en son sözü doktor söylicek ben halen inanamıyorum ama p.tesi kafamdaki tüm sorular son bulacakSenin var gibi canım çok mutlu oluyorum birinde olma ihtimali olunca buda beni teşvik ediyor neden olmasın diye
Canım benim adet günlerimi hesaplayınca adetim 12-16 günleri yumurtlama olmamıştı, 1-2 mart ta yumurtlamam oldu akıntımdan anladım o günü değerlendirdim o günden sonra göğüs uçlarımın rengi koyulaştı dünden beride hem kasık ağrım hemde fecii göğüs ağrım var. Üzerine yatamadım bile. Sürekli takip etBenim.de bugün dikkatimi göğüs uçları çekti canım.kahverengi yerleri büyümüş
Diyorum ya canım 4 gün geçmesine rağmen çıkmayıp 6.gün gösterdiyse kendini rabbim çok büyük. Beklemek gerek canım.Ben de adet günüm gelmeden yaptım ve negatif çıktımoral sıfır canım
Belki okur Rabbim büyük birde beyaz akinti oluyor bu neden adet belirtisi mi oluyorDiyorum ya canım 4 gün geçmesine rağmen çıkmayıp 6.gün gösterdiyse kendini rabbim çok büyük. Beklemek gerek canım.
Beyaz akinti yumurtanin catladıginin belirtisi cnmBelki okur Rabbim büyük birde beyaz akinti oluyor bu neden adet belirtisi mi oluyor
Geçen ay 3yum vardı hepsi çatlamış hiçbiri döllenmemiş daha nasıl umutlanayım...umutsuz olma lütfen ! umut hep var ... sadece kendini çok fazla kaptırma ... bende klomen kullandım beklemedeyim reglim geçti 2 gün ama gecikme yapabiliyormuş
İnşallah canım benim :)) ablam hamilesin deyip duruyor yok diyorum iddia ediyor ama bilemicemCanım benim gaz vermek demeyelim de ümidinizi kaybetmemenize yardım etmek istiyorum :)) inşallah bu gecikme hamiş gecikmesidir :)))
Neden öyle diyorsun ne hikâyeler okudum ben tüpleri tikali olup yumurtlama yaşamayıp hamile kalanlar var yapma böyle üzme kendini her şeyin bir zamanı var buna inan zor olacak belki ama olacaktır Allah'tan ümit kesilmez yoktan var eden Rabbim onu mu yapmayacak umut hep varGeçen ay 3yum vardı hepsi çatlamış hiçbiri döllenmemiş daha nasıl umutlanayım...
Canım inşallah ablanın dediği çıkar :))İnşallah canım benim :)) ablam hamilesin deyip duruyor yok diyorum iddia ediyor ama bilemicem
Hayırlısı olsun kuzum nasipse sağlıklı hayırlı evlat olacaksa olsunCanım inşallah ablanın dediği çıkar :))
Evet baya belirti var gibi... Ama eğer adet olursan sallama bence çünkü hamileliğe yoruyoruz hep ama mide bulantımız falan başka sebeptendir bende gitsem iyi olcak size diyorum amamrb konusmalrınızı okudum bende hamile olmayı bekleyenlerdenım ama olmuyo reglime 1 hafta var kasıklarım cokk agrıyo ve gece migdem bulanarak kalkıyorum 2 gündür bas dönmesi ve bas agrım var bide gögülerimdeki kahverengi kısımlar buyumus sizce hamilelik belirtilerim
mrb konusmalrınızı okudum bende hamile olmayı bekleyenlerdenım ama olmuyo reglime 1 hafta var kasıklarım cokk agrıyo ve gece migdem bulanarak kalkıyorum 2 gündür bas dönmesi ve bas agrım var bide gögülerimdeki kahverengi kısımlar buyumus sizce hamilelik belirtilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?