- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.161
Adete 5 gün kala 3.47 3 gün kala 23.77 çıktı yarın tekrar yaptırıcam hcg canım 6 sında yumurtam çatladı döllenme o zaman olduysa işte 12 günlük gibi
Sümüksü akıntı çatlama belirtisi degerlendirMerhaba kizlar bende hamileligi bekleyenlerdenim. Sorum olucakti gecen ay kimyasal genelik gecirdim ayin4de adet oldum uc gun surdu ama on gun biyuncada kahverengi lekelenmem oldu. Adetim basladigi gunden sayarsam 16 gun ovu testi siparis ettim daha gelmedi. Acaba yumurtalarimmi catladi diye dusundumde bas agrilarim cok oluyo arada bir az da olsa sag kasigim batiyo afedersiniz ama sümuksu bi akintim oluyo bazen sulu farkli yani elim ayagim cok usuyo isinamiyorum bi turlu giguslerim hafif agriyo sert degiller ama sizce catlamismidir. Gun asuri iloskiyede giriyoruz ayyyy kafam cok karisti sabirsizliktan öluyorum daha adet olmama 14gun var test yapsamda bise yaramaz
Rabbim büyük tatlım dua et rabbimin hikmeti cok büyükkızlarr daha bu sabah ben de katıldım diye yazmıştım. ama bugün eşim şehir dışına çıktı tam bu gece yumurtlama zamanımdı. bizim en son dün oldu sizce şansım var mı bu ay için?(
Allah büyük olur mu olur ... 48 saat canlı kalabiliyorlar olmazsa bir dahaki ay olur sıkma kendinikızlarr daha bu sabah ben de katıldım diye yazmıştım. ama bugün eşim şehir dışına çıktı tam bu gece yumurtlama zamanımdı. bizim en son dün oldu sizce şansım var mı bu ay için?(
Bazen idrar testinde çıkmayabilir böyle durumla karşılaşan cok kişi var.. Regli gününün geçmesini bekle bence idrara karışması bazen zaman alabiliyor.. İstersen hafta içi git bi kan tahlili verKızlar benim adetime 7 gün var ben dün test yaptırdım negatif çıktı sizce adetime kadar değişiklik olur mu böyle bir durumla karşılaşan var mi yardımcı olur musunuz bana
Kan tahlili verdim canım.onda negatif çıktıBazen idrar testinde çıkmayabilir böyle durumla karşılaşan cok kişi var.. Regli gününün geçmesini bekle bence idrara karışması bazen zaman alabiliyor.. İstersen hafta içi git bi kan tahlili ver
bende 6 gün kala verdim cnm ki çok belirti yaşıyordum benimde negatif çıktı , dr. regl olmazsan yine gel dedi..Kan tahlili verdim canım.onda negatif çıktı
Bemde şişkinlik var mide bulantısı ara ara var birde canım her şeylerden istiyor bugün de dikkatini göğüs uçları çekti kahverengi olan yerleri koyulasmisbende 6 gün kala verdim cnm ki çok belirti yaşıyordum benimde negatif çıktı , dr. regl olmazsan yine gel dedi..
Sen hangi il ilçe ve hastaneye gidiyorsun canimbende 6 gün kala verdim cnm ki çok belirti yaşıyordum benimde negatif çıktı , dr. regl olmazsan yine gel dedi..
Bende sağlık ocağına verdim canım perşembe doktora gidecegimİstanbuldayım ben.. Sağlık ocağına kan verdim
Sen hangi il ilçe ve hastaneye gidiyorsun canim
Hangi semt canım ben ataşehir deki fatih sultan mehmet hastanesine gideceğim oraya çok ovdulerİstanbuldayım ben.. Sağlık ocağına kan verdim
benim günüm hiç sekmez salı en geç çarşamba oldum oldum (ki olucam:) ), olmadım 2 gün daha beklerim sonra bakarız duruma göreBende sağlık ocağına verdim canım perşembe doktora gidecegim
ben karşıdayım teeee Bahçeşehir de :) benim dr. um Nish İstanbul daHangi semt canım ben ataşehir deki fatih sultan mehmet hastanesine gideceğim oraya çok ovduler
Sabirrrr canım sabirrrr üzme kendiniKan tahlili verdim canım.onda negatif çıktı
Çılgın seniAdetim bitti 3 gun oluyor ve ben esimin pesini birakmiyormbu ay insallah rabbim gonlumdekini nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?