2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Adete 5 gün kala 3.47 3 gün kala 23.77 çıktı yarın tekrar yaptırıcam hcg canım 6 sında yumurtam çatladı döllenme o zaman olduysa işte 12 günlük gibi

Kizlar bende bu ay hanile kalmak
isteyenlerdenim umarim buay allahim nasip eder. Ben 24 subatta regl oldum pazartesi normalde olmam lazim 2 gunum kaldi ama test yapmamak icin direniyorum sanirim regl gunumu bekliyecegim.
Fakat bi haftadir cok uyuyorum , kolum bacagim tutmuyor, kasik agrim cok belim cok agriyor ,yemek yiyorum deli gibi 1 saat sonra icim eziliyor.yuzum de dokuntuler olustu , oksurugum var oksururken karnimin alt kismina agri giriyor , ne bileyim ya cok heycanlaniyorum buay hamile kalan arkadaslar sizin belirtileriniz neydi paylasabilirmisiniz acaba
tesekkurler

Sümüksü akıntı çatlama belirtisi degerlendir

kızlarr daha bu sabah ben de katıldım diye yazmıştım. ama bugün eşim şehir dışına çıktı tam bu gece yumurtlama zamanımdı. bizim en son dün oldu sizce şansım var mı bu ay için? (

kızlarr daha bu sabah ben de katıldım diye yazmıştım. ama bugün eşim şehir dışına çıktı tam bu gece yumurtlama zamanımdı. bizim en son dün oldu sizce şansım var mı bu ay için? (
Rabbim büyük tatlım dua et rabbimin hikmeti cok büyük

Kızlar benim adetime 7 gün var ben dün test yaptırdım negatif çıktı sizce adetime kadar değişiklik olur mu böyle bir durumla karşılaşan var mi yardımcı olur musunuz bana

Allah büyük olur mu olur ... 48 saat canlı kalabiliyorlar olmazsa bir dahaki ay olur sıkma kendini

Kızlar benim adetime 7 gün var ben dün test yaptırdım negatif çıktı sizce adetime kadar değişiklik olur mu böyle bir durumla karşılaşan var mi yardımcı olur musunuz bana
Bazen idrar testinde çıkmayabilir böyle durumla karşılaşan cok kişi var.. Regli gününün geçmesini bekle bence idrara karışması bazen zaman alabiliyor.. İstersen hafta içi git bi kan tahlili ver

Kan tahlili verdim canım.onda negatif çıktı
bende 6 gün kala verdim cnm ki çok belirti yaşıyordum benimde negatif çıktı , dr. regl olmazsan yine gel dedi..
ama ben sanmıyorum yumurtlama günü olan ilişkinin üstünden 8 gün geçmişti kan verdiğim gün çıksa çıkardı..

bende 6 gün kala verdim cnm ki çok belirti yaşıyordum benimde negatif çıktı , dr. regl olmazsan yine gel dedi..
Bemde şişkinlik var mide bulantısı ara ara var birde canım her şeylerden istiyor bugün de dikkatini göğüs uçları çekti kahverengi olan yerleri koyulasmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…