2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Ümitlendirmek istemem tatlım amaaaa benimde yüzüm döküntülendi... Ve deli gibiiiii yemek yedim doymadım kasıklarım ağrıdı göğüslerim bi hassaslaştı...Şimdi hamileyim inşallah hayırlısıyla. Darısı isteyen herkesin başına ...

Kizlar benimki daha cok kucuk ya belirti olmamisti goguslerimdeki o inanilmaz agri disinda.ama 2gundur vucut tepki vermeye basladi.olanlari yazayim belki yardimci olur.bu arada daha minigim 24gunluk oldu:) gogus agrisi devam ediyor.2gundur özellikle midemde gaz var.ama coook.cikariyorum ama bitmiyor.ve cok usuyorum elim ayagim hep soguk.arada kasik agrisi oluyor.ve sarimsi akintim var.o da cok abartili degil.

Benimkide 26 günlük ablaşşıııı :)! Benimde sarı akıntı çok var adet sancısı gibi sancı gögüslerim büyüdü valla..

Ya
Offf... bende umitlendirmemeye calisiyorum kendimi habire acaba mi
diyorum goguslerimde bugun biraz agrima basladi , akintimda var ama bilmiyorum.
az once deli gibi yemek yedim yine ve cok sık idrara cikmaya basladim saat basi tuvaletteyim acaba psikolojik olabilirmi ya bilemiyorum.. deli olucam meraktan ama kasik agrimdan dolayi cok korkuyorum insallah buay hamile kalmisimdir. Bizim icin dua edin hamilelerin dua tutarmis (
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah..

vallahi bak aynı ben :) ama regle 6 gün kala beta negatif dedi.. vücut istiyor ama sıkıntı malum yerde yok der, hazır değilim daha der :))))

Ayy aynen herkes aynı şeyi diyor bizi anlamıyorlar ben adet oldum ama hala hamilemiyim diyorum kocam istersen gidelim hastaneye diyor ben gidelim demeye utanıyorum
Ben sizi cok iyi anlıyorum kızlar ... 28 yaşımdayim sol yumurtalık rahime yapışık sağda çikolata kisti var bir de ilacın yaptığı kist var... Bundan 4 yıl önce de kist ameliyatı geçirdim ve 6 ay kemoterapi gordum bu yüzden size sabır diyor ve umut vermek istiyorum ben bu halimde umutluyum yapmayın kızlar içimde kor kayniyor resmen ama size kötü yorum yapsam daha çok üzülursunuz

O zaman kendin git canım emin olunca ona anlat ben öyle yapıyorum emin olmadığını surece söylemiyorum ilk bebegimde bike emin oldummoyle söyledim

Senin yumurtalık rahme yapışıksa rahim daha yakın vajinaya bence spremler daha rahat ulaşabilirr değil mi öyle bi şans vardır belki

Canım ben de test yaptırdım ve ben de de regke 6 gün var ve negatif çıktı acaba adete kadar değişir mi
demin konuştuk ya canım seninle , bahçeşehirden hani :) ben değişeceğini sanmıyorum çıksa çıkardı yani kendim için öyle, senin inşallah değişir

Üzdüysem kusura bakma sadece olaya pozitif yönünden bakmak istedim
Yoo üzülmem ben merak etme ... Yanı durum vahim manasında söyledim ben rahime yapışık olması tam tersine gebeliğe engel ameliyat sonrasi yapismis malesef kist de aynı şekilde gebeliğe engel zor olur yanı ... Ayrıca kist ameliyatı yumurtalık rezervinin azalmasına sebep olur onun üzerinede kemoterapi görmek canlı hücrelerinde ölmesine sebeb.. Beterin beteri var örneğini vermek ve senin üzülmeni azaltmak istedim ... Daha 18 yasindasn yeni evlisin yeni gelinsin o yüzden sana kendini üzme yıpratma diyorum canım yoksa banane sen uzul kiril ama istemem çünkü annelik dünyanın en güzel duygusudur eminim. Hak eden herkes bu duyguyu yasamalı .. Neyse fazla uzattim kizacaksin ama uzulme daha bu yolda çok yenisin... Sağlıklı olduğuna sukret elbet o bebeğin sana gelecek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…