2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Anladım ne denir bu durumda bilemedim çok haklısın Allaha her daim şükür etmek lazım. Umarım olur seninde benimde tüm isteyenlerin tabi eğer bu bizim için daha hayırlıysa demekte lazım...

kızlarr benim umudum yok dün demiştim ama ağzıma acı bir tat geliyor arada onun dışında bir değişiklik yok. ilk hamileliğimde de acı tat vardı hatta 6. haftada öyle bir artmıştı ki anlatamam. tamamen psikolojik de olabilir şu an

Benimkide 26 günlük ablaşşıııı :)! Benimde sarı akıntı çok var adet sancısı gibi sancı gögüslerim büyüdü valla..
Maşallah diyelim:) benim hcg 13.9 çıkmıştı 4gun önce yaptırmıştım.2gun sonra tekrar dedi.ama kollarımi delik deşik ettikleri için yaptıramadım. Yarın gidicem tekrar.merakla bekliyorum bakalım yükselmesi nasıl. Sen tekrar yaptırdım.

tesekkur ederim canim cok istiyorum bu ay umutluyum sanaki adetime 11 12 gun varken beyaz akinti geldi hadi bakalim insallah

tesekkur ederim canim cok istiyorum bu ay umutluyum sanaki adetime 11 12 gun varken beyaz akinti geldi hadi bakalim insallah
Canım benimde adetime 10 gün falan varken geldi o akıntı. Ve değerlendirdim. Şu anda adetimin üstünden 8-9 gün geçti. Test te görünüyo 2.çizgi. Yarın kan vericem. Bakalım inşallah seninkide tutar canım. İlişkin bittikten sonra en az yarım saat bacaklarını havada tutmayı unutma. Gerçekten işe yarıyo.

insallah hamilesindir canim allah saglikla dogurmayi nasip etsin. saglikla huzurla buyut insallah

merhaba bayanlar .. Hepinize hayırlı pazarlar olsun :) Benım adet donemımde belım kasıklarım agrırdı .. goguslerımde sancı olurdu bugun adet olmam gerıkıyor.. ama tuhaf seyler var sabah kalktıgımda mutıs bır bas donmesı oldu ve vucut ısım cok yuksek hıssedıyorum atesım varmıs gıbı hıc halım yok cok halsızım ve midemde bir sıkıntı var gögüslerimdede sancı yüzüm soldu resmen ya kendimi çözemedim sizce hamile olma ihtimalim varmıdır ...?

Insallah hamişsindir canım test yap çıkar , şimdiden hayırlı olsun. Darısı başımıza inşallah

Kizlar bende adetimi bekliyorum insallah bebis vardır menogon ve ovirtelle kullandım bu ay yumurta sayımda iyiydi , adetime son 4 gün. 5 gün test yapcam.insallah güzel haberleri alirim paylasirim sizinde Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebisler versin insallah

ay bilmiyorum biraz daha beklemelımıyım yoksa cıkarmı hemen suan adet olmam gereklı ve hıc olacakmıs gıbı degılımde hüsrana ugramak ıstemıyorum

inşallah canım güzel haberlerını beklıyoruz :)

Bende dünleri yaptırdım 60 olmuş haftaya çarşamba inşallah keseyi görürüz dedi doktorum canım bu çarşamba yine kan vericem bu 4. Yiteeer kollarım benimde delik deşik geçmiyo bide

Ben adetime 1 hafta kala test yapmaya başladım 3 kere yaptım hep negtf Ama erken oldugu icin cikmadi diye dusunuyorum.Nasi sabrediyosun yaa Ben çatlardim
Hatta bazen o kadar abartiyorumki 3 4 tane test alıyorum, sabah akşam yapıyorum. Salaklik aslinda ama napim elimde olmuyo, pazar gunleri bile nöbetçi eczane buluyorum.Bu 4 günü nasi sabretcem bilemiyorum

Ben adetime 1 hafta kala test yapmaya başladım 3 kere yaptım hep negtf Ama erken oldugu icin cikmadi diye dusunuyorum.Nasi sabrediyosun yaa Ben çatlardim

Bende adetini gelmesi gereken gün yaptım ama negatifti.heralde havalardan diye düşündüm.sonra geç döllenme var bende.o yüzden geç çıkabilir diye bekliyorum

Bende adetini gelmesi gereken gün yaptım ama negatifti.heralde havalardan diye düşündüm.sonra geç döllenme var bende.o yüzden geç çıkabilir diye bekliyorum
8 ay önce 1bucuk aylık düşük yapmıştım, o zaman doktor demişti geç dollenmis , çok yeni daha diye. Benimde gec dolleniyo olabilir mi acep kii. Ay insallah vardır. Burda birilerini hamis duyunca kendim olmuş kadar seviniyorum yeminle ya Aslinda kan testi yaptirsan çıkar kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…