- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.201
Anladım ne denir bu durumda bilemedim çok haklısın Allaha her daim şükür etmek lazım. Umarım olur seninde benimde tüm isteyenlerin tabi eğer bu bizim için daha hayırlıysa demekte lazım...Yoo üzülmem ben merak etme ... Yanı durum vahim manasında söyledim ben rahime yapışık olması tam tersine gebeliğe engel ameliyat sonrasi yapismis malesef kist de aynı şekilde gebeliğe engel zor olur yanı ... Ayrıca kist ameliyatı yumurtalık rezervinin azalmasına sebep olur onun üzerinede kemoterapi görmek canlı hücrelerinde ölmesine sebeb.. Beterin beteri var örneğini vermek ve senin üzülmeni azaltmak istedim ... Daha 18 yasindasn yeni evlisin yeni gelinsino yüzden sana kendini üzme yıpratma diyorum canım yoksa banane sen uzul kiril ama istemem çünkü annelik dünyanın en güzel duygusudur eminim. Hak eden herkes bu duyguyu yasamalı .. Neyse fazla uzattim kizacaksin ama uzulme daha bu yolda çok yenisin... Sağlıklı olduğuna sukret elbet o bebeğin sana gelecek canım
Maşallah diyelim:) benim hcg 13.9 çıkmıştı 4gun önce yaptırmıştım.2gun sonra tekrar dedi.ama kollarımi delik deşik ettikleri için yaptıramadım. Yarın gidicem tekrar.merakla bekliyorum bakalım yükselmesi nasıl. Sen tekrar yaptırdım.Benimkide 26 günlük ablaşşıııı :)! Benimde sarı akıntı çok var adet sancısı gibi sancı gögüslerim büyüdü valla..
tesekkur ederim canim cok istiyorum bu ay umutluyum sanaki adetime 11 12 gun varken beyaz akinti geldi hadi bakalim insallahCanım sen bayadır deniyosun demekki benim daha ilk ay denemem. 1,5 senelik evliyim bende ocak sonu gibi çocuk istemeye başladık. İnşallah tez zamanda Rabbim gönlümüzün istediğini verir canım. Geçen sene ocak ayında 2 aylık bi gecikmem oldu doktor 2-3 kez test yaptı oda emin olamadı hamile olmadığıma en sonunda pko var gibi dedi hormonlarıma bakıldı iyi çıktı bi sorun çıkmadı. Bidahada çocuk istemediğimiz için doktora gitme gereği duymadım. Bakalım haftaya da gebelik çıkmazsa araştırmaya başlıcam nedenlerini. Hayırlısı olur inşallah
DegerlendirmezmiyimmmmSümüksü akıntı çatlama belirtisi degerlendir
Canım benimde adetime 10 gün falan varken geldi o akıntı. Ve değerlendirdim. Şu anda adetimin üstünden 8-9 gün geçti. Test te görünüyo 2.çizgi. Yarın kan vericem. Bakalım inşallah seninkide tutar canım. İlişkin bittikten sonra en az yarım saat bacaklarını havada tutmayı unutma. Gerçekten işe yarıyo.tesekkur ederim canim cok istiyorum bu ay umutluyum sanaki adetime 11 12 gun varken beyaz akinti geldi hadi bakalim insallah
insallah hamilesindir canim allah saglikla dogurmayi nasip etsin. saglikla huzurla buyut insallahCanım benimde adetime 10 gün falan varken geldi o akıntı. Ve değerlendirdim. Şu anda adetimin üstünden 8-9 gün geçti. Test te görünüyo 2.çizgi. Yarın kan vericem. Bakalım inşallah seninkide tutar canım. İlişkin bittikten sonra en az yarım saat bacaklarını havada tutmayı unutma. Gerçekten işe yarıyo.
Insallah hamişsindir canım test yap çıkar , şimdiden hayırlı olsun. Darısı başımıza inşallahmerhaba bayanlar .. Hepinize hayırlı pazarlar olsun :) Benım adet donemımde belım kasıklarım agrırdı .. goguslerımde sancı olurdu bugun adet olmam gerıkıyor.. ama tuhaf seyler var sabah kalktıgımda mutıs bır bas donmesı oldu ve vucut ısım cok yuksek hıssedıyorum atesım varmıs gıbı hıc halım yok cok halsızım ve midemde bir sıkıntı var gögüslerimdede sancı yüzüm soldu resmen ya kendimi çözemedimsizce hamile olma ihtimalim varmıdır ...?
inşallah canım güzel haberlerını beklıyoruz :)Kizlar bende adetimi bekliyorum insallah bebis vardırmenogon ve ovirtelle kullandım bu ay yumurta sayımda iyiydi , adetime son 4 gün. 5 gün test yapcam.insallah güzel haberleri alirim paylasirim sizinde Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebisler versin insallah
Ben adetime 1 hafta kala test yapmaya başladım 3 kere yaptım hep negtfGünaydın adetini üstünden 4 gün geçti. Havalardan da olabilir belki. Hamile olma ihtimalimde olabilir
Bende dünleri yaptırdım 60 olmuş haftaya çarşamba inşallah keseyi görürüz dedi doktorum canım bu çarşamba yine kan vericem bu 4. Yiteeer kollarım benimde delik deşik geçmiyo bideMaşallah diyelim:) benim hcg 13.9 çıkmıştı 4gun önce yaptırmıştım.2gun sonra tekrar dedi.ama kollarımi delik deşik ettikleri için yaptıramadım. Yarın gidicem tekrar.merakla bekliyorum bakalım yükselmesi nasıl. Sen tekrar yaptırdım.
Hatta bazen o kadar abartiyorumki 3 4 tane test alıyorum, sabah akşam yapıyorum. Salaklik aslinda ama napim elimde olmuyo, pazar gunleri bile nöbetçi eczane buluyorum.Bu 4 günü nasi sabretcem bilemiyorumBen adetime 1 hafta kala test yapmaya başladım 3 kere yaptım hep negtfAma erken oldugu icin cikmadi diye dusunuyorum.Nasi sabrediyosun yaa Ben çatlardim
Ben adetime 1 hafta kala test yapmaya başladım 3 kere yaptım hep negtfAma erken oldugu icin cikmadi diye dusunuyorum.Nasi sabrediyosun yaa Ben çatlardim
Insallah yuksek yuksek degerler çıkar canim benim.Bizede dua et , hamilelerin duası geri cevrilmezBende dünleri yaptırdım 60 olmuş haftaya çarşamba inşallah keseyi görürüz dedi doktorum canım bu çarşamba yine kan vericem bu 4. Yiteeer kollarım benimde delik deşik geçmiyo bide
8 ay önce 1bucuk aylık düşük yapmıştım, o zaman doktor demişti geç dollenmis , çok yeni daha diye. Benimde gec dolleniyo olabilir mi acep kii. Ay insallah vardır. Burda birilerini hamis duyunca kendim olmuş kadar seviniyorum yeminle yaBende adetini gelmesi gereken gün yaptım ama negatifti.heralde havalardan diye düşündüm.sonra geç döllenme var bende.o yüzden geç çıkabilir diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?