- 3 Mayıs 2015
- 56
- 48
- 8
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.221
8 ay önce 1bucuk aylık düşük yapmıştım, o zaman doktor demişti geç dollenmis , çok yeni daha diye. Benimde gec dolleniyo olabilir mi acep kii. Ay insallah vardır. Burda birilerini hamis duyunca kendim olmuş kadar seviniyorum yeminle yaAslinda kan testi yaptirsan çıkar kesin
Bence direk doktora git ablacim, bisey yoktur insallah, ama her zaman erken davranmak en.iyisi bencekızlar ben şimdi reglimi bekliyorum salı gelir büyük ihtimal, akabinde yumurtlama testi alıyım diyorum, çünki 2-3 aydır şu regl den 12-16 gün önce durumunu deniyoruz olmadı muhtemel çok alakasız tarihte oluyor yada yaştan sebep yumurtam azaldı olmuyor (yaş: 36) önce yumurta testini deniyim diyorum oda olmazsa yumurtlamama baktırıcam. Önereceğiniz test markası varmı ve kullanım şekli nasıl anlatırsanız sevinirim..
Ediyorum canım inş aminn kesemizi görsek bir de :)) Allah hepinize tez vakitte evlat versin hayırlısıyla.Insallah yuksek yuksek degerler çıkar canim benim.Bizede dua et , hamilelerin duası geri cevrilmez
Adetleirn nasil peki duzensiz miiGeçmiş olsun canım. İnş yeniden hamile kalır ve kucağına alırsın meleğinı.
Hayırlısı olsun canım acele etmemek gerek.çünkü kanda çıkar umitlenirım sonra bişeyler olur değerler eksik çıkar falan diye korkuyorum.geç döllenme var bende kesin.ilk gebeligimde dr söylemişti. Akıntılarimi takip ettim hep normal tarihlerden ilerde çıktı. En Son 14 şubatta adet oldum.akıntım9- 10 martta geldi.denedik bakalım hayırlısı.yani daha olduysa 10 Günlükler net bilgi alamam
Ben sigorta sebepli mart ayini bekledim. Ama dayanamayip subatta ovulasyon testi aldim. Gebelik testi gibi ama lh hormonunu olcuyor. Bu hormon yumurta catlamadan 24 saat once pik yapiyor. Yumurtlamadan sonra azaloyor. 12. Adet gunumden baslayarak her sabah idrariyla test yaptim. 16. Ve 17. Gun koyulasti. O gunler yumurtlama gunu. Zaten ertesi gun hemen renk siliklesiyor gene. Ben gecen ay deneme yapmadim ama kismetse siradaki yumurtlama gunumde deneme yapicaz. Laboquick test aldim. Guzel ama cift cizgi bazen cok koyu olmuyor. Ondan bu ay icin paraya kiyip clearblue aldim. Gulen surat cikiyor. Cizgi var mi yok diye kasmadan.kızlar ben şimdi reglimi bekliyorum salı gelir büyük ihtimal, akabinde yumurtlama testi alıyım diyorum, çünki 2-3 aydır şu regl den 12-16 gün önce durumunu deniyoruz olmadı muhtemel çok alakasız tarihte oluyor yada yaştan sebep yumurtam azaldı olmuyor (yaş: 36) önce yumurta testini deniyim diyorum oda olmazsa yumurtlamama baktırıcam. Önereceğiniz test markası varmı ve kullanım şekli nasıl anlatırsanız sevinirim..
Hayirlisi isallah guzel haberlerle gelKızlar bende erken adet ve küçük az miktarda pıhtı gelmesi nedeniyle acile gidiyorum mucize bi şekilde hamilesin desinler diye bekliyom saygılar.. Yazarım sonucu
İnşallahhh canımHayirlisi isallah guzel haberlerle gel
Clearblue aldım ben bu ay denicem hayırlısı allahdan.cok arastırdım biraz pahalı ama olsun en iyi marka dıye yorumlanıyor.kızlar ben şimdi reglimi bekliyorum salı gelir büyük ihtimal, akabinde yumurtlama testi alıyım diyorum, çünki 2-3 aydır şu regl den 12-16 gün önce durumunu deniyoruz olmadı muhtemel çok alakasız tarihte oluyor yada yaştan sebep yumurtam azaldı olmuyor (yaş: 36) önce yumurta testini deniyim diyorum oda olmazsa yumurtlamama baktırıcam. Önereceğiniz test markası varmı ve kullanım şekli nasıl anlatırsanız sevinirim..
Kızlar benim şiddetli göğüs ağrılarım bugün azaldı.acaba kötü bişeymi oldu bilemiyorum.yarin hcg tekrarlanacak.burdaki taze annelere sormak istiyorum varmi bu durumu yasayan.insallah artislar iyi olur.bugun geçmez bana.
Sakinim aslinda canim hep pozitifim.birden bire böyle olunca ister istemez geliyor aklim biseyler.ama simdi iyiyim biraz arastirdim olabiliyormus öyle.bakalim yarin çok önemli benim için.tatlım sakin olur musun, yapma böyle, sakin ve huzurlu olmaya çalış, güzel şeyler olacak inşallah
Canım iyi bir hamilelik için ilk şart çok düşünmemek ve strese girmemek. Sakin ol ve olacağı varsa sen sakinde olsan streslide olsan olucaktır. Düşünmemeye çalış. Aslına bakarsan benimde testim pozitif çıktı yarın kan vericem hcg bakılıcak bi yandan çok heycan var bi yandan da korku. Ama nasibimizde ne varsa onu yaşıcaz. Rabbime bol bol dua edelim.Sakinim aslinda canim hep pozitifim.birden bire böyle olunca ister istemez geliyor aklim biseyler.ama simdi iyiyim biraz arastirdim olabiliyormus öyle.bakalim yarin çok önemli benim için.
Canım benimde 12 siydi. 3-4 gün önceden idrar testi yaptım negatifti. Adetten 4 gün sonra kan testi yaptırdım 3.7 çıktı, 6.gün idrarı tekrarladım silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm. Bugün 8.günüm sabah yine idrar testi yaptım baya belliydi. Bikaç gün daha bekleyip tekrarla canım. Ümidini kaybetmeekızlar selam,
14 mart beklenen adet tarihimdi. 11 martta kan testinde bi şey çıkmadı. 18'inde idrar testi yaptım evde. onda da bi şey çıkmadı. bugün ayın 20'si ve hala gelen giden yok. 6 gün gecikti yani. geç döllenme falan olmuş olabilir mi? yoksa umudumu keseyim mi? ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?